Ayni
Umm Adam
haaaaalo , ja mam dzis rowniez jakis przyplyw sil. Umylam lodowke, bo juz z niej smierdzialo, serio, zapuscilam ja troche
troche salonu i ciuszki malego zanioslam na gore. Zrobilabym ciasto z truskawkami, ale... nie chce mi sie isc do sklepu jeeeej niech ktos mi przyniesie make...
Gorgusiu gratuluje powrotu do domu
ja to juz w ogole zwatplilam i jakos czuje, ze wkrtoce nie urodze :/ niby czas, ale surrealistyczne uczucie ten zblizajacy sie porod.
troche salonu i ciuszki malego zanioslam na gore. Zrobilabym ciasto z truskawkami, ale... nie chce mi sie isc do sklepu jeeeej niech ktos mi przyniesie make...Gorgusiu gratuluje powrotu do domu
ja to juz w ogole zwatplilam i jakos czuje, ze wkrtoce nie urodze :/ niby czas, ale surrealistyczne uczucie ten zblizajacy sie porod.
16 kg na plusie... a jeszcze pare dni temu bylo 14 
jakieś drobne kosmetyki tylko muszę wrzucić i krem jeden ale jeszcze go nie kupiłam. Brzuch mi się napina kilkanaście razy dziennie chyba czuję jakieś skurcze ale pewna nie jestem. A wizyta dopiero 30.08 a może pójść wcześniej?

, natomiast jak ja szyli to bolało i też ją położna ochrzaniła,że sceny robi jak przed chwilą była cicho