Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
,jutro wizyta ciekawe co sie dowiem ciekawego
bo miala refluks i bałam sie paniicznie zeby sie nie zadławiła....ja zamawiam sobote! w koncu to moj termin z OM ;-)dzień dobry
a ja rodzę w sobotę - proszę mnie wpisać na listę
tak na najbliższą sobotę
bo jeszcze parę słoików chcę zrobić ze śliweczkami, bo słoiki zostały
a póki co jest ich 62
ja śpię cały czas dobrze
do momentu aż mnie boli tak lewa i prawa strona, że muszę wstać
dziś zadzwoniła koleżanka, że jej mały wyrósł z rzeczy i zostały jej jeszcze jakieś pierdołki dla dzieciaka i dla mnie
czy chcę
a ja kule bele nie wiedziałam nawet że była w ciąży
bo się nie widziałyśmy ponad rok
a właśnie wtedy wychodziła za mąż
i lekarze nie dawali szans, że będą mieć dziecko - a tu taka niespodziewanka - mają synka
ma mi przywieźć we wtorek rzeczy - potem to ja będę obdarowywać
poza tym dowiedziałam się że kolejna osoba z mojej pracy, była dobra koleżanka jest w ciąży
ale ona się do mnie nie odzywa od kilku miesięcy
i nie wiem czy gratulować jej czy nie
póki co oficjalnie nic nie wiem
a i mojego M mam ochotę powiesić za jaja
kupiliśmy dechę do powieszenia w pokoju małej
ładnie obrobioną i miał jej nie malować wrrrrrrrrrrrrrrr
a on wziął i pomalował na kolor sosny - a tam półki w kolorze dębu
bo mu się przypomniało w trakcie malowania, że miał nie malować
i tym sposobem nie powiesi jej - utłukę... a miała wisieć jutro i miałam kończyć pokój małej
i kolejny raz trzeba iść do sklepu i przemalowywać
mój ukochany nie myślący załamuje mnie czasem takimi sytuacjami
co za spostrzegawczość
aż się uśmiałam
a ja myślałam, że obojętnie na którejmuszę sprawdzić
u mnie jak rodzice dzwonią to tata krzyczy
zapytaj czy wnusia już się urodziła))))))))))))))))
super
też poszłabym na takie coś
dziś u nas odpust
oraz niedaleko kiermasz produktów regionalnych
tylko, że pogoda nie teges, a my autobusami się poruszamy więc odpuszczamy sobie ten kiermasz
super
Gorgusia tego się czyta i dla mnie to nierealne jakoś
a tak naprawdę to już przecież niedługo
sprawdzaj - ja też będę sprawdzać cały czas
tak to już jest że będziemy się martwić o nasze maleństwa
mówisz że malutki ma aktywność brzuszkową
mi odpowiadałoby to
bo ma po 22, a potem po 8, a w dzień to różnie - w nocy cisza
jak ci dobrze :-)
ty tam się już nie wymiguj bo pora))))))))) się zbliża
a nawet już trwa ;-)
tyty
rożek z łakociami
powinni je dawać do każdej pierwszej klasy![]()
nie we wszystkich szkołach i miastach się to praktykuje
&&&&&&&&&&&&&Dobry
gorgusia i mnie w gardle ścisnelo jak czytałam wiesci z porodówki.Co do sprawdzania oddechu to ja miałam niezłą schize,tak czesto telepałam małym ze w koncu kupiłam monitor oddechui troszkę sie uspokoiłam ale nigdy do końca.Jeszcze teraz zachodze do Alana zanim pójde spac i kontroluję sytuację,w nocy jak wstaje do łazienki to tez zagladam.
Ciekawe jak tam merlin,będę jutro w tym samym szpitalu co ona ale nie wiem nawet jak się nazywa to nie bede wiedziała kogo szukac,a po ksywkach nie będe wołac:-)
Ja dzis słabo spałam,chyba zaczełam przeżywac juz jutrzejszy dzien,mam troche cykora
Bylismy na zakupach w CH i dzionek prawie zleciał nie miałam kiedy się bac,teraz odpoczywam bo plecusie bola ale trzeba sie zaraz podniesc jakąs zupkę dziecku ugotowac,poprasowac bo się troche nazbierało,przejzec torbe co tam jeszcze dołożyc.
Jutro wstaję o 6,golę się szykuje i jedziemy na IP
Trzymajcie kciukaski za nas.

no i tym sposobem Pan ordynator który dziś mial dyżur stwierdził że ponieważ mieszkam 15 minut od szpitala dał mi zestaw pasków do testowania czy sączą mi sie wody kazał wybrać sie w tygodniu na usg a tak to leżeć i próbować dotrzymać w domu. Mam zakaz generalnie poruszania sie :-( bo stwierdził ze jak zacznę cokolwiek robić lub chodzić to wody znowu popłyną a na razie jak mam ich duzo i brak normalnych skurczy to mam dotrzymać jeszcze te 2 tygodnie do cc