• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

wrzesień 2012 ;)

czesc laseczki! wpadam tylko na sekundke bo zaraz wyruszamy z corcia do zoo, jest u nas takie fajne, otwarte. Zwierzeta (oczywiscie nie wszystkie) moga chodzic luzem-lamy, kaczki, nawet kangury. Odezwe sie wieczorkiem. Obym dala rade na taki dlugi spacer :-):-):-):-):-)

reklama
Hallo Kochane!!! Przesyłam Wam trochę ochłody~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~u nas przecudownie przyjemnie, słonko za chmurkami, wiaterek i jest czym oddychać, po prostu bajka:-)
Rysia &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za dwupaczek!!!!!!

A ja pojechałam po siostre do szpitala bo jej Franiu był kilka dni na dermatologi i podróż w tym słońcu masakra:crazy:Nie mam klimy,w tamta strone okna poodtwierałam i nie było tragedi ale z powrotem z małym dzieciem to tylko szyber dach mozna było otworzyc i katastrofa.Teraz leżę przy wiatraczku i czekam na ten wiater od Axarai:tak:

patrysia ciesze sie ze u Ciebie z kolankiem oki:)wspolczuje tego wklocia....co do polamanych to chyba co 2ga(lacznie ze mna) juz w tym okresie musi pomarudzic a zdarza sie Nam to coraz czesciej bo w koncu jak piszesz to koncowka a komu mamy sie pozalic jak nie bb kumpela:D

monaliza to super udanej wycieczki, powolnym kroczkiem i moze z przystankami ale na pewno dasz rade:)

axarai oj daj troszke tego chlodu przyda sie:P

a my wlasnie wchlonelysmy caaaaala tabliczke czekolady z okienkiem:/....masakra i nawet nie zeby mi jakos super slodko po tym bylo haha
Lilunia chyba spi ja chyba tez dolacze na mala sjeste po obiadkowa:)

O jak tu dziś spokojne!
Ja się topię... dość mam! Ledwo się wyjdzie spod prysznica, a już człowiek znowu spocony.
Joasia- współczuję tych przygód z ciśnieniem. Oby było lepiej... &&&

Kasiaczek- mój M ma urlop od 20.08 i prowadzimy negocjacje z Młodym żeby wtedy się wykluwał. We wrześniu nam nie pasuje.

Relacja z wizyty-wiecie gdzie :) Lekarz dał pozwolenie na rodzenie. Mam nadzieję,że Kacper słyszał :-D

O jak tu dziś spokojne!
Ja się topię... dość mam! Ledwo się wyjdzie spod prysznica, a już człowiek znowu spocony.
Joasia- współczuję tych przygód z ciśnieniem. Oby było lepiej... &&&

Kasiaczek- mój M ma urlop od 20.08 i prowadzimy negocjacje z Młodym żeby wtedy się wykluwał. We wrześniu nam nie pasuje.

Relacja z wizyty-wiecie gdzie :) Lekarz dał pozwolenie na rodzenie. Mam nadzieję,że Kacper słyszał :-D

no myślę, że jeszcze porozmawiaj z Kacperkiem i mu wytłumacz, może bardziej mamusi posłucha niż lekarza :D
niesamowicie to brzmi - pozwolenie na poród

Asiu to masz niezłe plany i bardzo podobne do mnie, bo też remontowe. Ale ostatnio codziennie coś wyskakuje i jakoś nie umiemy dokończyć ;)
A dziś muszę ogarnąć mieszkanko, bo jutro koleżanka z syneczkiem przyjedzie.
A wczoraj czy byłam grzeczna??? A co było wczoraj :D

A ja też na dopegycie :D

gorąco
miałam iść dziś do lidla, ale było mi tak słabo i jakieś mroczki miałam, że sam M poszedł
potem mały spacerek i cała mokra byłam
gdzie te burze??????????

miłej nocki
bez sensacji ;)

Nie do zycia dzis jestem popuchłam jeszcze bardziej :szok: jak tak dalek pojdzie to normalnie boso bede chodzic bo do zadnych butow sie nie zmieszcze:oo2: ...mała tez tylko sie przeciaga ospała jak mamusia:sorry2: ...mi cisnienie spadło normalnie 75/100 :szok:tylko puls 117:baffled: ....

A Risia sie odzywała bo nie widze aczkolwiek ja dzis małokumata to moze przeoczyłam:szok::-p

Też o Risi myślę... nie odzywała się niestety.
Do-ti- niesamowicie brzmi,patrząc na to,że ledwo robiłam test,a tu już można się wyladowywac.

Lotka- hmm... będziemy "farbowanymi" wrześniówkami? :-D

Ale brzoskwinie są pyszne! A w lodówce zimny arbuz... tylko mi się nie chce po niego iść :-P

reklama
Hej dziewczynki :) myślałam że dam radę jednak wymiękkam od tych upałów. A tu jeszcze w domu trzeba wszystko uporządkować i przygotować. Poza tym ja cały czas pracuję ale mam nadzieję że dam radę do samego końca :) dobrze że już bliżej niż dalej. Pozdrawiam was wszystkie :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry