Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja juz po krazek poszedł precz:-) :-) :-)wiesci na odpowiednim watku......a waga dzis pokazał dzis tyle ile na pierwszej wizycie czyli nie przybrałam ani grama![]()
![]()
![]()
![]()
ja mam +15
niby wiem że raczej je zrzucę po porodzie ale przerażają mnie biodra bo zrobiły się szersze i to już może zostać

superJa juz po krazek poszedł precz:-) :-) :-)wiesci na odpowiednim watku......a waga dzis pokazał dzis tyle ile na pierwszej wizycie czyli nie przybrałam ani grama![]()
![]()
![]()
![]()
wiesz nie bo hmm syf jak i zapach psiowy(np.bo ja to jak juz to tylko pieski)i w ogóle to wypuszczanie na dwór...ogólnie lubię porządek i spokójPatrysia - czemu nie lubisz zwierząt w domu?
ja też nie lubię sprzątania po nich...ale przytulić się w chłodny dzień. albo poleżeć pod kocem z takim kudłaczem...hmmmmmmmmm
Dziewczyny, które rodziły doradzcie mi proszę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Będę rodziła w szpiatlu państwowym w Katowicach - Bogucicach, słyszałam, że lepiej dac kasę położnej, ale nie wiem jak to zrobić, w sensie, żeby np. mi po godzinie zmiany nie skonczyła i nie poszła do domu .... ?????
Wogóle skąd mam wiedziec, której dać ??????????????