reklama

wrzesień 2012 ;)

Moj maz tez wlasnie wyszedl do pracy :-)
dzis mialam lenia, chociaz podobnie poprzednie dni... pogoda do bani, lalo caly czas, teraz dopiero slonce wyszlo, ale juz na zaden spacer nie wyjde. na super-niedzielny obiad zrobilam dzis nalesniki, jutro mam w planie pizze, ale to jak maz mi zarobi ciasto, bo ja nie mam sily ;-) za tydzien w poniedzialek lub srode wybieram sie do gina, ciekawe co tam "nowego". Maci mi sie w brzuszku rozkrecil na maxa, momentami az mnie cos pobolewa, tak kopie... :-)
za to Tomkowi cos sie pomieszalo ;-) ogladal jakas ksiazeczke i teraz siedzi w oknie i wypatruje Mikołaja :-) i nam tlumaczy "tomuś jubi pjeźenty" ;-)

reklama
Gorgusia staram się, ale jak widzę powyżej mojej dopuszczalnej normy na wyświetlaczu to od razu mnie to denerwuje, a dziś kolejny dzień i coś ciśnienie nie chce odpuścić - byle do wizyty u lekarza ;)
Dbaj o siebie. Nie boisz się, że nawdychasz się jakichś detergentów? Zagoń chłopa do czyszczenia wanny, a poza tym wanna i inne porządki nie zając i nie uciekną. Nie męcz się tylko odpoczywaj, bo potem to nie będziesz myślała o pucowaniu wanny ;)
I jak po grilu???
Moja ostatnio szaleje i jak zawsze było z 10 ruchów na dzień tak ostatnio hohoho.
Od badań prenatalnych szaleju się najadła chyba.
Gratuluję zdolnej mamy.

Kasieq u mnie jest równouprawnienie - raz ja, raz on gotujemy, a ostatnio częściej mój M lub razem. A niech strzela focha, niech zrozumie, że ci cięzko.

Fasolka tak to już jest z buntem dzieciaków. Ja mam takich wiele nastolatków w pracy. Szkoda świnki. Ja do dziś wspominam moją pierwszą świnkę Perełkę.

Palemka wklej foto. A trzeszczy bo może nowy i musi się trochę wyjeździć. Koła zjechane??? Dziwne

Asiu leżakuje żeby nie dostać w pupencje :D A korzystaj z masażyków i wanny będziesz miała małe spa ;)
Coraz więcej rzeczy nas męczy i musimy uważać na siebie. Ale jeszcze troszkę.

Pajka tak to jest z butkami, jak są potrzebne to nie ma. A mi pewnie w większość nie weszłaby noga. Mam nadzieję, że znajdziesz jednak coś odpowiedniego.
i jak zadowolona z nowego telefonika??? Pilnuj teraz.

Aż mnie przeraził widok po przejściu trąby powietrznej. Szkoda mi ludzi, którzy stracili wszystko.
A u mnie idzie burza.
I jeszcze fotka z pieczarką gigant, taką wielką widziałam po raz pierwszy.

Zobacz załącznik 482905

witam sie ;)

cos sie z pogoda porobilo niefajnego bo jestem znowu zdechnieta, znowu spie w dzien. cisnienie niskie czy co? poza tym glowa mnie boli a nie chce brac apapu bo i tak duzo biore ostatnio lekow. moja polowka opuscila mnie o 16 do pracy a ja sie czuje taka samotna ani paszczy do nikogo otworzyc chyba ze do Oliego bo mu sie moj pecherz spodobal co sie uloze wygodnie to zaraz siku i tak w kolko ale sobie mysle ze to moze znow mnie cos atakuje w sensie z infekcji? nie wiem...

Stokrotko a Ty jednak mierzysz cukier po posilkach? bo cos pisalas ze po szpitalu ok cukier.
Palemko pokaz swoj dylizans :) a co do ramy moze musi sie wyrobic wiesz...
Lotka moze Tomi chce Ci cos zakomunikowac? :P
Misiaczek mnie tez zmiotlo po obiadku
Patrysiu oj tak to prawda ze zycie po slubie sie zmienia, w pewnych aspektach na lepsze a w pewnych na gorsze...
Malenstwo nie za duzo pracujesz moze?
Pajka pilnuj telefonu bo nastepnym razem Sebcio Ci w kibelku spusci jak moj brat mamie jak byl maly :P
Gorgusia wanna nie zajac nie ucieknie przeciez ciezka :P a porzadki tymbardziej. odpoczywaj :)

o 20 na TLC 'ciaza z zaskoczenia'. zastanawiam sie ciagle czy to mozliwe zeby nie wiedziec ze sie w ciazy jest do samego konca? bo rozumiem poczatek ciazy ale nie cala no... to chyba pic na wode. a Wy jak sadzicie?

i jeszcze sytuacja na swiecie z tymi tornadami, powodziami... cos strasznego. dobrze ze w Warszawie tylko ulewy bez takich atrakcji. ale w razie co na 4 pietrze mieszkam moze mnie nie dosiegnie ;)

Ostatnia edycja:
ja sluszalam,że jedna laska zoriętowała się ,że jest w ciąży w 7 miesiącu :szok:, ale jakoś też nie mogę w takie rzeczy uwierzyć...

ja sobie cukier mierzę jak zjem dużó słodkiego tak z ciekawości, dziś po tym samym ciastku miałam już tylko 122, wiec wychodzi na to,że raz dziennie cos słodkiego mogę jednak wszamać ;-)

w kwestii diety cóż....jem normalnie jednak :zawstydzona/y:

witam sie ;)

cos sie z pogoda porobilo niefajnego bo jestem znowu zdechnieta, znowu spie w dzien. cisnienie niskie czy co? poza tym glowa mnie boli a nie chce brac apapu bo i tak duzo biore ostatnio lekow. moja polowka opuscila mnie o 16 do pracy a ja sie czuje taka samotna ani paszczy do nikogo otworzyc chyba ze do Oliego bo mu sie moj pecherz spodobal co sie uloze wygodnie to zaraz siku i tak w kolko ale sobie mysle ze to moze znow mnie cos atakuje w sensie z infekcji? nie wiem...

Stokrotko a Ty jednak mierzysz cukier po posilkach? bo cos pisalas ze po szpitalu ok cukier.
Palemko pokaz swoj dylizans :) a co do ramy moze musi sie wyrobic wiesz...
Lotka moze Tomi chce Ci cos zakomunikowac? :P
Misiaczek mnie tez zmiotlo po obiadku
Patrysiu oj tak to prawda ze zycie po slubie sie zmienia, w pewnych aspektach na lepsze a w pewnych na gorsze...
Malenstwo nie za duzo pracujesz moze?
Pajka pilnuj telefonu bo nastepnym razem Sebcio Ci w kibelku spusci jak moj brat mamie jak byl maly :P
Gorgusia wanna nie zajac nie ucieknie przeciez ciezka :P a porzadki tymbardziej. odpoczywaj :)

o 20 na TLC 'ciaza z zaskoczenia'. zastanawiam sie ciagle czy to mozliwe zeby nie wiedziec ze sie w ciazy jest do samego konca? bo rozumiem poczatek ciazy ale nie cala no... to chyba pic na wode. a Wy jak sadzicie?

i jeszcze sytuacja na swiecie z tymi tornadami, powodziami... cos strasznego. dobrze ze w Warszawie tylko ulewy bez takich atrakcji. ale w razie co na 4 pietrze mieszkam moze mnie nie dosiegnie ;)
tak tak, on mi to komunikuje przechodzac kolo kazdego sklepu z zabawkami ;-)

Stokrotko ja bym jednak sie troche bala tak sama zrezygnowac z diety, chociaz mi chodzi tez po glowie ale M wyczul juz i mowi zebym tylko sprobowala... a dzis wiesz jak mi cukier skoczyl po platkach z mlekiem 0.5%? az 187 :szok:

Lotka tak myslalam :D

fasolka
[*] dla swinki, jak to jest miec swinke?
lotka mnie tez zaczynaja lapac skurcze, pierwszy raz zaczynam odczuwac co to za dziadostwo, mi pomaga zaslyszany sposob przyciagniecia placow od nog, dobre z tym Mikolajem heh
patrysia super, ze humor juz lepszy
martusia tule, te tornada to w mojej okolicy przeszly

reklama
fasolka wspolczuje straty pupila:( tulam...
Pajka hehe nom Sebkowi moze ten stary tel oddaj tez bedzie mial swoje alo:)fajnie ze Twoi Faceci dali Ci dzis dluzej pospac;)
stokrotka Ty chudzinko ja przy identycznym wzroscie mialam wage wyjsciowa 60 kg haha co prawda przed zajscie przytylam 5 kg z powodu stresu w pracy ale to nie nie tlumaczy... teraz poki co +11,4 kg wiec juz magiczna 70 kg przekroczone:/ a w pasie ostatnio 97 cm nastepne mierzenie i wazenie we wtorek o zgrozooo heheh a ciasto truflowe mmm czytajac juz mi sliniak leci:D
malenstwo a wszystko po koleji zaczynam od peelingu kawowego super sprawa, pozniej prysznic,manicure, pedicure, henna brwi i depilacja czego sie jeszcze da hehe pozniej wklepywanie kremikow i balsamikow ajjj a jak sie po tym spi tylko jakos coraz wiecej czasu mi to zajmuje heh
w pracy 10 h ojjj przystepuj troszke to juz nie jest 4 m-c:P
maluszek no fakt nocki sa boskie po deszczu super powietrze, nie goraco nie zimno jak dla mnie cale lato moze takie byc:) mnie ostatnio przerzucilo na bounty jak nie jadlam kilka lat tak teraz co wieksze zakupy to kupuje kilka zeby miec na gloda w lodoweczce:D
Kasieq heh moja Mala tez dzis mnie ladnie skopala po calym brzucholku latala i to takie intensywne kopniaki i caly dzien jakas nadpobudliwa chyba jej sie wczorajsze spa tez spodobalo i mama sie w koncu dzis pomalowala i ladnie ubrala jak na niedziele przystalo heh pedicure, manicure wsio bylo hehe ale meczace zaczyna to byc:P
patrysia dokladnie sama wiem po sobie ze jak juz zrobilam prawko zaczelam odwiedzac stare znajome to one chyba czuly sie zobligowane i tez od czasu do czasu mnie odwiedzaly i tak sie ta machina nakreca:) zawsze masz Nas to jest pewne:)o tym programie na tlc wiesci z porodowki mam dokladnie takie samo zdanie myslalam ze to bedzie co jak porodowka a oni pokazuja tylko przypadki z komplikacjami tez wole tego nie ogladac...
Lotka Nasze Dzieciaczki przybieraja teraz sporo na wadze a my odczuwamy ich kopniaki coraz mocniej hehe mnie tez dzis Mala skopala az bolalo heh a Tomcia nie ma co winic ze Mikolaja wypatruje ostatnio na swieta tez tylko leje hehe wiec moze mu sie pomylilo ze to grudzien i pora na prezenty:D
doti grzeczna Dziewczynka hehe lezakuj, lezakuj bo pozniej nie bedzie kiedy:*ladna pieczara Twoja:P
*martusia u nas wlasnie w sasiedztwie cos w stylu ciazy z zaskoczenia ale bardziej dla dziadkow heh...nastolatkowie chlopak 18 dziewczyna 17 lat, u niej brzuch widoczny na maksa pepek na wierzchu czgo nie udalo jej sie juz ukrywac pod szerokimi bluzkami...ludzie na wsi gadaja wiadomo dopytuja rodzicow a oni ze im nic nie wiadomo...i zaczelo sie w sobote kiedy ich corka piszczala z bolu powiedziala ze musi jechac na pogotowie ze ja boli i wogole, na co jej chlopak(ktory wiedzial) powiedzial ze nie ze wytrzyma i ze to przejdzie...o 5 rano bole byly tak silne ze ojciec powiedzial ze jada bo to moze byc wyrostek a to nie zarty zamknela sie z mama w pokoju... po kilku minutach matka wyszla blada i mowi do ojca odpalaj auto jedziemy Basia urodzi nam wnuka...czujesz masakra...podobno dziewczyna nie byla wogole pod opieka lekarza bo sie z chlopakiem bali reakcji ojca i nikomu nic nie mowili, paranoja mysleli ze ich ominie rozmowa z rodzicami....porod maial kleszczowy bo jak juz dojechala to dziecko bylo w kanale rodnym a ona nie miala sily przec...z dzieckiem cale szczescie ok ale ta dziewczyna ma anemie bo witamin tez nie brala i Mala z Niej wszystko zabierala...przykre co....

Mala Lilcia dzis nadaktywna hehe bylismy u Filipka i lezal kolo mnie i plakal a ona z lewego boczku szybko sie przetransportowala na prawygdzie lezal Fifi) i tak jakbym z piesci dostala hehe jakby chciala powiedziec ucisz Go Mamus bo ja tutaj rosne hehe niesamowita ta moja Corcia:) nawet teraz okopuje mnie coraz to wyzej albo nozki jej urosly albo zaczela je bardziej wprawiac w ruch bo non stop pod zeberkami ja czuje:) Dzionek mily bo nie za goraco w nocy jeszcze fajniej zycze sobie calego lata z taka pogoda haha

A teraz zmykamy na jakas kolacyjke i na tlc ciekawe co dzis ciekawego bo"ciaza z zaskoczenia" wlasnie sie chyba konczy moze zalapie sie na 2 odcinek:P
Buziaki w brzusiaki:***

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry