reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
Marudka Gratuluję zaliczenia obrony.
Biegunką aż tak nie stresowałabym się jak to tylko troszkę, dużo pij!!! żeby się nie odwodnić. Może 1 tabletka węgla pomogłaby.
A jesz dużo nabiału, bo mnie po tym czyści.
A co do stresu przyszłoczwartkowego :D to jeszcze masz czas żeby zacząć się stresować!!!
Wszystko będzoe ok.
Już trzymam kciuki &&&&

Martusia to wszystko jest tylko trochę odsunięte w terminie i nic się nie psuje. Rozdmu****ę czarne chmury nad Twoja głową tfu tfu tfu :D

Maleństwo ja zawsze mam większość trochę zaniżonych i wg mojej ginki ok :)

witam sie tylko na chwilke

dziewczyny malo mnie bedzie także sie nie martwcie... musze parę spraw poukładać stad będzie mnie mniej...

Joasiu możesz się wytalkować :tak:tylko najlepiej takim dla dzieci... Rossman ma dobre:tak: Nivea jak nie jesteś uczulona to rowniez:tak:ja np talkuję między nogami, zeby się nie odparzyły uda

Anmika no ja myśle :P:P)

Marudka gratuluję obrony :) a w jakich okolicach Cie kręgoslup boli?? jakby się ta "biegunka' utrzymywała sprawdź to lepiej bo niektóre kobiety mają skurcze krzyżowe wlasnie takie od kręgosłupa... możesz się z ginem skontaktować?

Martusia powodzenia na glukozie :tak:

Maleństwo rownież mam wyniki zaniżone, ale dopóki hemoglobina jest ok i żelazo to się nie martwię :-D

ja się wczoraj zestresowałam tak, ze dostalam skurczy :-(leżałam plackiem do wieczora...ale humoru brak dzisiaj także tulam wszystkie brzusie :*

witajcie
Dzis pierwszy dzien wakacji mojej corci :) Niestety jednak juz wiadomo, ze Alicja i jej przyjaciolka nie beda w tej samej klasie:no: I to jeszcze na polecenie ojca Weroniki. Zatkalo mnie jak sie dowiedzilam, ze to on poszedl do nauczycielki. Trzymalismy sie z jej rodzicami od ponad 2 lat a tu taki numer! Moj B. mowi, ze to pewnie dlatego, ze teraz chca sie od nas odsunac bo bedzie male dziecko i moglibysmy ich czesciej prosic o przysluge, a do tej pory bylo na odwrot. poplakalam sie wczoraj jak bobr, ta moja chorobliwa, naiwna wiara w ludzi. Tu na obczyznie faktycznie nie ma co zawiazywac bliskich zwiazkow bo ludzie sa tu niesamowicie interesowni i martwia sie tylko o wlasne dupska, zupelnie gdzies maja innych.
Bylo mi wczoraj tak smutno z tego rozczarowania, ze tak mnie nosilo, ze wymyslilam ognisko. natura mi zawsze pomagala na smutaski. Pojechalismy cala familia do lasku , gdzie sa ruinki i miejsce na ognicho i spedzilismy tam pol dnia smazac kielbaski. Bylo bosko. uwolnilam glowe od tych debili.
W sobote lece do Polski z Alusia. Boje sie troche tego lotu...

monaliza - przykro"słyszeć", że tacy są ludzie. Pomyśl sobie, że tak lepiej skoro okazali się tak kipskimi znajomymi.

fasolka - zaległe ale szczere życzenia urodzinowe dla synka :)) wszystkego naj ..naj :))

Pajkaa - jejku unikaj stresu , trzymam &&&&&&&&&& za owocne poukładanie wszystkich spraw.

Hejka, zgłaszam się po paru dniach. Miałam gści. Było bardzo miło ale nachodziłam się zwiedzając Wa-wę, że jestem strasznie zmęczona.
Dzisiaj o 4 rano pobudka. Jak już wszyscy wyjechali poszłam jeszcze spać.
Już się nie mogę doczekać piątku..USG :))) jeszcze tylko dziś i jutro :happy2:

