Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Free Baby Gender Prediction Test
tu po wpisaniu dat urodzin rodziców i urodzin dziecka można sprawdzić jak płeć będzie i dla sprawdzenia można sprawdzić czy inne os. się zgadzają.
Mi się wszystko zgadza prócz 1 os.
Piszcie co wam wychodzi![]()
Witajcie Kochane wrzesniówkiSuper,że nasze grono tak ładnie nam rośnie.
Ja dziś mam wolne... Posprzątałam trochę, zrobiła zakupy i planuję robić obiad. Wczoraj na kolację zajadałam się przepysznymi tostami z serem, pomidorem i cebulką-mniam! jadłam i jadałam i mogłam tak ciągle, a później poprawiłam truskawkami z jogurtem naturalnym. Chyba to jednak zachcianki. Na coca-colę patrzeć nie mogę i w sumie to odpowiada mi tylko woda z cytryną.
Dziś prawie mnie nie mdliło, ale za to piersi strasznie swędzą...i boą calutkie, normalnie cała klatka piersiowa!
Wy też tak macie,że chiałybyście juz brzuszek? Choć taki malutki, ale żebyście wiedziały,że juz jest? Ja tak bardzo na to czekam...
Poza tym jestem znowu na etapie szukania lekarzaTez do którego chodziłam niestety nie spełnia moich oczekiwań. Nie czuję z jego strony cienia troski czy zaangażowania, na każdej wizycie widać,że czeka kiedy wreszcie dam mu spokój. Poza tym już dwa razy był mi nagle potrzebny- raz jak dowiedziałam się,że jestem w ciąża, a brałam niewskazane wtedy leki, a drugi gdy zaczęłam plamić. W obu przypadkach nawet nie odebrał telefonu. Ginekolog to jednak nie internista i powinien wiedzieć,że bierze na siebie dwa życia równocześnie i niestety, ale często być na zawołanie...
to się rozpisałam
Miłego dnia!

A tak wogole to zauwazylam ze nie mam na nic ochoty, zadnych zachcianek no nic!Nawet glodu nie czuje
jedyne co to moj mezul powiedzial ze jestem potworem kakaowym, bo caly czas pilabym kakao
Cyce nie bola, co tez jest dziwne bo z Igorem pierwsze co to mnie cyce bolaly i na tej podstawie zrobilam test!Nie wiem co jest grane