• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
doti podczytuje Was w ciagu dnia a na koniec odpisuje nie moja wina ze tyle skrobiecie hihih ale to prawda takie lezakowanie na swiezym powietrzu sluzy mojemu cisnieniu:) ja lozeczko mam zamiar wlasnie zakupic i przewietrzyc tez zeby w ta nowosc Niuni nie wkladac;)
fasolcia mam to samo jak wstaje to toalety to na dole ciagnie jakby Mala juz chciala wyjsc i zanim sie zwleke z loza to troszke mija:/Tygrysek Kochana mam nadzieje ze juz bedzie dobrze ale mi stracha napedzilas wchodze na bb a tam wiesci ze szpitala i info od Ciebie :/ mam nadzieje ze nastepne to beda wiesci z porodowki ale to juz we wrzesniu:)
maluszek wspolczuje ciezkiej nocki, ciesze sie ze juz jest oki:* no to remont na finiszu :D troszke popadalo a pod wieczor juz sloneczko znosne wiec nie jest zle:P
Lotka nom ja tez czekam az juz wszystko bedzie poustawiane poszykowane a wtedy juz na "spokojnie" bedzie mozna czekac na godzine "0" :D
anmika ja nie pomoge w kwestii lekow najlepiej zapytaj lekarza:*
marudka a co powiesz na wstawanie siusiu co 15 min serio hehe zanim nie zasne a leze juz wykapana to co 15-20 min do kibelka:/ dobrze ze juz malo co zostalo:D
alebur a co z axarai przeoczylam cos??
Risia ciesze sie ze masz tam dobra opieke &&&& zeby wszystko bylo dobrze wazne ze Dzidzia jest wieksza i ze jestes pod stala kontrola:*
polisia ja tez sie dopisuje do bolu lewego biodra dzis mala chyba tam lezakuje caly dzien i rozchodzic tego nie moge:( a siuram caly dzien i noc heh udanego wypoczynku uwazajcie na siebie:)
malenstwo no z 2 lepszy pociag...gratki odebrania dyplomku i udanego wypoczynku zycze:)
Future nie strasz to jeszcze za szybko....lepiej daj nam znac bo bedziemy sie martwily &&&&&&
gorgusia nie watpie ze dobre :D to napieranie tez czulam noca az sie wystraszylam krecila ta glowka jakby chciala sie wykrecic z brzusia ale nie, nie to jeszcze nie pora....chociaz u Ciebie to juz moze byc to:D

My dzis znowu lezakowanie i nawet dobre cisnienie tylko po nocce cos podskoczylo , obudzilam sie taka spocona bylo mi duszno czulam sie spuchnieta ale otworzylam okno polozylam sie od jego strony i zsnelam a rano cisnienie podwyzszone ale moze to przez burze i ten zaduch ale juz w ciagu dnia bylo oki:) Mala tez dzis leniwa daje znaki ale takie delikatniejsze nie marwti mnie to bo i ja jestem dzis ospala taki dzien;)
Pokoik juz wymalowany, panele pozone jutro wykonczeniowka:)szafa tez przyjechala ale skrecac bedzie tata dopiero jak M przyjedzie w piatek:) pozniej zakup lozeczka jak juz bedzie wszystko gotowe to oczywiscie w koncu wkleje na odpowiedni watek:)Troszke dzis sie tu dzialo, ale widze ze juz jest oki:)Risia za Ciebie i synka ogromne kciukasy:*
Lecimy cos wszamac i kladziemy sie lulu:)
Dobrej nocki

Ostatnia edycja:
witam po przerwie, nie nadrobię Was dziewczynki
u mnie maskaryczne 2 tyg, własnie sie przeprowadzilismy na Śląsk, TZ wyleciał na kontrakt a ja zostałam w pustym mieszkaniu, zdążyliśmy tylko zmaówić sypialnię, wiecej mebli nie ma :no:
spakowalismy się w 2 dni a bede sie rozpakowywac w 2 tygodnie chyba :wściekła/y:
na dodatek brzuch mi twardnieje, nogi puchna masakrycznie bo non stop zasuwam :no:
nie mam jeszcze nowego lekarza prowadzącego i martwię się,że coś bedzie nie tak :-(
byłam tylko na jednej prywatnej wizycie w calu przedłużenia zwolnienia, miałam usg i niby maly waży około 2300...
w pokoiku dzieccinym stoja pudła z przeprowadzki a w kwestii zakupów to mam "już" pierwszą paczkę pampersów ;-)

