Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jak jutro masz lekarza, to dobrze.. i dobrze ze przeszly :-) Ja mialam troche regularnego twardnienia wieczorem, ale bez paniki, bylo tak co ok 20min i teraz juz przeszlo... jak jutro zadzwonie i beda gotowe wyniki z paciorka to tez jutro ide, a jak nie to dopiero we srode :-) i wtedy ostatnie usg :-)Jej... miałam kilka skurczy jak na @bolał brzuch i kręgosłup. Zobaczymy co jutro lekarz powie... Była burza i się stresowałam- może stąd taka reakcja.
Ale jest chłodniej,opuchlizna nieco zeszła i czuję się lepiej.
*martusia no to te jutrzejsze zakupy moze jednak na ratki rozlozzadna egoistka z Ciebie kazda z Nas potrzebuje od czasu do czasu sie wyzalic a teraz w tych ostatnich tygodniach tym bardziej...przeciez bb to Nasz azyl hihi
Zanetka masz tu 2 paroweczki grillowane dla Ciebie i Filipka moze troszke pozno ale jesli nadal masz smaka to posylam.... ja wczoraj tez 2 wciagnelam tzn jedna ja jedna Lilka hehe
Camilla na poprawe humorku Evian Baby Dance - Black Eyed Peas Pump It - YouTubekopa nie zasadze bo sama tez syndrom lenia od kilku dni
marudka hehe a to pewnie to siusiu to tez z powodu tego ze glowka nisko, oby to wrozylo szybki i mniejbolesny porod
Palemko &&&&& za te dni zrob wszystko co masz jeszcze do zrobienia a pozniej juz tylko cierpliwie czekac
fasolka fajnie chociaz masz zakupy na sezon wiosenny dla Starszej z glowy, a teraz juz grzecznie odpoczywaj
stokrotka to super ze masz juz wiekszosc ukladania za soba ja czekam az mi garderobe zmonuja i dopiero sie zacznie:/ tez mam zamiar skorzystac z aukcji tak najwygodniej i nie trzeba sie tyle kulac po sklepach
Risia takie lekarki to tylko z imienia i nazwiska wypisywac zeby sie ich ustrzec, co z niej za lekarz skoro pacjentowi narzuca wybranie sobie leku to od czego ona jest nie dziwie sie ze nerw Cie zlapal ale juz spokojnie bo wiesz.....ciesze sie ze dzisiejsze ktg lepsze a jak dzis z ruchami czujesz Maluszka? tulam Was ogromnie i &&&&&&
gorgusia Skarbie mysle, ze Synek wyjdzie wtedy kiedy bedzie gotowy moze to nie byc zaden z terminow a cos pomiedzyale skoro jestes juz gotowa i gin mowi ze Maly tez to zycze Ci szybkiego rozwiazania:*
Beacia nie szalej z tymi wycieczkamito dopiero polowa lata takze mysle ze jeszcze troszke sie pomeczymy ale oby takich chlodniejszych dni bylo sporo
doti i jak tam lezakowanie zasluzylas na klapsa czy na nagrode hihi
U Nas dzis mega duchota zapowiadalo sie na burze pogrzmialo, chmurki przeszly i tyle z deszczu ani kropelka nie spadla i nadal nie ma czym oddychac...my dzis wstalysmy najpierw o 6 bo Brat wrocil z Holandii i trzeba bylo chwilke posiedziec zanim pojechal do Synka i Narzeczonej i pozniej jak sie polozylam to po 10 wstalam juz z bolem glowy bo za dlugo gnilam w wyrku....wczoraj cisnienie na granicy normy a dzis zamulone jak i jaza to Lilianka szaleje wypina sie , wierci, skacze wrecz hehe jeszcze 4 dni i przyjedzie M huuurrrra mam nadzieje ze zdarza pokoik wykonczyc i jak przyjedzie to lozeczko zlozy zeby juz sie wietrzylo
komplet poscieli tez juz mam wybrany zamowie w przyszlym tygodniu i bedzie znowu troszke spokoju
Zostana tylko kosmetyki i pranko z prasowankiem wszystko opoznione przez ten remont ale nic Lila bedzie miala piekny zilonouspokajajacy pokoik
Zmykam dalej lezakowac milej niedzieli:*
Wlasnie zmierzylam cisnienie i jak caly dzien super tak na noc 147/94 od razu wzielam dodatkowa dawke dopegytu nogi w gore i leze na lewym boku kolejny pomiar o 21 dam znac mam nadzieje ze spadnie....juz chyba za dlugo bylo dobrze
Po 21 nadal nic sie nie zmienia po jakim czasie ten dopegyt zaczyna dzialac ktoras ktora brala lub bierze moze mi odpowiedziec bo na ulotce pisze ze po 4-6 h czyli czekac i dopiero po pomiarze ok polnocy jak nic sie nie zmieni to jechac na IP bo chyba zaczynam swirowac.....wybaczcie ale nie mam pojecia co robic chyba sprawdze czy torba do szpitala w razie czego dobrze spakowana;( a tu tak cicho Dziewczynki gdzie jestescie....potrzebuje zeby mnie ktos uspokoil bo zwariuje....
wstałam o 4.30 posiedziałam na balkonie potem wyprawiłam meza do pracy a sama na bb
:-)....