• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
jestem po ktg panie powiedzialy, ze jeszcze tak slicznego ktg nie widzialy wiec negocjuje wyjscie :p bo stwierdzilam, ze jezeli nie ma zagrozenia dla dziecka to che wyjsc :) Debatuja teraz :)

Witam dziewczynki:-)

Risis kciuki zeby puscili do domu:tak:

Tygrysek samam siejesz zamieszanie ... najpierw niby kolezanka pisze potem ty a po południu jeszcze niby raz kolezanka na wiesciach ze szpitala .... sory ale sama sie motasz i tyle i zadna nie pisze tak sprzecznych wiadomosci co ty i tyle odemnie....

Animka jak chcesz to ja tez moge cie kopnac w cztery litery na spamietanie:-p:-D i wierz mi ja juz kilka miesiecy na lekach jade i to czasami mniejsze ''zło '' niz przedwczesny porod....

Kurde bele ale sie poślizgnęłam z cegłą na balkonie :/kolano mam poharatane bo na nie zleciałam i się ślizgnęłam dodatkowo...:/pranie wieszałam i żeby mi tak suszarka nie latała(wiatru tak nie ma ale zwyczaj mam ze podkładam cegłami bo nie raz mi spadła jak wiało)ja tu w klapkach beznadziejnych(jak sa mokrawe pod spodem to się ślizgają) i weszłam na gąbkę którą mam podłożone pod basenem dzieciaczków a ona mokra bo wczoraj nieźle lało...(cegły miałam obok tej gąbki ułożone) i wtedy sruu na kafelkach jechałam :/ jaka ze mnie nieodpowiedzialna dziewczyna ech musze bardziej uważać...

reklama
Mam nadzieję ze tym upadkiem nic się tam Marcelkowi nie stało?dobrze że nie walnęłam tą cegłą w brzuszek :(a poleciała na kafelki...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry