reklama

wrzesień 2012 ;)

zegnam sie na dzis Kochane, buziole, lece prasowac i puszczam m do kompa, bola mnie te zrosty po pierwszej cc jak chole..
u nas ciemne chmury walcza ze sloncem, jako alergik mam nadzieje, ze bedzie padac, w koncu
Future?? moze neich ktos napisze priv do larvunia i sie wypyta

reklama
stwierdzilam ze usg w 19tc traktuje jako polowkowe i nie szukam dziury w calym. poza tym tak jak myslalam poklocilam sie z malzem lezy odwrocony tylkiem, ech...

napisalam prv do larvuni z pytaniem co jest z Future.

dziekuje Pajka juz mam rozwiane watpliwosci na szczescie :)

a teraz slowko o Future: jest w szpitalu z powodu dusznosci o ktorych nam pisala, dostaje kroplowki i miewa sie dobrze. z dzieckiem wszystko ok, rozwarcia brak, larvunia pisze ze prawdopodobnie chlopczyk ;). Future wychodzi ze szpitala za 2 lub 3 dni i pozdrawia nas bardzo goraco :)

jejku jejku jak dobrze wiedziec ze u niej lepiej, kamien z serca :)

Hej :)

Chcialabym do Was powrocic mam nadzieje ze mnie przyjmiecie to swego grona bo wiele osob jest nowych, a ja taka ostatnio samotna sie czuje. Maz caly dzien w pracy a ja siedze i rozmyslam o glupotach. Mam przykaz od gina oszczedzania sie z powodu twardnien brzucha i tego ze szyjka sie zbuntowala i z 37 mm zrobilo sie 29 mm u gina w szpitalu na drugi dzien 32mm ale to pewnie zalezy od sprzetu i gina wiec nie jest za ciekawie.
Mam wiecej czasu dla siebie wiec bede tu wpadac:) bo kto jak nie Wy mnie zrozumie. Czy sa tu mamy ktore tak jak ja maja nakaz oszczedzania sie??:(

witaj :) musimy się wszystkie oszczędzać
ja mam L4, są leżakujące... więc nie jesteś sama

a tak ogólnie to jesteśmy chyba słabszym pokoleniem niż nasze babcie

Kasiu o ludzie, co za ludzie masakra. Z takich rzeczy robić problem.
Mnie to trafia, bo Babka od mojego m, którą toleruje chciała nam ambitnie kupić wózek.
To ja jej tłumaczę, że my chcemy taki 3w1 i tłumaczę co to znaczy.
Ona mówi, że ok.
Jak widzieliśmy ceny - samą mnie trochę zastopowało, że to takie drogie, ale w sumie ma na kilka lat starczyć i wysyłam mojego męża do jego babki niech on ją uświadomi, czy ona wie, że taki wóżek to takie około 1500.
Było to jakieś kilka tygodni temu.
I od tego czasu takich wysłu****ę komentarzy, że mi już niedobrze już mam ochotę jej powiedzieć żeby się odwaliła i sami sobie kupimy, bo przecież jego siostra-której nie strawię, nie toleruję, nie znoszę... kupiła nowy wózek za 500zł i czy my nie możemy sobie też takiego kupić.
NIE, NIE MOŻEMY...
A po co wam to, a po co wam tamto - ludzie to są upierdliwi do bólu.
Więc wdech i wydech niech sobie kupi te łóżeczko i sama w nim śpi :)
Jak się można tak bać własnej matki???

Ansure ja planuję dzidzie nosić w siodełku samochodowym.

Marudka można czopki, ale nie wiem jakie.

Wszystkim źle czującym się życzę dobrego samopoczucia

Dobranoc :D

No i witam sie wieczornie:)

Kasia P-P to moze tak jak pisalam zaproponuj ze Ty z Nia pogadasz jak kobieta z kobieta a wiadomo ze my we krwi mamy oszczedzanie jesli tylko jest mozliwosc hehe mysle ze sie przekona a przy okazji pokazesz Mkowi ze nie chcialas zle i ze mama tez to rozumie a toOn wszystko wyolbrzymia:D

gorgusia no prosze chyba jako pierwsza piszesz o zmniejszeniu czesotliwosci usg hehe ja sie ciesze ze co m-c moge Mala podgladac zwsze mnie to uspokaja i daje sile i wiare ze do konca wszystko bedzie dobrze:)super ze "biznesik" wypalil to teraz bedzie sie przyjemniej wydawalo tak zarobiona kaske a jeszcze na Malenstwo-tym bardziej:)Co to zalozenia nowego watku czemu nie ja i tak udzielam sie na tych na ktorych mam cos do powiedzenia hihih a reszte podczytuje:)

fasolcia to sie Nasze Ksiezniczki synchronizowaly bo moja tez dzis mniej aktywna:P

larvunia Future w szpitalu???? o co chodzi???ucaluj ja od Nas:*

*martusia ufff dobrze ze u Future oki pamietam ze pisala ze miala sie wybrac do specjalisty z tymi dusznosciami, niech do Nas szybko wraca, dzieki za info:*

Jutro o 15 tej usg 3majcie kciuki Mamuski dobrej nocki:*

dobranoc Kochane

nie dziwie sie ze Future trafila do szpitala, ja tez jestem astmatyczka i alergiczka i z braku deszczu, ktory jak wiadomo zmywa pylki umieram od jakiegos 1,5 tygodnia i modle sie o deszcz

joasia &&&

Dzień doberek :-D wiem, trochę wcześnie :tak:;-)

future - wracaj do nas szybko ;-)

amy - ja jestem z mam leżakujących, ja oprócz tego, że szyjka wynosiła 30 mmm w 24 tyg to mam jeszcze krążek , bo zaczęło się robić rozwarcie, no i skurczybyki mam, ale od kąd biorę leki jest trochę lepiej :tak::-), za tydzień kontrola , no i mam nadzieje, na dobre wiadomości, bo maz ma 2 tyg urlopu :happy2:

joasia - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& będzie dobrze ;-);-) , daj znać co i jak po wizycie ;)

A u nas stara bida, wczoraj trochę mało leżakowlaismy, ileż można :szok: dupa boli od leżenia ;) , ale dziś postaramy się być grzeczniejsi :))

Aha mamy moje kofane, a za jaki czas kupujecie wózeczek ??? Bo my musimy juz za miesiąc naszego buzza zamówić, bo wtedy będzie promocja w Irlandii, więc nie ma na co czekać, kolejna okazja może się prędko nie powtórzyć :)

reklama
Joasia- ja mam usg co dwa tygodnie, a raz w miesiącu zdecydowanie by mi wystarczyło. Jak już Mały się wierci to to mnie uspokaja, a to mam za darmo ;-) Bo za każdą wizytę z usg płacę 200zł, a wizyty co dwa tygodnie,więc kosztuje mnie to 400 lub 600zł miesięcznie- strasznie dużo. Szukam małej oszczędności.

Palma- spać nie możesz?!I grzeczna bądź!

U mnie jakoś tak pochmurno się zrobiło... miało być ładnie, a tu kiszka. Ale Mek wczoraj mi przywiózł całą skrzynkę owoców- ananasy, winogrona, pomarańcze :-D a dziś ma wrócić wcześniej z pracy :D

Wczoraj zrobiłam mały eksperyment- poświeciłam Małemu latareczką na brzuszek, a on tak śmiechowo kopał w to światełko :-D

Miłego dnia Brzuchatki!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry