reklama

wrzesień 2012 ;)

Joasia to ja nie myslalam ze takie rzeczy sie wciaz zdarzaja, zeby ciaze ukryc ze strachu przed gniewem rodzicow... to faktycznie 'ciaza z zaskoczenia' ale dla rodzicow chyba...

a czy Wasze dzieciaczki tez maja czesto czkawke? bo ten moj pijak to conajmniej 2 razy dziennie ma :-D

reklama
sorki ze tak dopytuje... a pozniej?

później to przy dziecku będę.

malenstwo a wszystko po koleji zaczynam od peelingu kawowego super sprawa, pozniej prysznic,manicure, pedicure, henna brwi i depilacja czego sie jeszcze da hehe pozniej wklepywanie kremikow i balsamikow ajjj a jak sie po tym spi tylko jakos coraz wiecej czasu mi to zajmuje heh
w pracy 10 h ojjj przystepuj troszke to juz nie jest 4 m-c:P

wiem troszkę za długo.

Witam porannie :-) moj m ju do przcy pojechał a mi sie spac juz nie chce:-pciemno jakos na dwoze dzisiaj...

Martusia1605 u nas zawsze zwierzaki były ,swinki mielismy juz trzy i fajne sa:-pprzede wszystkim dzieciaki jak małe były bardzo chciały i miały ,i odpowiednio do wieku musiały o nie dbac tz na poczatku musiały pilnowac por karmienia i wypuszczania coby zwierzaczki mogły sobie po pokoju pobiegac :-Djak podrosły to o czystosc tz czyszczenie klatek itp musiały tez zaczac dbac ...generalnie uwazam ze dzieciom dobrze robi kontakt ze zwierzetami uczy odpowiedzialnosci a ile radochy przy tym:-D mamy jeszcze złowia ktory ma ok 20 lat i labladorke roczna kochana wariatke :-):-)...

Hej,witaj w klubie Fasolka ja tez juz nie spie od 6, mezu pojechal do pracy-na fuche dzis ogolnie ma dwojke, odprawilam go i jakos spac juz mi sie nie chce, tym bardziej,że slonko mam w pokoju:-)

Wczoraj juz nie mialam weny,żeby cos naskrobac:-) w ogole wizytacje u rodzinki zakonczylismy o 18, potem bylismy na pogotowiu bo mojego od soboty zaczelo kluc oko, wczoraj juz mial dziwne i czerwone no i wkoncu okazalo sie,że mial opilki metalu. O 20 kumpela wyciagnela mnie na pizze:-p a jak wrocilam ok 22 to wracalam do miasta,żeby wykupic recepte mojemu bo te oko to dopiero dalo mu w kosc, nie dosc,że bolalo to jeszcze malo widzial i tak teraz bawie sie w zakrapianie kroplami i zelem:-) takze dzien zlecial niewiadomo kiedy.

Dzis jade popilnowac malej ale tak tylko na 3 godzinki:-) potem kawka z kumpela, zakupki i do domku:-)

witam ranne ptaszki - martusie i fasolkę, a reszcie mówię POBUDKA !!! :-):-D:-D hehe !!!
U nas jesień nastałą, obudziłam się w dupiatym nastroju, no i od paru dni ciąża zaczyna mi "doskwierać":szok: boli mnie każdy cm ciała, nie mogę już leżeć na wznak , bo mnie falki bolą, zrobiły mi hemokurdebelkroidy :szok::wściekła/y: ała - własnie co mam na to brac , bo posterisan i diosminex , nic nie daje :angry: ogólnie wszystko mnie rypie i jeszcze mam zajebisty nastrój, mam depresje przedporodową chyba :-D:-D buahahah jaki bezsens, wiem, że jest poporoowa, ale o przed ... nic nie słyszałam :baffled::confused:

Co do wóżka to Peg Perego Pliko P3 , ale on jest używany, mam załatwiłą mi od koleżanki i mam dylemat, bo wóżke jes śliczny, ale zajechany - czeka nas zima i nie dam rady nim jedzić, koła są zajechane , rama bardzo trzeszczy, więc pojechalismy wczoraj do sklepu i spodobał nam się coletto giovanni-może i on za piękny nie jest, ale lekki i ma wąski rozstraw kół, co najlepsze po wyjsciu ze sklepu, spotkałąm dwie mamy z tym wóżkiem - którego notabene nigdy w życiu nie zauważałam i spytałąm o opinię, obie zadowolone :-D
Ale jedziemy dziś do Zabrza do Bocka ( siet fuck ja musze prowadzic auto , bo kuter noga ;-):tak::-D mój mąż nie da rady :baffled: ) i tam mamy zamiar kupić wózek - wróce - to siem poKFalem :-D:-) trzymajta kciuki, bo palma się zdecydowac nie potrafi :-)

dobra czas coś zjeść , bo juz mi się płakać chce - może z głodu :-) hahahha

WITAM SIĘ DZIEWCZYNKI
w lepszym humorze :P to chyba przez poranny hmmm sex :P:-D

pogoda za oknem niezbyt ładna zachmurzone:-D
wczoraj byla przyjaciółka u mnie pośmialiśmy się było super:)

Fasolka współczuję świnki :-(

Maluszek no mojej mamie popływal w wiaderku z płynem :-D

Kasieq ja nawet patrzyłamw Ryłko, Wojasie i nic... wszystko albo obcas 12 cm albo koturna :angry:

Misiaczek oj jak ja bym chciala tak usnąć a ja spie jak moj młody ma drzemkę :-D

Doti oj bardzo zadowolona :tak::-D

Stokrotka ja kiedys oglądałam program, gdzie laska się dowiedziala, ze jest w ciąży jak rodzila :tak:

Joasia on ma już swoje hajo, ale nie świeci... więc jest beeee :tak:musi mieć taki, ze jak wykręci to pogada z babcia :-Ddobrze, ze do mamy mam darmowe bo inaczej zapłacilabym majątek :-D

Fasolka o tak, ja też z tych co uwielbiaja zwierzaki w domu :D dobrze, że dzieci sie nie zniechęcają, bo to różnie bywa.

Maluszek ojejku opiłki w oku, brrr

Nagapalma to witaj w klubie, na plecach to już dawno nie spię, lewego boku mam serdecznie dość :D zato pogoda mi pasuje, lato takie akurat u mnie, słońce świeci, nic nie pada, nie ma upałów ufff:)

miłego dnia!

reklama
WITAM:)

Ja dzisiaj fajny humorek jak i jakiś power mam w sobie :))

Ja sypiam raz na prawym raz na lewym i wsio fajnie sie śpi pomimo że ja fanka pozycji na plecach...

PALEMKO aa nie nie jak tak zjechany to nie ma co kupować...ja używkę odkupuję ale ona wsio ok jest :)
FASOLKA ja lubię zwierzątka ale tylko na dwór...
MARTUSIA a jak czkawkuje i mój smerfik hehe :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry