Stadion oszalal heheh witam sie bialo-czerwono:-)
oj co sie dzis na ulicach dzieje:-)
Palemko ja nic nie poradze w tym temacie ale tulam ogromnie:* masz moze jakies nowe wiesci od maybe?
Patrysia co do cyca mam identyczne zdanie:-) co do spania to wyobraz sobie ze ja zawsze na brzuchu zasypialam

a teraz raz lewy raz prawya jak w wyrku cos ogladam to na prawym ale tak z jedna noga wyprostowana jak napisalas
jasminum po co sie nakrecasz jak to moj M mowil torba oki wczesniej czy pozniej sie przyda ale te mysli ze juz do szpitala to akysz

bedzie dobrze a dzis konczysz 25 tc a 26 zaczynasz od jutra
doti a moze cisnienie bo mi tez dokuczaja te skoki cisnienia, zmiana pogody non stop i tez najchetniej bym sie z wyra nie ruszala
gorgusia extra co za emocje tylko niech Mek brzuszek oslania a maly kibic pewnie bedzie ostro reagowal hihihi
malenstwo no ja mam tak samo z tymi pretensjami ale tak jak mowisz wiem ze dla nas tam pojechal, to bedziemy sie na wzajem pocieszaly a kiedy teraz sie zobaczycie?? my gdzies za 3-4 tygodnie na 2 dni

tulam i zdrowka:*
Pajeczko tulam oby szybko przeszlo:*
maluszek nie mialas strachu ze wyladujesz na brzuszku ja bym sie nie odwazyla

a nie bylam w tych Mostkach a daleko od ZG to jest?
Ansure to fajniutko zazdraszczam ja uwielbiam takie klimaty meczami sie od Mka zarazilam ale ja to tylko te z Polska hehehe udanego, wygranego meczyku uwazaj na siebie:*
ayni glowka do gory kazda z Nas ma czasami gorszy dzien :* a ciezarnym sie wybacza
monaliza dobrze ze z Corcia oki a ta wizyta ehh niezle sobie zycza:/ ja tez juz przed TV czekam na Psiapsiolke heh bedziemy kibicowac nasi M za granica to samo
Mykam bo zaraz sie zacznie DO BOJU POLSKO!!!!!!!!!!!!!!