• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

wrzesień 2012 ;)

stokrotka.af cos nie tak z tym lekarzem pierwszego kontaktu ja przez 5 lat mieszkania w wawie miałam meldunek staly w bialymstoku i żadnego czasowego w warszawie - wchodziłam do przychodni wypisywałam deklaracje ze chcę należeć do danej przychodni i miałam tam lekarza pierwszego kontaktu itd... Z tego co wiem ... to jest juz tak jak ze szpitalami nie ma rejonizacji więc meldunek nie ma znaczenia Leczenie poza miejscem zamieszkania

reklama
Ha Stokrotka, no teraz widzę:-D, ale dla pocieszenia, ja 1000 km dalej się wyniosłam, i jeszcze wszyscy tu mówią w języku, którego nie znam, ba! jeszcze do niedawna uważałam, że niemiecki to najokropniejszy język,zresztą cały czas tak uważam;-)

Stokrotka mój M nie miał w ogóle meldunku w naszej miejscowości tylko w innym województwie a normalnie mógł chodzić do lekarza - trzeba było tylko na deklaracji wyboru lekarza wpisać odpowiedni kod województwa gdzie są odprowadzane składki

zainstalowałam tego Adblock, zobaczymy czy działa:-)
Działa, o jak cudnie!!!!!!!!!!!!! Dzięki! Bo już chciałam pogryź laptopa!

Ostatnia edycja:
reklama
Maluszek- ja!ja!
Dziś już zmieniłam pościel, wyszorowałam lustra i dwa okna i myślę co dalej działać... brak mi pomysłów.
Dziś niby chłodniej, ale w domu i tak dość duszno.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry