Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja też muszę cały czas uważać na Młodego bo bardzo lubi się przytulać do mamy i czasem oberwę po brzuchu...najgorsze jest to, że nie da mi się położyć bo zaraz coś chce, a jak coś robię (gotuję czy sprzątam) to jest grzeczny i zajmie się sobą... a jak sobie przypomnę pierwszą ciążę to trudno mi sobie wyobrazić jak mogłam tyle spać i leniuchować, no ale na wadze też to wodaćJa mam tak samo. Jeszcze teraz się zdenerwowałam, bo mój syn uderzył mnie szczebelkiem od łóżeczka w brzuch. Mam nadzieję, że nic się nie stało bo w sumie uderzył w górę brzucha (akurat siedziałam). Nie wiem co mu do głowy strzeliło. Zresztą cały czas muszę uważać bo mi nie raz na brzuch chcę mi włazić.
Mam cichą nadzieję, że dzięki temu poród pójdzie jeszcze łatwiej Trochę Wam zazdroszczę, tzn. tym które na porodówce będą już nie pierwszy razZawsze to jakieś już obycie jest, choć wiadomo- każdy poród jest inny..Ja liczę na to, że z mlekiem mamy wyssałam szybkie porody. Ona to najdłużej rodziła 4h.. a ma nas 4
)
!