Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Idę do łóżka, biorę Adę i idziemy oglądać Króla Lwa, pierwszy raz taka długa bajka, zobaczymy, póki co mocno Jej ograniczałam bajki, ale dzisiaj nie ma wyjścia, jeśli chcę poleżeć. 
kasiaczek - no mnie też stopy puchną i bolą od dwóch dni , hahahahhahaha i ja też wylałam dziś rano mleko, wypadł mi karton z lodówki - ale się darłam ....spotkałam koleżankę wczoraj i ona mówi, że jak stopy puchna , to tak się dzieje przed porodem - śmiać mi się zachciało, bo wiecznioe jakaś koleżnka mi mówi, że to już poród się zbliża, a ja nawet skurcza jednego od 3 dni nie miałam
, wogóle sąsiedzi wiecznie się pytają czy to jużżżżżżżżżż ????????????
a do mojego męża dzwonią koledzy wiecznie- z pytaniem pt " kiedy pijemy "?
Już tego słuchać się nie da !!!!!!!!!!!!![]()

Hej Dziewczynki,
widzę, że nie tylko ja mam ochote wyć do księżyca nocami...no i ludzie na ulicy mi się dziwnie przyglądają (albo tylko mi się wydaje), niektórzy maja miny jakbym miała zaraz urodzić na ich oczach...![]()
Witam sie i ja ;-)
porodu jak nie bylo tak nie ma. jak sie zbiore to jedizemy na ktg... ciekawe co tam. na cud juz nie licze, czekam pokornie.... moze co sie w koncu ruszy, oprocz skurczy, bo te to mam juz calymi dniami, przyzwyczailam sie i prawie juz ich nie zauwazam ;-)
milego dnia!

Witam porannie:-) po wstawaniu w nocy x razy siku jakas połamana jestem,usnac to pewnie juz nie usne bo stresa mam przed wizyta dobrze ze na 9 rano :-) to sie za długo stresowac nie bede .Prosze o &&&&&&&& co by wsio ok było i uszczelke bezbolesnie sciagli
....a teraz sniadanko i kawusia a potem prysznic i kosiarka
choc teraz to juz wyczyn nie lada bedzie
![]()
Palma ja też już chce! jak mała zaczyna wywijać to mam wrażenie że żołądek mi przewraca na drugą stronę, fujdo kibelka wstaję nawet co 45 minut, ułożyć się nie mogę bo ile można spać na boku - bolą ramiona, biodra i kolana
no i plecy oczywiście. zaczęły mi też trochę stopy puchnąć. Do tego dziś o 5 rano stłukłam szklankę z mlekiem koło łóżka więc musiałam sprzątać od świtu
kasiaczek - no mnie też stopy puchną i bolą od dwóch dni , hahahahhahaha i ja też wylałam dziś rano mleko, wypadł mi karton z lodówki - ale się darłam ....spotkałam koleżankę wczoraj i ona mówi, że jak stopy puchna , to tak się dzieje przed porodem - śmiać mi się zachciało, bo wiecznioe jakaś koleżnka mi mówi, że to już poród się zbliża, a ja nawet skurcza jednego od 3 dni nie miałam
, wogóle sąsiedzi wiecznie się pytają czy to jużżżżżżżżżż ????????????
a do mojego męża dzwonią koledzy wiecznie- z pytaniem pt " kiedy pijemy "?
Już tego słuchać się nie da !!!!!!!!!!!!![]()
a co do pytan kiedy rodze itd to tez juz sie nie chce sluchac :/ jakby czlowiek to wiedzial?? zreszta jak sie jest przed terminem a nie po to naprawde szlag trafia:/Witam sie i ja ;-)
porodu jak nie bylo tak nie ma. jak sie zbiore to jedizemy na ktg... ciekawe co tam. na cud juz nie licze, czekam pokornie.... moze co sie w koncu ruszy, oprocz skurczy, bo te to mam juz calymi dniami, przyzwyczailam sie i prawie juz ich nie zauwazam ;-)
milego dnia!
ja nie lubie zwierząt w domu...miałam i już nie bede mieć na pewno...pada i wieje ... pogoda na szczęście nie nastraja mnie do wyłażenia :-) nawet sunia tylko nos z budy wystawia :-( ja to mam miękkie serce i w taką pogodę najchętniej bym ją zabrała do domu ale mąż zawsze mi powtarza że to pies żyjący na podwórku i na pewno jest jej tam dobrze![]()
a zmieniam pozycję co 1h z prawego boku na lewy i tak na zmianę