Hej:)
Marudka gratuluję obrony:tak:Mam nadzieje ze ta biegunka szybko Cię pusci.
Pajka pomyslnego poukładania wszystkich spraw:tak:
Malenstwo ja mac cos ciągle zanizone albo podwyższone i jeszcze nigdy nie usłyszałam ze nie jest dobrze.Ciesze sie ze czerwone krwinki sa w normie bo u mnie był to zawsze odwieczny problem:tak:
martusia glukoza nie zając zdążysz jeszcze wypic te pysznosci.Jutro juz usg a na wizytke jeszcze tylko kilka dni i tez sie doczekac,głowa do góry:-)
amnika no pewnie ze pamietamy.Fajnie z tym starszakiem,duzy juz chłopczyk i faktycznie miło by było z nim sierpien spędzic:tak:
A ja dzis cos nie w humorze,denerwuje mnie to lezenie a jeszcze bardziej bałagan panujacy wokoło.Syn wczoraj porozwalał co sie dało zabawki,kredki i inne szpargały,w zlewie rosnie a ja musze na to patrzec:wściekła/y:
Artur wczoraj spał jak wstał to pojechał na nocke wrócił zjadł i pojechał na fuche,mówiłam mu ze mógłby poswiecic 15 min i pozbierac ten złom z podłogi ale puscił drugim uchem to,mógłby dzis nie isc,tylko kiedy indziej ale chce to skonczyc,a ja bede musiała jechac 18km z alanem do dentysty bo nie ma komu a nie chcem juz tej wizyty odwoływac bo ma spore dzióry w czwórkach i zaraz bedzie po zebach,to tylko mleczaki ale widze ze mu dokuczaja te ząbki bo sie slini i grzebie w buzi.Ten mój mąż niby wie ze mam lezec ale jego sprawy wazniejsze,wiem ze pracuje duzo i dorabia i nie ma go wiecznie bo charuje na nas i nasze długi i doceniam to ale to co sie w domu dzieje nie wiele go interesi,woli sie o cos przewrócic niz schylic i podniesc i to mnie wnerwia w obecnej bezsilnej sytuacji bo nie mam wpływu na ten syf.Juz taki ten mój chłop ze trza go prosic łopatologicznie:crazy:To sie pożaliłam.
Synus przyszedł z piaskownicy,nie chce mu sie tam siedziec samemu i mi tu serenade na gwizdku wygwizduje,jak miło,az uszy puchna:-p:baffled::-D

Hej Pikne Mamuski:)

U nas dzis pogoda w krate, dzis odchorowuje wczorajszy dzien bo jutro znowu do miasta na szkole rodzenia a bez auta wiadomo wszedzie trzeba bedzie na stopkach ktorych i tak juz nie czuje, ale damy rade:-D mam nadzieje ze bedzie warto bo kumpele chwalily sobie ta szkole tym bardziej ze zajecia sa w szpitalu w ktorym bede rodzila:)

pauline hehe musi byc mega wygodna:)

*martusia Ty to masz peszka z tymi labolatoryjnymi sprawami jak nie zaspisz, to nieczynne heh no i znowu km zerobione na darmo tulam.... &&&&&& za jutrzejsze USG ja tez mialam wczoraj pierwsze USG bez Tatusia troszke przykro ale dobre wiesci o zdrowiu Malutkiej wszystko wynagrodzily:) dla kumpeli &&&&& tez zeby wytrzymala z takim facetem ktory widzac Syna nie wierzy ze to jego..idiota no niestety idiota nie ma innego slowa...

mantezowa ooo moja P ma takie w komplecie wypoczynkowym nawet zartowalam ze jej zabiore do karmienia bo sa naprawde wygodne:)chyba sobie zakupie bo w sumie niedrogie sa, dzieki za linka:)

marudka tulam niech to cholerstwo zostawi Cie w spokoju i szybko minie:) super ze sie obronilas oooogromne gratki:* powodzenia dla A na obronie to moze najpierw na USG skoczcie bedzie mial w razie czego czym sie tlumaczyc komisji heheh ze ma chwilowy zanik bo przed chwila widzial Wasze Malenstwo na ekranie...rozmiekczy ich hihih

malenstwo pisalam na watku nie baw sie w lekarza:P interpretacje zostaw specjaliscie i sie nie nakrecaj:*

Pajka postaraj sie nie stresowac, lez i wypoczywaj tulam mocno i caluje brzusia:***
monaliza co za czlowiek brak slow....dobrze ze spedzilam czas na odstresowaniu sie z rodzinka na lonie natury:)zycze udanego bezstresowego lotu tulam:*
Zmykam do P. i Jej szkrabow chodzi na prawko ide posluchac i przypomniec sobie jak to bylo hihih

Aaaa najwazniejsze za 8 dni zobacze sie z Mkiem:-):-):-):-):-):-)

reklama
Hallo Kochane!!! Od wczoraj mamy internet!!!! Dwa tygodnie bez neta, to masakra!!!! Spróbuję chociaż trochę doczytać co u Was;-)
Monaliza tacy są ludzie niestety! Mój M jak przyjechał tu do Niemiec poznał taką polską rodzinę w naszym wieku. I tacy mili byli, jak M znalazł mieszkanie, i musiał trochę wyremontować, to kolega zaraz zaproponował, że może pomóc, bo budowlańcem w DE jest. Trochę średnio mu ta pomoc wychodziła, bo on w zasadzie malarzem jest, więc kafelki na podłodze nie równo leżą i takie tam. i nic by nie było w tym co piszę nic dziwnego, gdyby na koniec nie powiedział do mojego M, że go policzy za pół ceny i chce od nas 500e:crazy: I tacy właśnie są ludzie, a wszystko przez to, że M trochę zakupów porobił, meble, pralkę i takie tam i chyba ich szlag trafił, że My mamy a oni nie!
Ot to się użaliłam, teraz idę poczytać co tam u Was!
A wiecie co tam u naszej Mebybaby? Cały czas o nich myślę!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry