Beacia82
Lipiec'09,Sierpień'12
Risia,oj kochana nie za ciekawie masz,nadenerwujesz sie biedna:-(Kciukaski trzymam by sie ładnie wszystko polepszyło i nie trzeba by było jeszcze ciąc,tulam
Tygrysek ciesze sie ze z Oliwki serduniem wszysko dobrze
A ja wciągnełam obiad i jakis śpioszek mnie ogarnia,ale nie ma drzemania jak dziec skacze po głowie;-)Pojechałam dzis do koscioła i spociłam sie,duszno mi było a jeszcze na cmentarz poczłapałam,wróciłam ledwo żywa.Niech te upały sie konczo bo ja przy nich nie funkcjonuje.Jeszcze kilka dni temu mi sie nie spieszyło do porodu a dzis mi tak ciężko ze juz bym moze i chciała miec to za soba.
Moje dziecko jajkies obsypane,ciekawe po czym bo mu nic nie dawałam,chyba ze u babci cos wciagnoł jak u fryzjera byłam
Miałam nadzieje ze do 3 lat sie z tym uporamy a tu kiszka nadal nic ciekawego bidny zjesc nie moze.To se pomarudziłam ide dalej czytac

Tygrysek ciesze sie ze z Oliwki serduniem wszysko dobrze

A ja wciągnełam obiad i jakis śpioszek mnie ogarnia,ale nie ma drzemania jak dziec skacze po głowie;-)Pojechałam dzis do koscioła i spociłam sie,duszno mi było a jeszcze na cmentarz poczłapałam,wróciłam ledwo żywa.Niech te upały sie konczo bo ja przy nich nie funkcjonuje.Jeszcze kilka dni temu mi sie nie spieszyło do porodu a dzis mi tak ciężko ze juz bym moze i chciała miec to za soba.
Moje dziecko jajkies obsypane,ciekawe po czym bo mu nic nie dawałam,chyba ze u babci cos wciagnoł jak u fryzjera byłam
Miałam nadzieje ze do 3 lat sie z tym uporamy a tu kiszka nadal nic ciekawego bidny zjesc nie moze.To se pomarudziłam ide dalej czytac
przejzałam szafki z rzeczami dla dzidziusia
i nerwowa jakas chodze ..... do tego mała jakos mało ruchliwa dzis
,fakt ze po deszczu tak strasznie duszno sie zrobiło ze pasc idzie ,moj mi powiedział ze cos dzis swiruje i lezec mam i sie relaksowac ....a ja mu na to ze chocby na uszach stawał to ma auto w tym tygodniu byc naprawione bo ostateczny termin zeby lozeczko kupic i to co brakuje mamy w sobote a jak nie to w sama w taxsi wsiade i załatwie .....
... normalnie cos na uspokojenie by mi sie przydało