• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
A ja dziś tylko 5h robiłam przetwory :)))))))))
:-D
mój M już nie może na nie patrzeć

A. z tekstem jak 2 lata temu do mnie "Nie będę Córki po łbie stukał" ;-)

ale jaja :-D:-D:-D

Hej Hej!
Jesteśmy w domu :-)
Kacper po po porodzie ważył 3100g i mierzył 51cm. Maluszek- wszystkie ciuchy są za duże :-)
Teraz słodko śpi po jedzonku- szamie około 40min, a później śpi 2-3h. W nocy troszkę częściej się budzi, ale dajemy radę. Całe szczęście już w domu...ufff. Buziaki!

Dziękuję za kciuki i gratulacje! Jesteście wielkie!
Powolutku będę Was nadrabiać.

gratuluję
super :))))))))))))))))))))))

Risia więc wyjdzie w praniu :)

Ryba trzymam kciuki &&&&

Patrysia to miałaś nieźle z tym brzucholkiem. Mógł się odwrócić...

Fasolka mój też robi takie wystraszone oczy :D

Wróciłam z pogotowia. Noga skręcona. Gipsu mi nie dali. Mam leżeć i robić zimne okłady. Jak bardziej spuchnie i zrobiłby się krwiak jutro znowu mam się pojawić na pogotowiu i dadzą mi szynę na nogę. Mam nadzieję że będzie jednak ok.

Ja poproszę frytki!

Samo nacięcie nie bolało, szyli też na znieczuleniu, ale cała się trzęsłam przy tym szyciu, a sex przez pół roku mnie nie cieszył, bo szew mnie bolał!

A pamiętam jak położna wzięła te nożyczki do ręki i przez myśl mi przeszło, żeby jej powiedzieć aby nie nacinała, ale jakoś brakło mi języka. Tym razem nie dam jak powiedziłam jak wyprostuję nogę to oby tylko jej nożyczki z ręki wypadły!

Wróciłam z pogotowia. Noga skręcona. Gipsu mi nie dali. Mam leżeć i robić zimne okłady. Jak bardziej spuchnie i zrobiłby się krwiak jutro znowu mam się pojawić na pogotowiu i dadzą mi szynę na nogę. Mam nadzieję że będzie jednak ok.

Współczuje..jeszcze teraz nogę skręcić:-(Ale nic się nie martw wszystko będzie dobrze, byle noga szybko do swojej sprawności wróciła;-)

reklama
A wiecie może czy altacet można stosować w ciąży? Lekarz na pogotowiu mi zlecił robienie okładów z lodu i właśnie altacetu. Jutro wprawdzie idę do gina, więc się jeszcze podpytam.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry