reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
no to zależy od firmy... ale zawsze im mniejszy rozmiar tym pampków wiecej :)

ostatnio widzialam w Realu w przecenie byly papmers za 24 zl

dzien dobry.
ja wlasnie popijam kawe, zaraz do apteki marsz po luteinke ;-)
pewnie jeszcze kaczki z Tomem pojdziemy nakarmic, nie wiem co w nich jest, ze dzieci tak ciągną... mnie te stworki strasznie denerwuja ;-)
Witam się z rana.
Ja spać nie mogę jestem podłamana i beczałam wczoraj caly wieczór bo okazało sie że jakimś cudem wyparowały z kompa wszystkie zdjęcia jeszcze z czasów narzeczeństwa, 6 lat malzenstwa, wspólnych wyjazdów, z narodzin i pierwszych 18 miesięcy naszej corki. Cały czas mi sie chce płakać. Nie wiadomo jak i kiedy to sie stalo bo od przeprowadzki do naszego domu czyli od września nikt z nas nie zagladal w ten folder. Podejrzewamy że to sprawka naszej coreczki, która zrobila to nieswiadomie podczas zabaw z głupim dziadkiem, który na wszystko jej pozwala.
Najgorsze w tym wszystkim jest to że mój M jest informatykiem i przyslowie że szewc bez butow chodzi sie sprawdzilo bo nigdy nie mial czasu żeby zarchiwizowac fotki
mantezowa, fotki da sie odzyskac. moj maz tak robil. troche to zajmuje i po wszystkim wpadaja one do jednego wielkiego zbiorczego folderu, ponumerowane od 1 do... i wtedy jest jeszcze roboty, bo trzeba je posegregowac(tam sie odzyskuja nie tylko fotki ale wszystkie usuniete kiedys pliki, wiec jest okropny misz-masz), trwa to dlugo, ale warto.
jak malzon wstanie po nocce, to go moge podpytac jakim to programem bylo, bo ja mam skleroze ciazowa i nie pamietam.

Mantezowa bardzo mi przykro
przytulam
sama pamiętam jak pisałam pracę inżynierską i nie zapisywałam na bierząco, a prąd wyłączyli i kilka godzin pisania uciekło w eter

a teraz to człowiek jest mądry
najpierw zgrywaliśmy na dvd
mamy kilka pendrivów
i 2 dyski przenośne

Mam nadzieję, że mężowi uda się coś odzyskać

ja fotki wywoluję :D nie lubię mieć fotek na kompie:D bo już jeden nam poszedl... więc zawsze coś się może stać:(

mantezowawpisz w gogle "recovery" znajdzie Ci programy do odzyskiwania plików - ja kiedyś korzystałam i trzeba było wpisać nazwę pliku/folderu i tyle:) jeśli miejsce w którym były zapisane zdjęcia nie zostały zapisane nowymi danymi to powinien je odzyskać

Mantezowa- strasznie mi przykro :-( też niestety kiedyś mnie to spotkało :wściekła/y:
Pajkaa- myślę że Rybie chodziło o Pampersy firmy Pampers bo właśnie w rossmanie będa w promocji, rozm. 1 -43szt za 19,99zł, a roz. 2- 108szt. za 49,99zł

Lotka - ja lubie kaczuszki tez dokarmiac a dzieckiem od dawna nie jestem haha:)

Montezowa pamietam co przezylam gdy laptop na ktorym mialam prace licencjacka nie chcial sie wlaczyc...:/ naszczescie okazala sie byc to mala bzdurka i wszystko odzyskalam, ale przez dwa dni chodzilam jak struta....

Kochane macie czasem takie parcie na obyt albo uczucie jakybscie cos mialy w pochwie...martwi mnie to a wizyta dopiero we wtorek....przez ta moja szyjke i twardnienia brzucha zwariuje...

reklama
Witam moje kochane:-)

Ale u nas dzis dzien zapowiada sie brzydko, chlodno niby 15st ale jak dla mnie jest mniej i pochmurnooo!! bleee a ja dzis bym spala i spala niestety mam dzis troche spraw do zalatwienia i dluzej niz 8.30 nie moglam ponynac. Jak ja sie teraz wierce dziewczyny na łozku a boki jak zmieniam przez noc to chyba z 30 razy normalnie masakra sie robi:-D

Amy ja miewam takie uczucie "smyrania,gilania" w pochwie i to jest jak najbardziej normalne

Lotka moja chrzesnica uwielbia chodzic na kaczuszki ma wtedy taka frajde a ja razem z nia :-D bo te kaczuszki sa takie dzikie jedna z gruga bija sie o chleb:-D

Mantezowa 3 mam kciuki,żeby foty sie odzyskaly ja niestety swoich nie odzyskalam bo format byl zrobiony drugi raz itd a tez mialam foty z zareczyn, poprawin no i ze wsplnych wypadow wakacji:-(ehh

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry