P
patrysia*
Gość
WITAM
MARTUSIA jak to nie wierzy ze Jasiu to jego syn??to ten malutki co kumpela nie dawno urodziła?
MARTUSIA jak to nie wierzy ze Jasiu to jego syn??to ten malutki co kumpela nie dawno urodziła?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Maleństwo ja zawsze mam większość trochę zaniżonych i wg mojej ginki ok![]()
tylko najlepiej takim dla dzieci... Rossman ma dobre
Nivea jak nie jesteś uczulona to rowniez
ja np talkuję między nogami, zeby się nie odparzyły uda

I to jeszcze na polecenie ojca Weroniki. Zatkalo mnie jak sie dowiedzilam, ze to on poszedl do nauczycielki. Trzymalismy sie z jej rodzicami od ponad 2 lat a tu taki numer! Moj B. mowi, ze to pewnie dlatego, ze teraz chca sie od nas odsunac bo bedzie male dziecko i moglibysmy ich czesciej prosic o przysluge, a do tej pory bylo na odwrot. poplakalam sie wczoraj jak bobr, ta moja chorobliwa, naiwna wiara w ludzi. Tu na obczyznie faktycznie nie ma co zawiazywac bliskich zwiazkow bo ludzie sa tu niesamowicie interesowni i martwia sie tylko o wlasne dupska, zupelnie gdzies maja innych. 
Mam nadzieje ze ta biegunka szybko Cię pusci.

To sie pożaliłam.

mam nadzieje ze bedzie warto bo kumpele chwalily sobie ta szkole tym bardziej ze zajecia sa w szpitalu w ktorym bede rodzila
I tacy właśnie są ludzie, a wszystko przez to, że M trochę zakupów porobił, meble, pralkę i takie tam i chyba ich szlag trafił, że My mamy a oni nie!