co do porodu, skorzystam ze znieczulenia wziewnego bpję sie tej igły w kręgosłup

Dzięki dziewczyny :*
a z tym bólem biodra widzę, że nie tylko ja, nie to żeby mi było jakoś lżej :cool2: ale rozumiem, że chyba trzeba się doturlać jakoś ;D

poprasowałam wszystkie ubranka, ależ tego nakupiłam :szok: pewnie i tak połowy nie założy, ale to nic ;)
szukam jeszcze cienkiego pajacyka, ale na suwak, takiego zewnętrznego, bo mam polarkowy tylko.

Stokrotka współczuję, u nas jedynie przemeblowanie a już mam dość, a do dopiero przeprowadzka!

Gorgusia ale dla lekarza ważniejszy jest ten termin OM, chyba, że coś przegapiłam i u Ciebie inaczej, ale z tego co wiem to oni wywoływanie czy jakiekolwiek kontrole robię po OM, osobiście wg USG ja mam dalszy termin o prawie 3 tyg., ale to mało kogo obchodzi :D tylko om

Heh, tak sobie czytam i śmiać mi się chce, jak co poniektórzy lubią robić wokół siebie dużo szumu
cool2.gif
ot tyle na dzisiaj...

kasia P P, fasolka, ryba 92012, gorgusia,martusia i lotka chyba tez ulzylo Wam, ze tak sobie po mnie pojechalyscie, mam nadzieje, ze tak, zaloze sie, ze kazda z Was tak samo bysie przerazila gdyby sie obudzila z tak mokra bielizna jak ja...

beacia Ty sie oszczedzaj z ta robota, ja tez kocham teraz nektarynki i brzoskwinie, mniam
kasiaczek &&& zeby samotny czas szybko minal
polisia milego wypoczynku
Future moze jedz sprawdzic ten sluz ja pojechalam i sie przynajmniej uspokoilam
joasia ja Tobie tez zycze udanej nocki
stokrotka odpocznij

ja dzisiaj podjechalam z m na wieczor na zakupy do tesco, musialam juz uzupelnic lodowke, i poslizgnelam sie na tej ich zajefajnej posadzce, nogi mi sie rozjechaly i sobie klapnelam akurat spojeniem lonowym na te twarde kafle, przesmiesznie to pewnie wygladalo heh ale mi wcale nie do smiechu bo niezle sie potluklam i teraz to dopiero boli heh
a jakis obcokrajowiec bujajacy sie po Tesco wjechal we mnie wozkiem, i nawet sory, nic, walnal i sobie pojechal dalej

jutro moja Oliwka ma kardiologa na 13.20, prosze o &&&, Dziadek z Babcia z nia pojada, eh dobrze, ze Ich mam

Fasolka złośliwość rzeczy martwych. My w ogóle nie mamy autka, a dopóki ktoś z rodziny dojechałby do mnie to już mogłabym urodzić, więc mamy przygotowany nr taxi i jeszcze trzeba jakąś kasę zostawić :D

Lotka ty się ciesz, że możesz jedną choć czarną, bo ja nie mogę :(

Risia trzymam kciukasy &&&&

Polisia, Jasminum mnie też boli :( najgorzej jak mam się podnieść to tak kolana mnie napierniczają, biodra i każda inna kosteczka oczywiście też, bo jakby inaczej

Asiu to ja naraz czytam i odpisuję, bo raczej 1 raz, max 2 wchodzę i wszystko na bieżąco.
Leżakuj, leżakuj, widzę że praca wre :) super

Stokrotka witam na śląsku :0) Dasz radę ;) nie martw się i nie stresuj :)

A mnie żołąd boli :((((((

a dziś też intensywny dzień - mam dość. W weekend strajkuję. Palcem nie ruszam.

Rano pojechałam do banku - miało być wszystko przygotowane i co... i psinco. Ponad godzinę podpisywania, zamieniamia kont, adresu... Dobrze, że klima była.

Potem real i zapas kawy mrożonej :D, bo nigdzie indziej nie ma :)
a potem liroy i oczywiście opakowani autobusem spowrotem do centrum
i z centrum nic nie jechało coby blisko stawało - ma się to szczęście ;/

a przy okazji w liroyu są fajne kolorowe pudeła z pokrywką za niecałe 10zł, które można układać na siebie. Może ktoś poszukuje.

I tak zawróciliśmy do domu po 6h i okazało się że przesyłki 2 nie odebrane - obiadek i dawaj po przesyłki. Ech... Ledwo żyję.
Ale przyszły mi smacznie pachnące żele pod prysznic, znajoma przesłała 2 pikne ręczniki z kapturkiem i takie tam drobiazgi.
Jeszcze tylko wskoczyć muszę pod prysznic i lulu - ale jak mnie żołąd nie przestanie boleć to cała noc przede mną :(

kasia P P, fasolka, ryba 92012, gorgusia,martusia i lotka chyba tez ulzylo Wam, ze tak sobie po mnie pojechalyscie, mam nadzieje, ze tak, zaloze sie, ze kazda z Was tak samo bysie przerazila gdyby sie obudzila z tak mokra bielizna jak ja...

beacia Ty sie oszczedzaj z ta robota, ja tez kocham teraz nektarynki i brzoskwinie, mniam
kasiaczek &&& zeby samotny czas szybko minal
polisia milego wypoczynku
Future moze jedz sprawdzic ten sluz ja pojechalam i sie przynajmniej uspokoilam
joasia ja Tobie tez zycze udanej nocki
stokrotka odpocznij

ja dzisiaj podjechalam z m na wieczor na zakupy do tesco, musialam juz uzupelnic lodowke, i poslizgnelam sie na tej ich zajefajnej posadzce, nogi mi sie rozjechaly i sobie klapnelam akurat spojeniem lonowym na te twarde kafle, przesmiesznie to pewnie wygladalo heh ale mi wcale nie do smiechu bo niezle sie potluklam i teraz to dopiero boli heh
a jakis obcokrajowiec bujajacy sie po Tesco wjechal we mnie wozkiem, i nawet sory, nic, walnal i sobie pojechal dalej

jutro moja Oliwka ma kardiologa na 13.20, prosze o &&&, Dziadek z Babcia z nia pojada, eh dobrze, ze Ich mam
Marta, Ty nie zalapałas o co chodzi... to Ci wyłoze tak postaram sie delikatnie.
NIKT nie neguje Twojej paniki. Sama posta Twojej kolezanki przenosilam w miejsce, w ktorym bedzie lepiej widoczny. I wszyscy zaczeli sie martwic.
No ale nie zrozumialysmy chyba jednego, po co wysylalas kolezanke, zeby nam dawala znac, skoro w tym samym momencie przez dluzszy czas sama siedzialas na forum, a niby ze nie mialas czasu sie zalogowac, tylko dalas jej znac na gg ze lecisz do szpitala bo nie wiesz co sie dzieje.
No i jak co do czego to jednak nie pojechalas na IP, co w tym momencie ciazy robi kazda spanikowana mama..
Ja tego wszystkiego nie zrozumialam jednak, moze inne dizewczyny maja co innego na mysli, nie wiem...

witam wieczornie

KAsia P mam nadzieje, ze nie mialas mnie na mysli

po badaniach z krwi wyszlo wysokie CRP i krwinki biale czyli jakis stan zapalny i podali mi antybiotyk i dopiero o 18 Zadecydowali o podaniu sterydu bo niestety tak jest ze steryd podwyzsza CRP i zwieksza stan zapalny ale lekarka wybrala mniejsze zlo bo porod w tym czasie bez sterydow nie jest dobrym rozwiazaniem do tego ostaje stert lekow licz na to ze jk bedzie ok to wyjde jutro :P

reklama
Lotka ja rano zalogowalam sie na bb, zostawilam wlaczone, i w tym czasie dopakowywalam torbe, mam 10 letni komp. i rozlaczajacy sie net, i naprawde sporo czasu mi zajmuje zeby tu cos napisac, teraz np probuje juz ktorys raz,
a co tego gdzie pojechalam to do ostatniej chwili nie wiedzialam gdzie pojade, w koncu stwierdzilam, ze lepiej do przychodni, w razie co wysla mnie do szpitala swoim przewozem, a przychodnie i szpital mam w tym samym miescie

RiSiA &&&
pauline ja bylam dwa razy z m, ale na ostatnie planuje isc z mama, bo m z reguly nie ma w tym czasie co mam wizyte, a poza tym to chyba mama pojdzie ze mna rodzic

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry