P
patrysia*
Gość
WITAM
U nas od rana pada blee...także nici z mego planu...
FASOLKA to nieźle...u nas na dniu burza przeszła ale bez rewelacji ale za to deszczu nie zabrakło...
PAULINE oj oj lepiej nie chodź w takich upałach...
RISIA super ze w domku odpoczywaj teraz aby Adrianek sobie posiedział
)no i nieźle dałaś w kosć tej lekarce ba lekarz hehe tez bo ta mądra myślała ze co a tam odzywa sie głosik ze aż jej na pewno głupio było
DZEWCZYNA ty nam teraz odpoczywaj a nie pracuj...ale rozumiem niekiedy się nie da ale hmm nie mozesz po rpsotu isć na zwolneinie?w końcu ty pierwsza w kolejce jesli o to chodzi...
MARTUSIA to fakt jak zauważyła JOASIA ty się nalatasz po tych lekarzach aż współczuję...
GORGUSIA to korzystajcie z pozwolenia
U nas od rana pada blee...także nici z mego planu...
FASOLKA to nieźle...u nas na dniu burza przeszła ale bez rewelacji ale za to deszczu nie zabrakło...
PAULINE oj oj lepiej nie chodź w takich upałach...
RISIA super ze w domku odpoczywaj teraz aby Adrianek sobie posiedział
DZEWCZYNA ty nam teraz odpoczywaj a nie pracuj...ale rozumiem niekiedy się nie da ale hmm nie mozesz po rpsotu isć na zwolneinie?w końcu ty pierwsza w kolejce jesli o to chodzi...
MARTUSIA to fakt jak zauważyła JOASIA ty się nalatasz po tych lekarzach aż współczuję...
GORGUSIA to korzystajcie z pozwolenia
także wejdę na BB wieczorkiem chyba, ze jak młody będzie spal
hahah u nas tez burza od 24 , grad i wichura , zawierucha taka , że hej !!!
tez się bałąm, że mi okna powyrywa
ale o dziwo dobrze się czuję... Te upały mnie wykończą, na szczęście już ma być trochę chłodniej. Mała od rana się wygina w brzuszku, mam wrażenie, że jest coraz silniejsza i chce mi wywiercić dziurę w brzuchu. Wczoraj tak się wierciła i wystawiała różne części ciała, że udało nam się nagrać film, a do tej pory jak tylko szła kamera w ruch, to się chowała :-)
milego spedzania czasu z synkiem
takze po przeczytaniu Twojego posta mysle,że dobrze zrobilam
a wiec wysprzatałam przestawiłam za pomoca moich nastolatkow;-) troszke mebli i przygotowałam kacik dla dzidzi na łozeczko itp syndrom wicia gniazda mi sie załaczył :-) nie spodziewałam sie ze nawet tyle miejsca bedzie dla dzidzi ....jak zakupimy łozeczko i ustawie wszystko do konca to fotki wkleje ,a teraz ide zalegnac bo mi kregosłup napier...... ala
.... pewnie wieczorem moj sie zdziwi i bedzie po mnie burczał ze lezec miałam