MamaRoberta
Zaciekawiona BB
Dobry wieczorek! A Ja nadal nie urodziłam i chwilami mam serdecznie dość! Boli mnie brzuszek, bolą kości, znów upał więc się ze mnie leje, mam dość! Trzeba było skorzystać z pomocy Pani doktor! 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Od fryzjerki wracałam pieszo (bo to niedaleko - dwie ulice od domu) i jakoś mi się "mokro" zrobiło w majtkach i nawet miałam wrażenie, że coś mi spłynęło po nodzę. Nie wiedziałam jak iść do domu, już byłam pewna, że wody mi odchodzą i zaraz będę się pakować do szpitala. Nie wiem sama co to było. Majtki trochę mokrę miałam jak wróciłam do domu, ale niewiele. Czy ja już schizuje?????????![]()
u mnie to samo, co chwile sie macam... Najgorzej w nocy, jak wracam z WC dokladnie sie wycieram i sprawdzam czy jestem sucha a potem kiedy znow musze isc czuje ze mam mokro tam. Oczywiscie nie jest jakos super mokro ale wilgotno i to nie ze sluzu. Na karteczce od poloznej mam napisane ze to moze byc utrata moczu bo miesnie sa rozluznione na tym etapie ciazy... Nie wiem sama..
A ja wam powiem wam, ze dzis mi sasiadka i maz powiedzieli, ze brzuch mi opadl i spojrzalam w lustro i faktycznie! nie mam juz tej kulki pod biustem. Nic mi to nie pomoglo ale fajnie ze zszedl.
A wam opadly juz brzuszki ?
Spróbuj Go karmić z tego cycka metodą "z pod pachy".Heja ja zajadam kanapki z sopocką i popijam herbatę laktacyjną. Mały śpi już ponad 3h,więc niedługo pobudka na cyca. Już zaliczyliśmy spacer.
Powoli chyba mój organizm przyzwyczaja się do takiego rytmu. W nocy Malec je co 2h i ani myśli spać w swoim łóżku. Do tego nie lubi mojej prawej piersi... lewa ok,a przy prawej mu się panika włącza. Doświadczone mamy- macie pomysł jak go do łóżeczka przekonać? Tak to jest,że go karmię,on zwykle zasypia i jak go odbijam to pobudka. A inaczej jak przy cycu nie zaśnie.

Zuch dziewczyna.Jestem na chwilę! Cudnie trzymałyście kciuki!!!! Dogadałam się, doktor mówił też po angielsku, a tu łatwiej się dogadać. Namawiał mnie na pośladki, ale się nie dałam! 10 idę na badania, 11 na CC:-) Lecę teraz na KTG! No Kocham Was!!!!!! Mała waży 3432:-)

mamy 1000 stronę![]()