• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
maluszek współczuje nocki.A co do pisania to tez u mnie ostatnio ciężej zalezy jeszcze od dnia ale jakos tak weny mi brak.Jestesmy juz zmęczone ciążami.
Lotka moja torba jeszcze nie spakowana,ale wczoraj zaczełam wiec jeszcze ze dwa dni i moze skoncze:-D
A ja dopiero paciorka bede miała pobieranego 9 sier przy okazji ktg wczesniejszego terminu nie było a tak to bede miała bezpłatnie,ja w sumie do cc to mi nie potrzebny,ale jednak wole zrobic lepiejn pózniej niz wcale.
Amnika napewno wszystko bedzie dobrze z dzidziusiem.Palemka chyba bierze ten fenoterol.
Risia trzymaj sie tam dzielnie w dwu paku,kciukaski&&&&&&&&&.Super ze Adrianek okazał sie jednak większy.Te badania tetna najbardziej denerwujace sa w nocy,ja pierwszej prawie nie spałam ale nastepnej za to po kazdym takim tetnie zaraz odlatywałam:tak:
tygrysku z dwojga złego lepiej ze to znowu stan zapalny.Dobrze ze jestes juz spokojniejsza:tak:
Ja dzis tez po mam nadzieje ostatecznych badaniach,jeszcze tylko gronek,wizyta srodowa,a w czwartek na pierwsze ktg i tak pewnie juz co tydz czyli w kolejnym tyg i tyle zaraz szpital cc i z dzidziusiem do domku,oj zleci szybko.
Tez planuje jeszcze okna pomyc,dywany poprac pomalutku od przyszłego tygodnia zaczne na raty:tak:

Ale ogólnie nie fajnie tak pisać o kimś nie wymieniajac tego kogoś tak jakoś no nie ładnie...
Zgadzam się, bardzo nie miło...

Bardzo się cieszę że złe objawy paru dziewczyn okazały się nie być takie straszne;) od razu lżej na sercu ( i pod sercem;-)) sie robi.
Ja znowu tylko marudzę:-p W sumie nic dziś nie robiłam a jestem strasznie zmęczona:( nóg nie czuje - zwłaszcza prawej, chociaż robiła to samo co lewa;) mała się wierci niesamowicie, ciągle wypycha mi nóżkami i pupą żebra a siły to ona ma, do tego uciska pęcherz do tego stopnia że nie tylko chodzę ciągle do wc ale jeszcze czuję takie kłucie na pęcherzu prawie cały dzień:( Nagrałam jej wygibasy ale nie mogę znaleźć kabla:rofl: Chyba M zawinął ze sobą;) z dobrych wieści to tyle że powrót męża prawdopodobnie przełożony z piątku na środę:-) Ze złych że za chwilę zostanę samiutka - nie wiem jak to przetrwam z moim obecnym samopoczuciem:(

Ależ się tutaj zrobiło "gorąco" trzymam dziewczyny za Was kciuki :) bądźcie 2w1 ile trzeba! :)
Risia mam nadzieję, że ok, lepiej by dali te sterydy.

Fasolka hahaha uśmiałam się :D

Któraś pisała o podczytywaniu sierpniówek i ich relacji z porodówek, ja jak poczytałam to nawet jestem jakaś spokojniejsza i w sumie to już się nie mogę doczekać.
Ogólnie już mi wszystko ciąży, najtrudniej je spać, lewy bok mnie dobija, rano budzę się z masakrycznym bólem biodra i kolana lewego, to chyba z ciężaru jaki naciska, boli okropnie!

Dużo sikacie? bo ja w sumie wcale nie aż tak wiele, w nocy wstaję 1-2, w dzień też jakoś co sekundę nie biegam, piję sporo, ale zaczęłam się stresować tym...

W każdym razie w weekend morze, torba w bagażniku i moja i Maluszka, ale mam nadzieję, że się nie przyda :)

POLISIA ja też mam niekiedy odczucie bólu ale wtedy zmieniam pozycje spania i wsio ok:)co do siusiania ojej ja co chwile nawet w nocy czy nad ranem...

a ja rycze, m wrocil z mala z ekg serduszka-wynik jest zly,w sb mamy kardiologa

nie płacz będzie dobrze może poprostu aparat coś szwankował. trzymam &&& bedzie dobrze. tulam.

jutro wyjazd. juz sie doczeakac nie moge. dzis odebralam dyplom BIOMASAZYSTY :-D

Joasia tak pociągiem. lepsze to niż autobus. w pociagu mogę pochodzić zawsze. Brat B jedzie ze mną więc mam "ochroniarza".

przepraszam że nie kazdej odpisuje ale mam słaby net i muli.

risia tygrysek &&&&

buzaiki 3majcie się. niech maluszki się nie śpieszą.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry