reklama

wrzesień 2012 ;)

Zgadzam sie z KASIĄ co do usg...

Ja mam za damro bo na NFZ chodze co 4 tyg.a później pewnie co 2 i usg pewnie juz tak nie będe mieć...hmm tak myslę skoro częstsze wizyty?

reklama
hej ho :)

podokuczalam wczoraj malzowi i dzis zdecydowanie jest mi lepiej. pogoda akuratnia, tylko sie strasznie nudze, wszyscy albo w pracy albo na uczelni albo niewiadomo gdzie. czekam na M i rozmawiam sobie z Oliwierkiem ;).

palemko czy Ty spac nie mozesz? przypominam Ci ze masz byc grzeczna :P
gorgusia czy usg nie za czesto masz? i tak sporo placisz wiec moze tak zasugeruj doktorkowi ze raz w miesiacu Ci starczy, bo wnioskuje ze nie ma wskazan u Ciebie do czestszego badania, prawda?

buziaki dla brzusi :)

Dlatego chcę poprosić o mniejszą ilość wizyt z usg. U mnie przez plamienia usg jest częstsze,no ale jak już wiadomo,że to ciagle nadzerka to chyba już nie trzeba tak często sprawdzać. Ciągle mam plamienia niby,ale z Dzieckiem nie mają one ponoć nic wspólnego. Póki nie czułam ruchów to bez usg bym oszalała... teraz jest lepiej.

Jestem dzis z siebie baaardzo dumna! Przerobilam do konca ostatni dzial psychoterapii uzaleznien!!!Teraz tylko musze napisac 3 prace zaliczeniowe i final!!!Mam nadzieje, ze skoncze wszystko do konca nastepnego tyg i w koncu bede mogla sie relaksowac. A mam tyyyyle roboty w domu. Oby tylko mi zwolnienie juz do konca przedluzyli. I w domku tez sielanka, jednak wstrzasoterapia na mojego B bardzo podzialala-znow z Aluska sa tak bardzo ze soba blisko i dla mnie taki kochany, ze szok.

reklama
Hej Bebolki:)
My juz po usg foto i relacja na wiadomym watku:) Dzis szykowanie Mka do wyjazdu smutno mi jak pomysle ze jutro bede sama zasypiala ale wiem ze to czasowe rozwiazanie i ze robi to dla Naszej Corci :)

martusia to deszczyku zycze zeby przegonil astme:*

Palemko my wozek myslimy kupic dopiero we wrzesniu jako jeden z ostatnich "*******ek" dla Malej:)

gorgusia no co Ty:szok:to jeszcze na prywatne Cie kieruja co 2 tyg to, to jest naprade bez sensu, to dobrze piszesz i popieram raz w m-cu zupelnie wystarczy no i za zaoszczedzona kaske zawsze mozesz cos Synkowi sprezentowac:)fajny eksperymencik z tym swiatelkiem trzeba bedzie sprobowac:-D

patrysia popieram widzialam takie watki na innych miesiacach nawet jak zaczna sie porody to bedzie latwiej cos wywnioskowac:)

maluszek 2012to super ze masz tak dobra kumpele ciuszkow nigdy za duzo tym bardziej ze jak piszesz mialas wszystko kupowac;)

Kasia P-P to niezle tych drobnych mieliscie hihi fajna sprawa tak sie nie odczuje codziennie a teraz bedzie spora kaska dla Maluszka

stokrotka milego dzialkowania:)

monaliza widze ze wszystko sie uklada supcio:*

Zmykam na watek wizytowy a pozniej dokanczam pakowac Mka:(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry