• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

wrzesień 2012 ;)

gorgusia - właśnie pokazałam Nataszce kuzyna;-) z BB i jej tłumaczę, że mogłaby sobie juz tez po mału wychodzić hehe :-D cudny syncio, zazdraszczam, że już jesteś po no i oczywiscie gratuluję Kacusia mamusi :tak:;-):-):-D

a mi się macica coś zaczęła częściej stawiać i boli jak na okres, nie wiem ... ale nie jakoś bardzo, tak poprostu jakby @ zaraz przyjść miał ... się nie znam ... czekam... se fryty smażę, która chetna ?????????????:-p:-p:-p

reklama
Ja też czułam cięcie i pewnie etz w złym momencie mi cieła bo w sumie w tym momencie ani nie parłam ani skurczu nie miałam a to chyba nie tak powinno być?chyba ze sie myle...

GORGUSIA witaj juz z Kacperkiem w domku :)))

Z tego co wiem to ciąć powinno się na skurczu, bo wtedy sie nie czuje, albo nie aż tak bardzo...jak widać zdarzają się położne które nie patrzą na to i tną kiedy im pasuje.. Mi wczoraj gin powiedział, żebym się nastawiła na to, ze nie każda położna jest super, bo zdarzają sie i takie u nas w szpitalu, które do pierworódki lekarza w ogóle nie wzywają chociaż powinny, i dopiero jak jakieś komplikacje sie zdarzają to wtedy łaskawie proszą o lekarza...

Gratuluje wspaniałego Synka!!

Dobra spadam, połaże trochę :tak: może coś mnie "chyci" teges szmereges :-)

fasolka - zostawiłam specjalnie porcję dla ciebie w kuchni na blacie i jak poszłam do łaźni, to niedobry mąż pożarł wszystko :szok::tak::-D:-D

Dobra spadam, połaże trochę :tak: może coś mnie "chyci" teges szmereges :-)

fasolka - zostawiłam specjalnie porcję dla ciebie w kuchni na blacie i jak poszłam do łaźni, to niedobry mąż pożarł wszystko :szok::tak::-D:-D

Jak mogł:szok: :-D :-D :-D Palma połaz połaz ,ja z utesknieniem wypatruje kiedy napiszesz ze rodzic jedziesz , ja w poniedziałek ide ustrojstwo sciagnac i chciała bym w sierpniu jeszcze urodzic:-p :-D a co tak sobie wymysliłam SZymon jest 26 czerwiec Dorota 28 lipiec to Pati mogła by byc 30 sierpien :-D :-D :-D

Gorgusia witajcie w domku :) syncio śliczny taki słodziutki i grzecznie wyglada:-p hihi fajnie,że masz juz Kacperka kolo siebie i porod za soba... jak bedziesz miala czas to czekam na wiesci z porodu :-p

oj ta Joasia dostanie w dupe!! stresuje nas:(

reklama
o rany a coz to sie dzieje? rozpakowanie pelna para :P

Joasia nic nie pisala martwim sie troszke..
Gorgusia ale sliczny chlopaczek, fajnie ze juz w domku :)

mi juz sily powracaja na szczescie bo inaczej to bym chyba ostatni miesiac przelezala a nie chce. jeszcze musze dokupic ostatnie rzeczy dla Oliego a malza samego nie puszcze bo kupi nie to co trzeba ;)

ide pozwiedzac zawalone forum :P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry