• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

wrzesień 2012 ;)

hejka:-)
Ja nie dawno się obudziłam,wstałam po 5 jak mąż wrócił z pracy zjedliśmy śniadanko pózniej on pojechał zawieść moje zwolnienie do pracy a ja się jeszcze położyłam i nie dawno wstałam.
Risia trzymam kciuki za negocjacje co do wyjścia &&&&&
patrysia kochana uważaj na siebie
Tygrysek mnie trochę zdziwiło że Twoja koleżanka piszę że jedziesz do szpitala po czym tym piszesz że jedziesz do przychodni hmm nie będę komentować
Siedze i pije sobie kawkę słoneczko grzeje:-)tęsknie już za małą przywiozę ją dopiero za tydzień.
Miłego dzionka życzę:-)

reklama
Mi tez nic sie juz nie chce...dziwna u nas pogoda...spac mi sie chce i nic wiecej:-( ale obiad spagetii i ciasto zrobione, mezu na fuche pojechal a ja nie wiem poleze i chyba pojade do rodzicow bo szkoda dnia...

RiSia no to raczej nie wyjdziecie do domku... 3majcie sie :*:*i kciuki aby wszystko bylo u Was dobrze &&&&

Patrysia a Ty uwazaj na siebie :* dobrze,że nic Wam sie nie stalo ufff

hej wlazlam na moment sprawdzic co z Risia i czy nic sie z reszta nie zmienilo bo teraz na koncowce to juz nie wiadomo ale oby wszystkie do swoich terminkow dociagnely:)

Rsia na wiesciach widze ze jednak zostajesz:( no nic to na pewno dla Waszego dobra ciagle &&&&&&& za Wasz 2 paczek i grzecznych Chlopakow w domku:)

Temat o ktorym wiadomo rozkrecil sie od wczoraj widze ja specjalnie nie komentuje poprostu staram sie olewac bo nie chce siebie i Malej stresowac ale coraz wiecej niemilych "sytuacji" sie zdarza a mialysmy sobie wzajemnie pomagac:/

Zmykam bo cos glowka mnie boli remont nadal trwa a myslalam ze dzis sie zamknie wsio do tego rodzina z Niemiec sie zjechala na jakis pogrzeb....masakra...ide do lezakowni chyba zostane tam do wieczora:(

Spokojnego, bezstresowego dnia Brzusiaste:*

RiSiA &&&
Patrysia oj z tym upadkiem, oby wszystko bylo ok, ja po wczorajszym upadku w Tesco cala noc przeplakalam tak mnie spojenie lonowe boli

z Oliwka wszystko ok, dziekuje za kciuki :-D, to sa jednak szmery niewinne, lekarz powiedzial, ze opis na ekg wyskakuje automatycznie, jak dla doroslego czlowieka i niepotrzebnie sie przejelismy, badal ja aparatura i wszystko ok

hej.

mam kiepski humor, nawet zakupy nie pomogly :zawstydzona/y:dobijaja mnie wyniki badan.

Risia oj && za Was mocno :*
Patrysia szczescie w nieszczesciu dobrze ze brzus caly :)
Maluszek tez mam lenia ale raczej z bezsilnosci...
Joasiu duzo jeszcze remontu zostalo? zrobilas sobie kapelusik z gazety taki jak malarze nosza? :-)

bylismy wczoraj w Tesco wieczorem mam nektarynki caly kosz obawiam sie ze dzis znikna :-)chociaz tym sie pociesze...

milego dnia Kochane :*

reklama
A ja już nie mam sił do siebie - proszę o klapsy i kopniaki.
Tak mi się zachciało czyścić piekarnik, ścierać kurze, prać... że mój M musiał mnie z podłogi podnosić, bo nie umiałam wstać.
Ale ja jestem niereformowalna. eCH :/

A dziś zostałam ciocią :)))))))) Kuzynowi urodził się syn ;) Ale im dobrze. jak się cieszę - już mam kupiony prezent ;)

co do pewnych tematów to ja jestem raczej małomówna i szkoda mi strzępić języka oraz nadwyrężać paluszków, żeby się wypowiadać...

Maluszek na szczęście przestało boleć. Te bóle żołądka są nie do wytrzymania. Pospałam do 9 z małymi przerwamy nawet więcej niż ty ;)
Ja dziś tak zaszalałam włącznie z szorowaniem piekarnika, że nie umiałam się podnieść z podłogi, a teraz leże odłogiem. Strasznie się szybko męcze.
A co za pyszne ciasto bez pieczenia? Z chęcią też zrobiłabym, bo mam stary piekarnik i lepiej wolę nie ryzykować z pieczeniem ciasta.
Współczuję twojemu tacie i trzymam kciuki żeby jak najszybciej wrócił do sprawności &&&&

Pajka &&&&&&&&&&&& kciukasy za was
Dobrze że tatuś sobie radzi z Sebciem i na odwrót.

Monaliza super, że słoneczko dotarło.
Nie wiem czy nie oddałabym lata za to aby w zimie nie mieć śniegu i temperatur poniżej 0. Chyba zgodziłabym się.

oj Patrysia ty nas tu nie strasz i uważaj. Mam nadzieję, że poza kolankiem - taka mała nauczka chyba dla ciebie - wszysko ok. Uważaj...

Camilla teraz możesz mieć lenia, bo potem to już nie :D

Asiu tulam i buziaczek w główkę żeby przeszło. Odpoczywaj.

Ryba :D dobre pytanie. Ja różnie, raz na prawej, raz na lewej - jak mi było wygodnie.

Beacia nie ruszaj zbytnio intensywnie dupki, bo będziesz leżeć odłogiem jak ja :D
Fajnie, że twój m to taka złota rączka, mam nadzieję, że znajduje czas, aby w domu wszystko też było zamontowane, naprawione...

Dziewczyny czy któras z Was zabierala na usg kogos innego niz ojca dziecka?

kiedyś zabrała mnie przyjaciółka

Dzien Dobry!
Ja dzis sie obudzilam na glodzie hehheh
ide do sklepiku po miesko i normalnie robie ciazowa zachcianke na obiad ;-)
Wielkie Żarcie - Przepis - Domowe burgery - rewelacja!
Jeszcze tlyko lyk kawki i w droge ;-)
Milego popoludnia!

na głodzie :D ale się uśmiałam
a za tą kawę to kiedyś cię uduszę :-D
bo mi ciśnieniomierz mówi codziennie, że o kawie to mogę marzyć tylko

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry