D
Doloress
Gość
jutro USG o 8:20ciesze sie i jednoczesnie zastanawiam sie jak wyegzekwowac od tego lekarza mruka chocby jedna foteczke malego... ale znowu mi powie jak i kazdej jednej kobiecie 'to wszystko, dziekuje, opis u lekarza prowadzacego'... :-(
może ładnie się ubierz
uśmiechaj się od ucha do ucha cały czas
ładnie powiec dzien dobry
może strzel mu jakiegoś komplementa że najlepszy lekarz z niego u którego byłaś na usg
a potem się grzecznie zapytaj jakby mógł Ci druknąć tą fotkę
Pupka mnie boli ale martwię się co to może być, jadłam to co zawsze, ale to co zawsze to dużo owoców i słodyczy, może jakiś spleśniały się owoc trafił czy coś :-(Na pewno są dobrze myte itd, no ale nie wiem skąd to tak nagle. No i dzisiaj wstałam i jakoś mi nadal tam średnio, na dodatek mdli mnie uhh powiedzcie, że to nie musi być nic strasznego
Córka znajomej też miała jakieś rewolucje biegunkowe. Może coś się gdzieś kręci w powietrzu 

tylko pamietaj ze to w trakcie bo juz po fakcie nie da bo musialby znowu Cie skanowac
, usg chyba przeniosę sobie na sobotę...Powiem Wam tylko, że co się nie przymierzam do ułożenia wszystkiego w torbie do szpitala to mi wychodzi torba, torba do wózka taka, siatka z butami i pampersy...Czy mnie wpuszczą z tymi tobołami wszystkimi?? Jakim cudem inni się mieszczą w zwykłe torby