reklama

wrzesień 2012 ;)

To się uśmiałam dziewczyny. :-D:-D:-D

Ja to do wanny nawet nie wchodzę, pamiętam jak z Adą robiłam za wieloryba :-p Teraz tylko prysznic, ale powoli coraz gorzej w drzwi się zmieścić. :-p

Anusienka - a seks z własnym mężem? :-p

reklama
Hej dziewczyny!:happy: Wczoraj ginka zrobiła mi badanie dopochwowe. Szyjka macicy krótka i miękka. Potem celowo tak "zagrzebała", żeby - jak to sama powiedziała przyspieszyć akcję porodową. Myślałam że będę odgryzać zębami tynk ze ścian. Dziś rano wypadł mi czop śluzowy - galaretowaty czerwono brązowy, wielkości kostki żelowej do toalety. No i co ja mam teraz robić? Bo nic poza tym się nie dzieje. W necie przeczytałam, że czop może wypaść nawet na 2 tyg przed porodem. Przeczytałam też, że teraz to mam tylko czekać czy wody płodowe się nie sączą, jak tak, to natychmiast jechać do szpitala, no a jak juz skurcze się zaczną to tym bardziej. Dodam że do szpitala mam 50km. Czy Waszym zdaniem coś jeszcze powinnam zrobić?

kochana mi czop odszedl juz 2 tygodnie temu i co ? I nic! :D czekam, chyba powoli sie dzis wezme za pakowanie torby!

bylam dzis u poloznej okazalo sie, ze mi tam mokro sie robi, z powodu wodnistej wydzieliny z pochwy, na szczescie nie wody, bo mam tyle prania ze hej :D

doczytam was reszte pozniej. ogladam supernianie ;)

Ale macie fajnie dziewczyny że jesteście w domku! Ja planowałam farbowanie włosków na dzisiaj,ale nie zdążyłam:no:, ale czytając Wasze komentarze skłoniłam się do pomalowania paznokci:-)
My dzisiaj z rana zgłosiłyśmy się do szpitala i jak na razie dali nam kroplówkę i zrobili ktg i cisza.........................
leżymy i nic nam nikt nie mówi:wściekła/y:, mojego lekarza też jeszcze nie było
Też bym pospała na brzuchu to moja ulubiona pozycja, ale na razie o niej zapomniałam i najczęściej śpie na prawym boku bo Amelka na lewym mnie od razu gmera:-), ale najgorsze jest to że zaczęłam chrapać:no::no::no:

hej :)

przeczytalam sobie link Patrysi i u mnie tylko 2 pozycji brak :szok: niby mam jeszcze 21dni z OM ale mam serdecznie dosyc juz. turlam sie ledwo, przekrecic na bok to M umiera ze smiechu, zalozyc buty to masakra... do tego paszcza jak ksiezyc w pelni i usta jak u Murzynki i ja nie wiem czy ten moj smyk w ogole spi?! ale glownie to przez niego nie moge spac bo sobie harce urzadza, wypina dupke, posmyra po zebrach az gwiazdy widze :-D ciekawa jestem ile juz maly wazy i mierzy ale chyba na usg nie mam juz co liczyc a prywatnie srednio mi sie usmiecha isc...

Patrysiu niedlugo wizyta moze to tylko chwilowe objawy i sie uspokoi?
Risia ja tez niedawno malowalam pazurki u stop ale mialam mniejszy brzuch...hm, jakis miesiac temu chyba albo i dalej :-Da na brzuchu to bym notorycznie spala gdyby nie M.
Anusienko to ze czop odszedl nie znaczy ze za np godzine zaczniesz rodzic ;) moze za 2tyg moze za 3. a moze przenosisz.
Axarai hehe dobre z ta wanna :)

mam wizyte w pon i jak sie dowiem ze wszystko szczelne i zamkniete to chyba sobie na powaznie pogadam z synkiem a co!

Martusia Ty masz jeszcze czas:) im dłużej maluszek w brzusiu tym lepiej dla niego :tak:a Ty korzystaj :tak:

Lotka Ty tak nawet nie pisz bo jak nasi się zaprą to urodzimy w 42 tc :-D

idę z synusiem puzzle układać:)

reklama
Future haha :D co za podejście!

tylko kurcze, chyba już nie można przytulanej jak odejdzie ten czop? skąd mam wiedzieć, że odszedł cały...?

Risia, Lotka ja do Was dołączam :D ale wiem przynajmniej, że dłużej niż 42 nie trzymają w szpitalu, zawsze jakieś pocieszenie no nie? :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry