• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

wrzesień 2012 ;)

witam sie z wieczora.

dzis znowu latanie po urzedzie miasta i administracji i tlumaczenie jak krowie na miedzy... ech. no i zmiana opatrunku ale juz siedziec moge :P. zrobilam dzis zakupki dla Oliwierka, zostalo mi pare ciuszkow do kupienia. no i zostawilam w aptece 100zl i teraz trzeba przyoszczedzic troszke... :crazy:

sorki ze dzis nie odpisze ale nie pamietam wiekszosci, ciagle usiluje dojsc do tego jak zmiescic kilka cytatow w jednej odpowiedzi i nie wiem :no:. jutro skrobne wiecej. obiecuje!

buziaki ;)

reklama
witam sie z wieczora.

dzis znowu latanie po urzedzie miasta i administracji i tlumaczenie jak krowie na miedzy... ech. no i zmiana opatrunku ale juz siedziec moge :P. zrobilam dzis zakupki dla Oliwierka, zostalo mi pare ciuszkow do kupienia. no i zostawilam w aptece 100zl i teraz trzeba przyoszczedzic troszke... :crazy:

sorki ze dzis nie odpisze ale nie pamietam wiekszosci, ciagle usiluje dojsc do tego jak zmiescic kilka cytatow w jednej odpowiedzi i nie wiem :no:. jutro skrobne wiecej. obiecuje!

buziaki ;)
jak czytasz czyjes posty i je potem chcesz zacytowac to klikasz pod kazdym z nich ten znaczek po prawej stronie [jest: dodaj na bloga, edytuj, odpowiedz, cytuj i sam plusik na koncu - wiec ten plusik klikasz]. i jak juz masz tak zaznaczone tak wszystkie odpowiedzi ktore chcesz zacytowac, to na koniec watku dajesz "odpowiedz" i wszystkie cytaty masz juz wpisane ;-)

milego wieczorku!
ja lece dalej podczytac co i jak, Tom mi wlasnie usnal, a ja siedze i sie "delektuje" przeciagajacym sie dzidziorkiem ;-)

Risia ja mogę codziennie pobierać krew. ale zastrzyk gdziekolwiek to już na samą myśl mnie boli.

A ja dziś wychodząc z domu wróciłam z 4 razy siusiu, na dole okazało się że pada więc zawróciłam po parasol
i zgadnijcie co
tak tak
siusiu
a wracałam ledwo, bo też mi się chciało.
Mój M się śmieje, że mała rączką zatyka i odtyka.

A ja się dziś przeraziłam, bo byłam pewna, że mam jakieś śpiochy czy pajace na 56, a tu nic. AAAAAAAAAA.... Wszystko na większe. Jutro idę na jakieś czaty... masakra....

jeszcze na chwilke ja :)

moj M powiedzial do mnie dzis 'wielorybku moj'. no ten to wie jak poprawic mi humor. a caly dzien warcze na kazdego i wszystko nawet lodowce sie oberwalo :-D bez kija nie podchodz.

tak wiec zycze Wam dobrej nocy
i do jutra a raczej do pozniej :)

Witam sie i ja :-)
Dzieć mi od rana na rece wisi i sie przytula, nie wiem co to bedzie jak mlodszy sie pojawi ;-) zazdrosnik jeden :-)
Pogoda u nas tez do niczego, czuje sie jak na jesien, a dopiero co marudzilysmy na upały ;-) No ale podobno maja wrocic ;-)
Ide po kawe, bo cos mi sie przysypia ;-)

reklama
ja tam na pogodę nie narzekam, jak dla mnie to ta z ostatnich dni jest odpowiednia :-D przynajmniej nie budze się z opuchniętymi nogami i mam siły żeby coś w domu porobić ;) także ja jestem za.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry