reklama

wrzesień 2012 ;)

Jestem na chwilę! Cudnie trzymałyście kciuki!!!! Dogadałam się, doktor mówił też po angielsku, a tu łatwiej się dogadać. Namawiał mnie na pośladki, ale się nie dałam! 10 idę na badania, 11 na CC:-) Lecę teraz na KTG! No Kocham Was!!!!!! Mała waży 3432:-)

reklama
Jestem na chwilę! Cudnie trzymałyście kciuki!!!! Dogadałam się, doktor mówił też po angielsku, a tu łatwiej się dogadać. Namawiał mnie na pośladki, ale się nie dałam! 10 idę na badania, 11 na CC:-) Lecę teraz na KTG! No Kocham Was!!!!!! Mała waży 3432:-)

No jakie cudne wieści:-) Dobrze że się nie dałaś brawo!!:-) To teraz pozostaje tylko do 11 czekać:-)
Z tego co pamiętam to chyba już druga cesarka zaplanowana na ten dzień:-)

Axsari to super :-) a mała taka duza juz :szok: :-) a ostatnio miały nasze dziewczynki taka sama wage po usg ,ciekawe czy moja tez tak urosła ja 6.09 mam wizyte i usg mam wtedy miec :tak:chyba ze sie rozpakuje do tego czasu:-p .. teraz zaowazyłam ze my tygodniami nawet dniami mamy tak samo....:-D :-D

Asmi21 ja też miałam dwa razy WR robione. podobno to obowiązek. ale nie wiem czy u Cb już nie za późno

ogólnie powiem Wam że w szpitalu troszkę się dowiedziałam że w Polsce większość ginekologów czy na NFZ czy prywatnie nie kieruje na podstawowe badania w ciąży, wolą większość omijać. na internecie można znaleźć listę podstawowych badań jakie lekarz powinien skierować i są one niepłatne, na NFZ.

Pauline a ja się budzę często zalana siarą

Nie daj sie na posladkowy !!! Moja siostra tak rodzila i niestety zwichniete bioderko mały mial. Przy noworodku to koszmar, plakal dniami i nocami bo go bolalo, a nie wiadomo bylo czy to biodro czy glodny czy kolka, zmiana pieluszki tez to wielka rozpacz,ona plakala i on plakal.
Ja tez sie zastanawiam czy i u mnie cc sie nie skonczy, juz mi jest wszystko jedno. Moze i nawet lepiej jak cc bym miala, tylko kurcze poprzedniej nie wspominam za dobrze, ale teraz moze byc duzo inaczej wkoncu 11 lat juz prawie minelo od poprzedniej.

A ja właśnie wróciłam od fryzjerki - farbowałam włoski. Ja nie bardzo sama umiem, bo mi miesza dwa kolory. Ale najadłam się strachu. Od fryzjerki wracałam pieszo (bo to niedaleko - dwie ulice od domu) i jakoś mi się "mokro" zrobiło w majtkach i nawet miałam wrażenie, że coś mi spłynęło po nodzę. Nie wiedziałam jak iść do domu, już byłam pewna, że wody mi odchodzą i zaraz będę się pakować do szpitala. Nie wiem sama co to było. Majtki trochę mokrę miałam jak wróciłam do domu, ale niewiele. Czy ja już schizuje?????????:szok:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry