Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

ale rozumiem, że chyba trzeba się doturlać jakoś ;D
pewnie i tak połowy nie założy, ale to nic Heh, tak sobie czytam i śmiać mi się chce, jak co poniektórzy lubią robić wokół siebie dużo szumuot tyle na dzisiaj...![]()
Marta, Ty nie zalapałas o co chodzi... to Ci wyłoze tak postaram sie delikatnie.kasia P P, fasolka, ryba 92012, gorgusia,martusia i lotka chyba tez ulzylo Wam, ze tak sobie po mnie pojechalyscie, mam nadzieje, ze tak, zaloze sie, ze kazda z Was tak samo bysie przerazila gdyby sie obudzila z tak mokra bielizna jak ja...
beacia Ty sie oszczedzaj z ta robota, ja tez kocham teraz nektarynki i brzoskwinie, mniam
kasiaczek &&& zeby samotny czas szybko minal
polisia milego wypoczynku
Future moze jedz sprawdzic ten sluz ja pojechalam i sie przynajmniej uspokoilam
joasia ja Tobie tez zycze udanej nocki
stokrotka odpocznij
ja dzisiaj podjechalam z m na wieczor na zakupy do tesco, musialam juz uzupelnic lodowke, i poslizgnelam sie na tej ich zajefajnej posadzce, nogi mi sie rozjechaly i sobie klapnelam akurat spojeniem lonowym na te twarde kafle, przesmiesznie to pewnie wygladalo heh ale mi wcale nie do smiechu bo niezle sie potluklam i teraz to dopiero boli heh
a jakis obcokrajowiec bujajacy sie po Tesco wjechal we mnie wozkiem, i nawet sory, nic, walnal i sobie pojechal dalej
jutro moja Oliwka ma kardiologa na 13.20, prosze o &&&, Dziadek z Babcia z nia pojada, eh dobrze, ze Ich mam
Ja nie. Jak tatus nie moze to chodze sama.Dziewczyny czy któras z Was zabierala na usg kogos innego niz ojca dziecka?