• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

wrzesień 2012 ;)

Patrysia dla mnie nie ma gorszego lekarza niz dentysta. Zawsze chodze jak juz z bolu nie wytrzymuje. Ale w grudniu bede w Polsce wiec.... moze....oby to nie bylo jutro w grudniu popoludniu:-D:-D:-D Wiem jedno, ze wiecznosc tego zostawiac nie moge bo sama pamietam jak mi sie zeby popsuly po porodzie i karmieniu piersia. Jest nawet powiedzenie jedno dziecko jeden zab wiec chocby nie wiem co w GRUDNIU IDE DO DENTYSTY SADYSTY.

reklama
heloł

od dzis mam neta lepszego. ale za to wszyscy mamy biegunke, wiec pewnie dalej mnie nie bedzie. chyba, ze chwilowo

najpierw ja mialam 2 dni temu się zaczęło, aż się bałam, ze synek mi wyskoczy do kibelka, bo aż mialam takie skurcze przy biegunce. ale leżałam, odpoczywalam. wczoraj moj mąż załapał. a dziś rano Hesia. Hesia nie ma biegunki, ale bardzo luźną kupkę. zobaczymy co dalej. oby na tym koniec.

Patrysia no mam nadzieję, że jakieś przepowiadające:szok: W poprzednich ciążach nic nie miałam, jedyne bóle to te porodowe, więc te mnie straszą! W poprzednich ciążach żadnego widocznego czopa też nie miałam:szok:, mimo, że 2 razy wody mi w domu odeszły, były przezroczyste, i nic innego nie wylazło, no później tylko dziecko:-D
Future, co żeście zjedli:szok: Trzymam kciuki, żeby szybko przeszło, w ciąży to się potem człowiek strasznie boi, bo ani tu porządnego nic nie można wsiąść, ani nic!

Hej dziewczyny
Ja dziś samopoczuciem chyba ok - trochę niewyspana - ostatnio tak na prawde przesypiałam całe dnie a dzis sie zerwałam rankiem...
axarai co do fikania w brzuszku na filmie byliśmy w środę na Batmanie i ciągle z mężem sie śmieliśmy bo maluszek tak fikał w brzuchu ze też sie zastanawiałam czy on sie nie boi strzelaniny :P no ale męża o tym ze jestem w ciąży poinformowałam w kinie na muppet-ach :-)
fasolka35 jejku z takim sikaniem to ja chyba bym sobie poduszkę do kibelka zaniosła - miejmy nadzieję że maleństwo troszeczkę "zejdzie" Ci z pęchcerza

Patrysia szyjka wysoko, zamknięta, ale ona wczoraj mnie tym wziernikiem zaatakowała, i jak mówiłam, że bardzo boli, to ona mówiła, że musi "nastawić szyjkę" do pobrania wymazu, cokolwiek to znaczy, bolało, i się wystraszyłam, ze mi coś ruszyła. Ogólnie to zawszy mam szyjkę wysoko, zamkniętą, i żadnych problemów nie miałam nigdy. Na tym etapie, to juz nie powinni męczyć. Skurczy już nie ma, ale tak trochę na dole mnie jeszcze pobolewa. Dobrze ze weekend i M w domu, to jak by co do kliniki podjedziemy:-D

Pauline, ja mam spory wyciek już od dawna, bez wkładki ani rusz, już nie wspomnę, o tym, że posiusiać też mi się zdarza:-D Jak nie swędzi i nie ma stanu zapalnego, i nie jest to czop (jak wygląda to nie wiem) to jest ok:-D

reklama
AXARAI no ciekawe czy tam coś nie zruszyła ci...
PAULINE spokojnie ja mam cąłą ciąże upławy wodnisto-białawe gdzie mokro mi mokro :P

Czop to taki glut galaretkowaty przezroczysty koloru beżowo-żółtawy(ale nie centralnie żółty nie nie hehe dlateog napisałam beżowo żółtawy :P) i może być z pasmami krwi lub bez...jak by którejść odszedł to nie da się tego pomylić z upławami :P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry