wychodze z łazienki chce isc do dużego pokoju, a tam GOŁĄB siedzi. tak sie wystraszylam ze chyba mojej dzidzi tez wlosy stanely deba

niech sobie wyleci juuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuz
Haha to sie usmialam

ale no sie nie dziwie, mi ostatnio wpadl jakis owad duzy do pokoju to jak wystartowalam to znalazlam sie na dole u tesciowej i czekalam az mezu wroci

no i okazalo sie,że to byl konik polny
Risia pytałam się mojej ginki i kazała mi nie robić
mam ostatni wypis ze szpitala z sierpnia i tam mam wpisaną grupę krwi, bo mi robili ją w szpitalu
Ja mialam robiona gr w szpitalu w spierpniu 2011 ale gin powiedziala,że musze zrobic sama jeszcze raz bo w szpitalu to jest robiona a tak naprawde nie sprawdzana, nikt za to odpowiedzialnosci nie bierze i zawsze powinno sie powtarzac. Oryginal mam miec zawsze przy sobie
witam się
ja nie w humorze, ale to inna bajka M mnie z samego rana wnerwił...
Trzymam kciuki za rozpakowujące sie wrześniówki...ja juz o tym marzę
z powodu opuchnięcia...
Oj z tymi chlopami... mam nadzieje,że nie poszlo o pania T... Ja tez mam dosc tego opuchniecia,pierscionki leza i leza na szafce :/
Ciekawe jak nasze dziewczynki, Gorgusia i Milena
U nas poki co chlodno, fajnie i przyjemnie wieje

ranoo padalo

uff jak fajnie

dzis jade po wyniki badan ale jestem dobrej mysli

Im blizej porodu tym mniej skurczy pobolewania brzusia itd wzielo mnie znow na przytulanki a po nich wysmienite samopoczucie

jak mozna rodzic to juz nic nie poboli itd a jeszcze tydz/dwa temu bole jak na @ jakies skurcze teraz nic haha