reklama

wrzesień 2012 ;)

Witam poniedziałkowo.
Widzę,że u wszystkich w miarę ok,więc super.
Fasolka- współczuję straty pupila. Jq z tych co od małego znosiłam różne zwierzaki do domu- psy,koty,króliki,szczurki i chomiki. Teraz mam tylko czarną kocie.
Palma- powodzenia na zakupach. Kup fajną brykę :-)

U mnie słoneczko ładnie świeci,ale na upał się nie zapowiada. Jest dobrze.
Wczoraj mama z okazji swojej obrony zabrała całą rodzinę do parku iluzji. Fajnie spędziliśmy dzień. Wieczorem na festyn u nas nq wsi się wybraliśmy i ogólnie weekend był udany.
Maluch daje mocno do wiwatu. Od ponad tygodnia jest bardzo ruchliwy. Moja mama i siostra stwierdziły,że brzuszek mi się opuścił,zresztą sama też widzę:szok:
A siostra urodziła niecały msc po tym jak brzunio opadł. Stresuje się,bo sama już nie wiem,na który termin patrzeć... według om to za dwa tygodnie Młody może wychodzić. Jestem przerażona... na początku sierpnia cała rodzina mi wyjeżdża na wakacje i wracają w połowie. Niech sobie Kapselek grzecznie siedzi i czeka.

reklama
Witam sie przy kawce :-)
co do spania, to nie chce mi sie pisac... "normalnie" uwielbiam spac na brzuchu.. wiec od paru miesiecy to jest porazka. Bok tylko lewy, chociaz juz boli na maxa, ale na prawym nie moge oddychac, podobnie jak na plecach... wiec czekam z utesknieniem do porodu. :-)
Pajkaa, a co to "sex"? ;-)

chyba ide napaść lodowke, moze co slodkiego znajde ;-)

Palma jak ciebie czytam to mi sie odrazu gebula cieszy:-p:-D
Pajka jak ja ci zazdroszcze porannej gimnastyki;-):-p ja to sie smieje z moim ze zapas gumek musimy zaczac robic:-pbo jak juz bedziemy mogli to ło matko....:-D:-D

GORGUSIA no tuż tuż poród :))jej ale fajnie :D

Hehe ja tak samo ze niech M bedzie cierpliwy niedługo to ja go zamęcze i nie bedzie musiał już tak czekać na serduszkowanie :D

No właśnie nie wiem czy tak niedługo... w karcie ciąży lekarz wpisuje tyg według om. I tam jestem teraz w 36tc. Ale patrząc na termin z pierwszego usg to jestem w 34tc. Młody jest duży i odpowiada wielkości z om. A ja sama nie wiem na co patrzeć...

Nie patrz na daty czekaj na poród :)najlepiej tak nie wyczekiwać bo może byc odwrotnie (wiem coś o tym :P )po prostu czekaj a synuś sam będzie wiedział kiedy...tak czy siak 34 tc czy 36 tc to i tak bliziutko porodu :)

Witam:)
U nas świeci słoneczko troszkę wieje ale pogoda jest jak dla mnie ok.
Pajkaa zazdroszczę Ci:)muszę swojego zabałamucić:)
My już po śniadanku teraz czekam aż zakupy przyjadą pierwszy raz zamawiałam w Tesco online zobaczymy nie ukrywam że dla mnie to trochę ułatwienie nie mamy samochodu a poza tym nie muszę wnosić tego na 3 piętro bez windy.
Gorgusia ale Ci suwaczek mknie już coraz bliżej do spotkania z maluszkiem mi się jakoś czas zaczął dłużyć.
Miłego dzionka dziewczynki:)

MISIACZEK a wiesz ze mi też jakoś tak trochę?tzn.dalej mi szybko leci bo jakby nie patrzec niedługo zaczne 31 tc ale teraz jakoś coś wolniej :P

reklama
Melduje sie ze zyje :-) I zaczelismy wlasnie z Domisiem 34 tc :) jeszcze 2 tygodnie oszczedzania zdaniem ginki i moge powoli zaczac rozruszac kosci, a czas dluzy mi sie okropnie...
:) Pozdrawiam :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry