• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

wrzesień 2012 ;)

WITAM:)

U nas od rana pada blee...także nici z mego planu...

FASOLKA
to nieźle...u nas na dniu burza przeszła ale bez rewelacji ale za to deszczu nie zabrakło...
PAULINE oj oj lepiej nie chodź w takich upałach...
RISIA super ze w domku odpoczywaj teraz aby Adrianek sobie posiedział:))no i nieźle dałaś w kosć tej lekarce ba lekarz hehe tez bo ta mądra myślała ze co a tam odzywa sie głosik ze aż jej na pewno głupio było :D
DZEWCZYNA ty nam teraz odpoczywaj a nie pracuj...ale rozumiem niekiedy się nie da ale hmm nie mozesz po rpsotu isć na zwolneinie?w końcu ty pierwsza w kolejce jesli o to chodzi...
MARTUSIA to fakt jak zauważyła JOASIA ty się nalatasz po tych lekarzach aż współczuję...
GORGUSIA to korzystajcie z pozwolenia :D

reklama
ja się tylko witam dziewczynki

dzisiaj będzie mnie mniej bo stęskniona za Sebciem jestem i chcę mu troszkę czasu poświęcić także mam nadzieję, ze zrozumiecie :tak: także wejdę na BB wieczorkiem chyba, ze jak młody będzie spal:)

miłego dnia kochane i jeszcze raz dziękuję za mocne kciuki:* i wsparcie:*

puk puk :-)

Fasolowa ja to chyba zaczne kopiować Twoje posty :-D hahah u nas tez burza od 24 , grad i wichura , zawierucha taka , że hej !!!:szok: tez się bałąm, że mi okna powyrywa :-D:-D hahahahha

Dziś pożarłyśmy parówki i jajoooo na śniadanko :tak: a co :)

risia - fajnie, że już w domu :)

camilla
- jeszcze biezrezs witaminki ? ja przestałam tydzień temu, lekarz powiedziuał, że już nie tzreba, pozatym było mi po nich nie dobrze ;-)

future - o 5 ranooo :szok::szok::szok: hehe znam to :tak:

Wystawiłam na tablicy wózek peg perego pliko p3 :) jakby ktoś był chętny Wózek peg perego pliko p3 3 w 1 plus baza Katowice • Tablica.pl

Namawiam męża by zacząć już gnaizdko małej szykowac :) Jeszcze 11 dni :)

u nas dzisiaj o drobinkę chłodniej, w nocy popadało... A dzisiaj mam najniższe ciśnienie od początku ciąży chyba, 80/48 :eek: ale o dziwo dobrze się czuję... Te upały mnie wykończą, na szczęście już ma być trochę chłodniej. Mała od rana się wygina w brzuszku, mam wrażenie, że jest coraz silniejsza i chce mi wywiercić dziurę w brzuchu. Wczoraj tak się wierciła i wystawiała różne części ciała, że udało nam się nagrać film, a do tej pory jak tylko szła kamera w ruch, to się chowała :-)

Witam sie, u nas tez pogoda przyjemniejsza, chlodniej, troszke slonka i troszke chmurek, pol nocy padalo wiec powietrze fajne:-)

Dzis planujemy pomalowac łóżeczko, takze przygotowanie pokoiku pojdzie w ruch :-) odrazu mowie,że nasz tez zielony:-D
Joasia ja tez wczoraj wsuwalam czekolade:-)ale biala:-) zauwazylam,że teraz wszystko juz mnie meczy jak pochodze duzo czy w ogole duzo siedze to brzus zaraz boli,ciezko mi sie chodzi az strach ale wczoraj troche polezakowalam i fajnie sie czulam, dzis tez poki co jest okej i postaram sie dzis duzo lezakowac:-) wiec chyba poprostu potrzebujemy wiecej odpoczynku. Wiec z tym pieczeniem ciasta to tak na spokojnie prosze:-)

RiSia witam w domku:rofl2: milego spedzania czasu z synkiem :)

Patrysia a ja wlasnie wczoraj mialam chwile zwatpienia co do witamin czy kupowac jeszcze czy juz nie trzeba,ale jednak kupilam :) bo to nie zaszkodzi :-p takze po przeczytaniu Twojego posta mysle,że dobrze zrobilam:-D

Ide farbnac sobie wloski :) Milego dnia :*

O matko sama siebie powinnam w dupsko kopnac:szok::-pdzis chłodniej i nawiedziło mnie zeby gruntownie posprzatac nasza salon z aneksem kuchennym i niedługo kacik dzieciazka :cool2: a wiec wysprzatałam przestawiłam za pomoca moich nastolatkow;-) troszke mebli i przygotowałam kacik dla dzidzi na łozeczko itp syndrom wicia gniazda mi sie załaczył :-) nie spodziewałam sie ze nawet tyle miejsca bedzie dla dzidzi ....jak zakupimy łozeczko i ustawie wszystko do konca to fotki wkleje ,a teraz ide zalegnac bo mi kregosłup napier...... ala:zawstydzona/y: .... pewnie wieczorem moj sie zdziwi i bedzie po mnie burczał ze lezec miałam:sorry:

reklama
Hej wróciłam :D nad morzem było super, my w dwupaku, ufff :D
Maluch się wierci, brzuszek tylko twardniał podczas powrotu, ale zmęczona już byłam, ogólnie cieszę się mega z tego wyjazdu! :D suuuuper
A poza tym jestem już zmęczona tym kulaniem się, w dodatku biodro mi poszło od chodzenia, ledwo chodzę, ale trudno z morza i tak się cieszę :)))

dużo pisałyście, starałam się nadrobić :D

Risia mam nadzieję, że juz lepiej, jak przeczytałam o tej lekarce to aż mi ciesnienie skoczyło!
Dobrze, że drugi lekarz jest ok!
I ciekawe co teraz u Ciebie????? o doczytałam w domku! super! ciesz się synkiem! :)))

Gorgusia rozumiem Cię idealnie, życzę Ci by było wszystko szybko i łatwo, myślę, że ten termin z om jest ważny :) i na pewno bardziej optymistyczny :D
Widzę, że skurcze męczą, ale możesz rodzić i super :D szkoda, że nie da się zaplanować daty hihi

Joasia jak ciśnienie?

Jasminum basen jest fantastyczny :)

Kasieczek uh to faktycznie nieciekawie z pracą męza, szkoda, że nie da się tak zaplanować porodu :D

Pauline u mnie też wszyscy zawsze dłużej niż krócej, wiem marne pocieszenie :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry