Merlin_
Fanka BB :)
hej dziewczyny !
wstyd sie przyznać ale ja jestem ciepłolubna i dla mnie 30stopni to jest raj
a teraz zimno i wietrznie... no i chyba sie podziębiłam kicham i gardło rano piekło., ogólnie wstałam rano przygotowałam jedzenie do pracy dla męża i padłam dalej spać i kurde teraz wstałam patrze a ja mam buziule taaaakkkkąąąąą napuchniętą
aż siechlapałam zimną wodą żeby jakoś wyglądać. Teraz zrobiłam sobie kanapki mistrzyni tj liście pietruszki, koperek, sałata, pomidor (wszystko z ogródka) ser żółty, ząbek czosnku wyciśnięty,wędlinka i wszystko zagrzane w mikrofali a do kawy z mlekiem dodałam łyżeczkę miodu i jest mi cudownie
Wiecie co w nocy męczyły mnie bóle krzyża - ale takie trochę jak skurcze - czy któraś z was nie pisała ze takie bóle mogą być też przepowiadające ?
wstyd sie przyznać ale ja jestem ciepłolubna i dla mnie 30stopni to jest raj
a teraz zimno i wietrznie... no i chyba sie podziębiłam kicham i gardło rano piekło., ogólnie wstałam rano przygotowałam jedzenie do pracy dla męża i padłam dalej spać i kurde teraz wstałam patrze a ja mam buziule taaaakkkkąąąąą napuchniętą
aż siechlapałam zimną wodą żeby jakoś wyglądać. Teraz zrobiłam sobie kanapki mistrzyni tj liście pietruszki, koperek, sałata, pomidor (wszystko z ogródka) ser żółty, ząbek czosnku wyciśnięty,wędlinka i wszystko zagrzane w mikrofali a do kawy z mlekiem dodałam łyżeczkę miodu i jest mi cudownie Wiecie co w nocy męczyły mnie bóle krzyża - ale takie trochę jak skurcze - czy któraś z was nie pisała ze takie bóle mogą być też przepowiadające ?
, bo mnie niestety ciśnienie ciśnie!. Miałam 145/100 nie mogłam go zbić lekami. Wczoraj byłam w szpitalu u swojego gin i chciał mnie położyć na obserwacje, dzisiaj jak coś mam się zglosić! Ale mój organizm chyba wysłuchał moich błagań że nie chcę do szpitala bo ciśnienie spadło! na razie odpoczywam i mam zakaz od męża robienia czegokolwiek w domu.
] ale operacja predzej czy pozniej mnie nie minie. mama wyjezdza na urlop z bratem i mamy sie ich mieszkaniem opiekowac... ale przynajmniej dobrze ze jest chlodniej to da sie zyc jakos 
a na wyjscie komplecik, ale chyba bedzie za duży wiec jakby co to pajacyk zostanie, ale co na to, bo może być zimno przecież... bluza czy wystarczy kocyk?