• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

wrzesień 2012 ;)

dziekuje dziewczynki
ten drugi lekarz swoja droga przyjmowal porod mojego synka zadecydowal zmiane leku i ja czuje sie rewelacyjnie ktg jest podobno ladne :) wiec czekam na nutrzejszy obchod :) na dodatek mam sporo energii bo przyjechal do mnie synus :) nie bylo w ogole problemu :)
to swietnie to my tez zaciskamy kciukasy za jutrzejszy obchod i Wasz powrot w 2paczku do Sebcia i Taty:*

reklama
no dobra, podczytałam wszystko, bo mnie zainteresował temat, a zajelo mi to pol dnia, bo net mi ucieka. Laski nie mamy naprawdę innych problemów niż fikcyjne na forum? mamy rodziny, największe skarby - dzieci, przyjaciół, prace, sobotnie wypady z przyjaciółmi, i niedzielne obiady z rodzicami. czerwone wino i fistaszki. i kwiaty w wazonie. jajecznice rano, i popołudnowy spacer.
nie stwarzajmy sobie problemów. jaki kto jest, niech będzie. to forum. tylko forum. fikcja. jak dr google. odzywamy się, by się czyms pochwalić, lub o coś zapytac... to nie jest prawdziwe życie.......

dobranoc kochane....

Future dziekuje,

eh tak forum to fikcja, czlowiek jest oceniany poprzez pryzmat kilku zdan i ruchow, nikt tu w sumie nikogo tak naprawde nie zna, a czesto ocenia... rani to bardzo, ale coz to tylko fikcja
i nikomu nie zycze zeby czul sie kiedykolwiek tak jak ja teraz, bo wiele z Was sie myli i to bardzo...

RiSiA &&&
gorgusia trzymam &&& za przyplyw sil, jeszcze tylko troszke,
joasia &&& za cisnienie

ja dzis bylam w sklepach kilku i stwierdzilam, ze sto razy bardziej i latwiej bedzie mi wyszukac jakies prezenty dla malej na allegro i tylko poprzesylac wszytkim linki

Risiu no od razu lepiej oby jutro w dwupaku do domku jeszcze :tak:

A ja własnie wrociłam z mini spacerku wieczornego (na droga strone ulicy:-p:-D) bylismy pod parasolkami na piwku tz moj piwko a ja soczek:-p:-D i humorek sie poprawił :-)

Joasiu ale to tylko troszke podwyzszone ,nie denerwuj sie bo jeszcze bardziej ci skoczy ,połoz sie zrelaksuj i postaraj sie nie myslec o tym ....

Ostatnia edycja:
no dobra, podczytałam wszystko, bo mnie zainteresował temat, a zajelo mi to pol dnia, bo net mi ucieka. Laski nie mamy naprawdę innych problemów niż fikcyjne na forum? mamy rodziny, największe skarby - dzieci, przyjaciół, prace, sobotnie wypady z przyjaciółmi, i niedzielne obiady z rodzicami. czerwone wino i fistaszki. i kwiaty w wazonie. jajecznice rano, i popołudnowy spacer.
nie stwarzajmy sobie problemów. jaki kto jest, niech będzie. to forum. tylko forum. fikcja. jak dr google. odzywamy się, by się czyms pochwalić, lub o coś zapytac... to nie jest prawdziwe życie.......

dobranoc kochane....
Amen. :)

dobry wieczor.

szczerze mowiac nie mam sily na nic, strasznie mnie kosc ogonowa boli, ani siedziec ani lezec-no zaraz mnie cos trafi!:wściekła/y: pojechalismy po te suszarki, M kupil buty i dostalam w nagrode mojito z KFC ;). nie wiem czy to z powodu pogody ale moj Maly bardzo spokojny dzis przeciagnal sie pare razy troche tatusia pokopal wystawil cos i cisza. On mysli ze jest fajnie a ja sie troche martwie-zawal mnie czeka jak nic. a i winda znowu nie dziala mimo ze byla naprawiana przez 2dni :wściekła/y:jak mam wejsc na 4 pietro z ta moja tachykardia? nie wiem.

Risia o rany co za torba z tej lekarki, za grosz taktu i podejscia do pacjentki. ale dobrze ze drugi doktorek ogarniety i pomogl. sciskam :*
Future masz racje no madra z Ciebie kobieta :)
Gorgusia widze przejmujesz sie bardzo porodem ale sie nie dziwie. i moze zagon ich tam do roboty a Ty odpocznij uloz sobie w glowce wszystko :*
Joasiu ja nie biore nic na cisnienie jeszcze wiec nie pomoge bo nie wiem :(

popijam inke karmelowa. troszke mnie ciagnie krocze i nie wiem jakos mam wrazenie ze mam rozwarcie... oby na wrazeniu sie skonczylo... w ogole juz mi tez glupie mysli przychodza do lba. :szok:

Hallo Kochane! No ja dzisiaj padam na twarz! Dziś we Frankfurcie było Święto Menu, świetna impreza, ale chodzenia od groma, nogi mam jak Baaaaalony:baffled: Dziewczyny pilnujcie tego ciśnienia! Ja z ciśnieniem nigdy nie miałam kłopotów, przeważnie mam 100,110 na 60, teraz mam 120/60, kawy nigdy w życiu nie piłam, ale mam coś takiego, że jak sie zdenerwuję, to mi ciśnienie spada, mój rekord po wypadku samochodowym to 70/50:-D
Przepraszam, że tak o sobie, ale muszę sobie doczytywanie zrobić:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry