• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

wrzesień 2012 ;)

A ja już nie mam sił do siebie - proszę o klapsy i kopniaki.
Tak mi się zachciało czyścić piekarnik, ścierać kurze, prać... że mój M musiał mnie z podłogi podnosić, bo nie umiałam wstać.
Ale ja jestem niereformowalna. eCH :/

A dziś zostałam ciocią :)))))))) Kuzynowi urodził się syn ;) Ale im dobrze. jak się cieszę - już mam kupiony prezent ;)

co do pewnych tematów to ja jestem raczej małomówna i szkoda mi strzępić języka oraz nadwyrężać paluszków, żeby się wypowiadać...

Maluszek na szczęście przestało boleć. Te bóle żołądka są nie do wytrzymania. Pospałam do 9 z małymi przerwamy nawet więcej niż ty ;)
Ja dziś tak zaszalałam włącznie z szorowaniem piekarnika, że nie umiałam się podnieść z podłogi, a teraz leże odłogiem. Strasznie się szybko męcze.
A co za pyszne ciasto bez pieczenia? Z chęcią też zrobiłabym, bo mam stary piekarnik i lepiej wolę nie ryzykować z pieczeniem ciasta.
Współczuję twojemu tacie i trzymam kciuki żeby jak najszybciej wrócił do sprawności &&&&

Pajka &&&&&&&&&&&& kciukasy za was
Dobrze że tatuś sobie radzi z Sebciem i na odwrót.

Monaliza super, że słoneczko dotarło.
Nie wiem czy nie oddałabym lata za to aby w zimie nie mieć śniegu i temperatur poniżej 0. Chyba zgodziłabym się.

oj Patrysia ty nas tu nie strasz i uważaj. Mam nadzieję, że poza kolankiem - taka mała nauczka chyba dla ciebie - wszysko ok. Uważaj...

Camilla teraz możesz mieć lenia, bo potem to już nie :D

Asiu tulam i buziaczek w główkę żeby przeszło. Odpoczywaj.

Ryba :D dobre pytanie. Ja różnie, raz na prawej, raz na lewej - jak mi było wygodnie.

Beacia nie ruszaj zbytnio intensywnie dupki, bo będziesz leżeć odłogiem jak ja :D
Fajnie, że twój m to taka złota rączka, mam nadzieję, że znajduje czas, aby w domu wszystko też było zamontowane, naprawione...

kiedyś zabrała mnie przyjaciółka

na głodzie :D ale się uśmiałam
a za tą kawę to kiedyś cię uduszę :-D
bo mi ciśnieniomierz mówi codziennie, że o kawie to mogę marzyć tylko
eee tam udusisz;p
Spotkamy sie kiedys jak Bede na slasku to sobie wypijemy ;-)

reklama
hej dziewczynki

Pauline moja mama byla ze mna na usg musisz wiedziec, ze nasze may nie mialy mozliwosci widziec swich dzieci :)

Tygrysek dobeze, ze z Oliwka ok

co u mnie no kiepsko

o 17 mialam kolejne ktg tetno spadalo do 63 i wzrastalo do 170 Na obchodzie zadecydowali o kolejnym ktg o 21... zapytalam sie lekarza dlaczego tak to tkg skacze powiedzial, ze mozliwe, ze dziecko sie przydusza wiec zapytalam co bedzie w momencie zlego ktg nastepnego wiec on mi powiedzial, ze trudna maja decyzje bo to jest 34 tc jest zbyt wczesnie chyba o CC mu chodzilo konkretnie ale pewnie beda nadal debatowac...ktg mam co 3 h do tego co 2 h sprawdzanie tetna... wiec debatuja pewnie czy ciac czy nie i czy czekac...

patrysia ojj Sierotko na szczescie brzus w calosci uwazaj na siebie i Maluszka:*

tygrysek
ciesze sie ze z Oliwka wszystko dobrze pisalam Ci ze nie potrzebnie denerwujesz siebie i Malenstwo, masz nauczke:P

*martusia ja tez dzis jakas smetna a Ty tez po cholerkevsobie glowe nabijasz pojdziesz to gina to bedziesz wiedziala czy jest powot do zmartwien, chyba ze chcesz w tyleczek kopniaka na przywrocenie do pionu:P co do remontu zostalo jeszcze zalozenie karnisza, halogenow no i maja przy okazji zrobic zewnetrzny parapet w poniedzialek i chyba wsio, we wtorek wniosa lozko i komode a szafe zlozy tata z M czapeczki jeszcze nie mam...jeszcze:D

doti po dupencji masz ode mnie za te porzadki na kolanach co Ty chcesz Nam juz urodzic...oszczedzaj sie wiem jak to jest glowa by chciala a cialo odmawia a ze to nie chodzi wylacznie o Nas trzeba sie poddac tej niewoli:P

pauline w ciazy roznie wlos reaguje tym bardziej na rozjasnianie:P moze peruczka hihi

A my dzis kolejny dzien lezakowania rodzina sie zjechala a ja szczegolnie teraz wole spokoj wiec sobie zalegamy z Mala i tak po calym dniu zalegania zmeczona jeszcze bardziej jestem:/
Zmykam na parowe z grilla zazyczylam sobie a co:P

Witam sie wieczornie :) malo naskrobalyscie wiec raz dwa i mam nadrobione hihi :-) u nas popadalo i odzylam:szok:

do-ti dziekuje kochana :) tata juz troszke lepiej, opuchlizna nie taka zla,smieje sie,że moje stopki sa wieksze niz jego reka:-D mam nadzieje,że żoładek nie daje popalic i bedziesz miec spokojna nocke :) ciasto jest dobre dzis kazdemu smakowalo dam Ci linka zobacz bo nie wiem czy przypadnie Ci do gustu:)
http://www.smaczny.pl/forum/topic/3541-ciasto-stefania-z-herbatnikami/

RiSia ciagle teraz mysle co u Ciebie, i jak wchodze na bb to odrazu zagladam co u Was,ciekawe jak wkoncu zakonczy sie ich debata...

Martusia nie martw sie poki co tymi wynikami, i nie sugeruj tymi wskaznikami,strzalkami tak jak napisala Joasia mi tez lekarz kiedys powiedzial,że mam na to nie patrzec bo dla kobiet w ciazy sa calkiem inne normy :)

Ostatnia edycja:
Risia && i sciskam Was :*

wrocilismy od mamy z talerzami, bedzie wiecej do zmywania jak to stwierdzil moj M. a jutro jedziemy kupic suszarki na naczynia i do lazienki i buty dla M i jakos zaczynam slabo widziec ten plan...

dzieki dziewczyny za pocieszenie :* szukalam juz pare razy norm dla ciezarowek ale nie znalazlam. no nic poczekam do wizyty to juz niedlugo :)

nagralismy Pafnucka jak wywijal niesamowite wrazenie :) sorki ze tak dzis o sobie nie wiem co mnie nachodzi jakas egoistka sie staje... jutro sie poprawie obiecuje.

patrysia*- uważaj na siebie, ja w ciąży też jestem jakaś taka łamarzna ;-)
RiSia- trzymajcie się, &&& za Was :tak:
Joasia_85- ja też na "ten" temat patrzę z ukrycia i trochę mnie przeraża, że coraz częściej się tu robi nie miło :no:
Tygrysek1985- cieszę się że u Oliwki wszystko dobrze, kamień z serca :tak:
*martusia*- ja też ostatnio pochłaniam pestkowce :tak:
do__ti- no masz Ci... wielkiego kopa... mam nadzieję że do wieczora już tylko leżakowałaś ??:no:
Joasia_85- to ja też poproszę parówkę z grilla :tak: o rany ale mi ochoty narobiłaś :wściekła/y:

A my dziś cały dzień na wyjazdach/wyjściach pół dnia spędziliśmy w galeriach i nic małemu nie kupiłam :no: chyba robię się wybredna bo nic mi się nie podobało :no:
Miłych snów brzuchatki :-D

Risia trzymam kciuki za Was &&&&
martusia kciuki za jutrzejsze zakupy &&&
hmm i ja mam dziś jakiś kiepski humor może jutro będzie lepiej ostatnio jakaś płaczliwa się zrobiłam
Ryba ja prasowałam z obu stron ubranka
Dziewczyny spokojnej nocy Wam życzę:-)

reklama
Hej dziewczyny, wpadam tylko na chwilkę - jak zwykle ostatnio, bo tutaj różne humory, a ja sama obolała, ledwo się toczę i w średnim humorze, ale przede wszystkim chciałam powiedzieć Risii, żeby trzymała się, to jest 34 tydzień przecież, więc na pewno będzie dobrze, nieważne co postanowią :* 3mam kciuki mocno za Was!
Tygrysku, cieszę się, że wszystko jest ok
Joasiu, ja mówiłam o tym, jak śpię - jak nie śpię, to czasami wracając się z wc, postanawiam tam ponownie się udać jednak :szok:
Moje jelita są obolałe a wczoraj dowiedziałam się na wizycie, że mały już ma główkę nisko - mam nadzieję, że to dobry znak i nie będzie zwlekał za długo, bo chciałabym pod koniec sierpnia go już przytulić :tak:
Zanetka, nie martw się, ja teraz mam podobnie, pewnie wpadniemy w szał zakupowy jak już będziemy widzieć jak wygląda i ile mierzy nasze maleństwo ;-)
Martusia, mi nie przeszkadza jak ktoś pisze tylko o sobie, to nie egoizm, po to jest to forum moim zdaniem, żeby wyrzucić gdzieś wszystkie żale, których nikt poza "wrześniówkami" nie zrozumie haha ;-) Ja miałam "krzywe" normy w moich wynikach i w wynikach usg małego ostatnio, zamartwiałam się, a na wizycie okazywało się, że jednak ok:-)
Miłej niedzieli kochane i bądźmy miłe dla siebie, mało nas zaraz stresu czeka? :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry