reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
WITAM:)

Słoneckzo to zaraz pranie na balkon się wywiesi:))

Wózeczek no pewnie ze jak jest okazja to juz można kupowac :))ja pojadę na początku lipca po swój do kupeli...miałam etraz w czerwcu ale jednak w lipcu :)

Dobrze ze z FUTURE lepiej!

Słuchajcie(hehe tzn.czytajcie:D) a moze taki watek zrobic"Wieści ze szpitala(bez komentarzy)" aby wiedziec co sie dzieje z każą w raize czego a tutaj na ogólnym zgubi się to...a tak każda bedzie wiedziała...

WITAM:)

Słoneckzo to zaraz pranie na balkon się wywiesi:))

Wózeczek no pewnie ze jak jest okazja to juz można kupowac :))ja pojadę na początku lipca po swój do kupeli...miałam etraz w czerwcu ale jednak w lipcu :)

Dobrze ze z FUTURE lepiej!

Słuchajcie(hehe tzn.czytajcie:D) a moze taki watek zrobic"Wieści ze szpitala(bez komentarzy)" aby wiedziec co sie dzieje z każą w raize czego a tutaj na ogólnym zgubi się to...a tak każda bedzie wiedziała...

jestem za ;-)

Patrysia ja tez jestem zaa:)
Gorgusia musze sprobowac tego eksperymentu ze światełkiem:-D

A ja dzis od 5 jak M pojechal do pracy to krecilam sie z boku na bok i tak do 8!!! ale ostatnio spalam dobrze wiec nie ma za dobrze hehe.
Ja dzis mam spotkanko z kolezanka z pracy ma mi dac ciuszki po swoim synku:-p:happy2: bardzooo sie ciesze bo mam tylko kilka ciuszkow i wszystko mieslismy kupowac a tu taka niespodzianka:-D potem jak mamcia skonczy to jade z nia do miasta ostatnio kupila sobie butki w CCC a dzis jedziemy je zareklamowac gumy popekaly na pietach, pruja sie szybkooo maja z 2 tyg:-D

do_ti - to dziwne .... ale znam wiele matek... kolegów, znajomych, byłych które dokładnie są takie same zastraszają tych chłopaków - sama nie wiem z czego to sie bierze - boże uchroń mnei abym na starośc nie była taka dla swojego syna i synowej !!!
Moja Babcia też jest upierdliwa .. ale jej dałam zadanie "rób na drutach" kocyki, sweterki, kapciuszki itd itd... ma zajęcie na całe wakacje - kupiłam jej nici i jest szczęśliwa ;) temat kupowania został zamknięty choć ona jak na babcie jest bardzo nowoczesna ma 78 lat i piszemy do siebie maile .. umie włączyć kompa ma dodanych kilka swoich ulubionych stron i czyta je jak gazety no i pisze listy ... wie też już że lepiej kupować przez internet dodam ze mieszka na głębokiej podlaskiej wsi i jestem z niej dumna ..
Co do Mamy mojego M (z teściami nadal jestem na Pan - Pani) teścia nie cierpię ten ma tendencje podoba sie nie podoba i tak zrobię to wam - tak było przy remoncie a teściowa wiecznie - a po co Ci to, a nie potrzebne, wczoraj pół dnia mi marudziła żebym rolet nie myła po remoncie bo jak w dzień zwinięte to przecież nie widac ze brudne a wieczorem to tym bardziej no kuurr... a chata odwalona po remoncie a ja powieszę brudne rolety :D
Nie dyskutuje - tylko oświadczam że tak coś bedzie a nie inaczej
maluszek2012 ja właśnie dlatego chce kupować ubranka na koniec bo cześć dostanę i na koniec będę znała mniej więcej wagę zeby nie kupować za małych..

A ja właśnie po śniadanku z kawcią, czuje się dobrze .. trochę mnie już nudzi to "leżenie" ciągle czekam na M aż wróci z pracy

witam sie porannie

nagapalma o 5.59 na bb :szok: ja pierdziele heh
gorgusia heh nie mecz dzidzi ta latarka heh a taki koszyk owocow tez by mi sie przydal, smacznego
maluszek milego spotkania z kolezanka
Merlin fajna ta Twoja Babcia heh zdrowka dla Niej

reklama
Gorgusia, usg co 2 tygodnie - to bardzo częste masz te wizyty z usg i do tego drogie... mój doktorek zaprasza mnie na wizyty bez usg raz w miesiącu, a usg mam co 2 miesiące i kosztuje ono 90 zł... na początku też się niecierpliwiłam, chciałam oglądać maluszka najlepiej codziennie :) ale teraz jak czuję ruchy, to w ogóle nie mam potrzeby robić usg. Co 2 tygodnie to w ogóle diagnostycznie ma jakiś sens? rozumiem jakby się coś działo, ale jak nie ma wskazań to chyba trochę takie naciąganie pacjentki.
Fajnie że interes wypalił i masz na wyprawkę. Ja mój "interes" otwieram za miesiąc i zobaczymy ile się uzbierało. Już kiedyś pisałam że mamy od roku taką skarbonkę, do której wrzucamy każde 5 zł i 2 zł jakie mamy w portfelach, dodatkowo raz w tygodniu jakieś papierowe. Zobaczymy ile się uzbierało, po cichu liczę na jakieś 3 tys... żeby na mebelki wystarczyło...

Buziaki dla wszystkich :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry