*martusia*
Fanka BB :)
mnie tez
sama mialam podobna sytuacje. tylko to rozwarcie niepokojace jest ale mam nadzieje ze Risia dotrzyma terminu 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
w koncu sasiedzi z drugiego konca wioski okazali sie nabradziej pomocni, nawet za paliwo nie wzieliwrocilam... oczywsice nie mial mnie kto zawiezc... wr... juz myslalam, ze autobusem pojade do szpitala!!! tata, brat, m w pracy, szwagier z tesciem jechali na goscinew koncu sasiedzi z drugiego konca wioski okazali sie nabradziej pomocni, nawet za paliwo nie wzieli
pojechalam jednak wpierw do ginekologa do przychodni, byl inny nie moj prowadzacy, zdziwil sie bardzo, ze moj m nie ma grupy krwi wpisanej w karte ciazy, powiedzial, ze bol wynika z ucisku dziecka na nerw kulszowy, a to co leci to znowu stan zapalny![]()
Ja nigdy nie mialam wpisanej grupy krwi meza, bo nie zwracaja na to uwagi przy porodzie. moj gin sie rozesmial na moje pytanie na ten temat i powiedzial, ze zaden szpital nie zwraca na to uwagi, bo w razie jakichs komplikacji(ja pytalam w kontekscie konfliktu serolog) oni nie moga wziac odpowiedzialnosci za to co tam pisze, bo nikt im nie moze udowodnic ze to jest dziecko akurat tego wpisanego faceta ;-) i dlatego bezwzglednie sie robi badania na przeciwciala :-)wrocilam... oczywsice nie mial mnie kto zawiezc... wr... juz myslalam, ze autobusem pojade do szpitala!!! tata, brat, m w pracy, szwagier z tesciem jechali na goscinew koncu sasiedzi z drugiego konca wioski okazali sie nabradziej pomocni, nawet za paliwo nie wzieli
pojechalam jednak wpierw do ginekologa do przychodni, byl inny nie moj prowadzacy, zdziwil sie bardzo, ze moj m nie ma grupy krwi wpisanej w karte ciazy, powiedzial, ze bol wynika z ucisku dziecka na nerw kulszowy, a to co leci to znowu stan zapalny
Lotka a rano weszlam na babyboom zeby Wam napisac ale nie zdazylam, szybciej bylo mi napisac do Lizki na gg