maluszek współczuje nocki.A co do pisania to tez u mnie ostatnio ciężej zalezy jeszcze od dnia ale jakos tak weny mi brak.Jestesmy juz zmęczone ciążami.
Lotka moja torba jeszcze nie spakowana,ale wczoraj zaczełam wiec jeszcze ze dwa dni i moze skoncze

A ja dopiero paciorka bede miała pobieranego 9 sier przy okazji ktg wczesniejszego terminu nie było a tak to bede miała bezpłatnie,ja w sumie do cc to mi nie potrzebny,ale jednak wole zrobic lepiejn pózniej niz wcale.
Amnika napewno wszystko bedzie dobrze z dzidziusiem.Palemka chyba bierze ten fenoterol.
Risia trzymaj sie tam dzielnie w dwu paku,kciukaski&&&&&&&&&.Super ze Adrianek okazał sie jednak większy.Te badania tetna najbardziej denerwujace sa w nocy,ja pierwszej prawie nie spałam ale nastepnej za to po kazdym takim tetnie zaraz odlatywałam
tygrysku z dwojga złego lepiej ze to znowu stan zapalny.Dobrze ze jestes juz spokojniejsza

Ja dzis tez po mam nadzieje ostatecznych badaniach,jeszcze tylko gronek,wizyta srodowa,a w czwartek na pierwsze ktg i tak pewnie juz co tydz czyli w kolejnym tyg i tyle zaraz szpital cc i z dzidziusiem do domku,oj zleci szybko.
Tez planuje jeszcze okna pomyc,dywany poprac pomalutku od przyszłego tygodnia zaczne na raty