Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Stokrotka dziecko meldują tam gdzie mama, ale nie wiem, jak z tymczasem właśnie. Ja mam meldunek w DE, i w Polsce i sama nie wiem
Mam pytanie, widziałam tutaj, że dzieci dostają takie rożki z prezentami, na początek szkoły, przedszkola? Kto to przygotowuje, rodzice, czy szkoła?
.

mnie dzisiaj rozwaliła sąsiadka...mowi do mnie "o a Pani w ciąży" mieszka na tym samym piętrze... i pyta "na kiedy termin? a ja do niej no za 11 września...a ta oczy wybałuszyła no i haslo "no ślicznie pani wygląda"dopiero zauwazyła, ze w ciaży jestem![]()

kokos
muszę sprawdzić Widzę, że wszystkie zaczynamy się witać od dzień dobry nie rodzęja jak dzwonią rodzice lub ja dzwonie to pierwsze co muszę mówić to "nie nie rodzę" lub "nie nie urodziłam" stresujące to zaczyna być, bo jak nie odbieram za długo to zaczynają wydzwaniać na inne telefony tak jakbym naprawdę rodziła to mogłabym je odebrać
![]()
Witajcie!
A ja od dwoch nocy spie wysmienicie :-):-):-):-) Az sie nie moge nadziwic, ze potrafie przespac od polnocy do rana 9 lub 10. To chyba wynik tego, ze organizm chce sie troche zregenerowac po ostatnich tygodniach meczarni nocnych. Oczywiscie wstaje na sisiu, ale zaraz zasypiam, a wczesniej po toalecie dopadaly mnie jakies nieczyste mysli, martwienia sie o wszystko, wymyslane badz aktualne problemy i tyle bylo po spaniu. Ale wiem co czujecie laski bo ja to przerabiam tez juz dlugo.
Moj B dzis w domku wiec wybieramy sie na festiwal kultury-takie polaczenie irlandzkiej i polskiej. Bedzie malowanie twarzy, jazda na kucyku (oczywiscie dla dzieci bo jak ja bym wsiadla....ooooto by biedny kucyk sie zalamal), pokaz tancow polskich i irlandzkich, degustacja potraw, koncerty. Moze byc naprawde fajnie wiec juz sie nie mozemy doczekac. Fajnie, ze organizuja takie imprezy. I Polacy i Irlandczycy maja mozliwosc sie bardziej poznac.
kciukasy za wszystkie dziewczyny, ktore jak cos to dzis szykuja sie do rozpakowania. Wieczorem wszystko nadrobie. Milego dnia brzuchalki:-):-)
Dzień dobrymy sobie jeszcze leżymy- znaczy ja leże,a Kacper śpi. Wczoraj od 22 do 1 ciągnął cyca. Sutki bolą,ale powiem wam,że masc purelan z medeli jest genialna. Strupkow nie ma i nie pękają, tylko po prostu są podraznione.
Zauważyłam,że Maly póki co wykazuje swoje pory brzuszkowej aktywności.
Wiecie...nie wiem czy to normalne. Ja tak strasznie sie o niego boję... sprawdzam co chwila czy oddycha itd. Myślicie,że to troszkę mi przejdzie?
A wczoraj zaliczylismy pierwsza kąpiel.
Przepraszam,że tylko o sobie teraz,ale nawet do kompa nie mam dostępu,a z tel niewygodnie.
nieeee. to niemozliwe ;-) teraz to ja mam inne zajęcia ;-)
Stokrotka dziecko meldują tam gdzie mama, ale nie wiem, jak z tymczasem właśnie. Ja mam meldunek w DE, i w Polsce i sama nie wiem
Mam pytanie, widziałam tutaj, że dzieci dostają takie rożki z prezentami, na początek szkoły, przedszkola? Kto to przygotowuje, rodzice, czy szkoła?
i troszkę sie uspokoiłam ale nigdy do końca.Jeszcze teraz zachodze do Alana zanim pójde spac i kontroluję sytuację,w nocy jak wstaje do łazienki to tez zagladam.