reklama

wrzesień 2012 ;)

Future haha :D co za podejście!

tylko kurcze, chyba już nie można przytulanej jak odejdzie ten czop? skąd mam wiedzieć, że odszedł cały...?

Risia, Lotka ja do Was dołączam :D ale wiem przynajmniej, że dłużej niż 42 nie trzymają w szpitalu, zawsze jakieś pocieszenie no nie? :D
jakies jest, chociaz marne.... ;-)
a u mnie jeszcze stresik, bo maz ma wolne wlasnie do ok konca 42 tyg, a potem chyba Toma ze soba do pracy wezmie, jak mi przyjdzie jechac rodzic... :-)

reklama
Hello, mój mąż też od dziś ma urlop dwa tygodnie, więc muszę urodzić, ale bolą mnie krzyże jak diabli! Jak nie urodzę do 10 września to się z Panią Ginekolożką umówię na wywołanie porodu! Ale chyba nie dotrwam do 10 września!

Te co objawów nie widzą- spoookoojnie. Ja nic nie widziałam i bach. Malec się zdecydował :-)
Teraz śpi- a jakże! Przecież w dzień się śpi żeby w nocy nie dać spać rodzicom ;-)
Ostatniej nocy płaczki były,a nawet koncerty,bo Kacper w nocy nie lubi prawego cyca. W dzień go je,a w nocy nie ma mowy choć mleko jest i wygląda ok. Wtf?
Ja dziś zmęczona... ale cóż. Kocham go do szaleństwa,więc nawet się nie zloszcze. Choć tej nocy płakałam razem z nim...

Witajcie :)Jestem całkiem nowa na forum.Do dnia wczorajszego biegałam do pracy i nie miałam ani chwilki na siedzenie przy necie a dziś postanowiłam poszperać i znalazłam to forum :) Do porodu został mi tydzień.Poczytałam was troszkę i żałuje że dopiero teraz was znalazłam :( nie miałam się z kim dzielą mojimi ciężarnymi dylematami,smutkami i radościami. Termin mam za 12 dni ale za tydzień maja mi zrobić cc ze względu na endometriozę na która choruję(wytną mi ja w czasie cc ).
Boje sie strasznie znieczulenia podpajęczynowego może któraś z was to miała ??
Witam wszystkie ciężarówki i gratuluje szczęśliwym mamusiom

Witajcie :)Jestem całkiem nowa na forum.Do dnia wczorajszego biegałam do pracy i nie miałam ani chwilki na siedzenie przy necie a dziś postanowiłam poszperać i znalazłam to forum :) Do porodu został mi tydzień.Poczytałam was troszkę i żałuje że dopiero teraz was znalazłam :( nie miałam się z kim dzielą mojimi ciężarnymi dylematami,smutkami i radościami. Termin mam za 12 dni ale za tydzień maja mi zrobić cc ze względu na endometriozę na która choruję(wytną mi ja w czasie cc ).
Boje sie strasznie znieczulenia podpajęczynowego może któraś z was to miała ??
Witam wszystkie ciężarówki i gratuluje szczęśliwym mamusiom
witaj i zapraszamy do innych tematów ;-)
np
https://www.babyboom.pl/forum/wrzesien-2012-f441/poznajmy-sie-55879/

Przytargałam siatkę z zakupami, odchwastowałam przed płotem, żeby już jutro tego nie robić, z 2h mi zeszły, jestem padnięta, A. jak zobaczy, że jest zrobione i zagrabione to mnie zabije. :oo2:

U nas plan rodzimy 12.09, potem 2 tygodnie tacierzyńskiego i zaraz po 2 tygodnie urlopu A. bierze. Chciałam żeby po tych 2 tygodniach tacierzyńskiego poszedł do pracy, a on, że nie chce mu się i woli pobyć z nami. :laugh2: Niech mu będzie, może się nie pozabijamy. ;-)

Briii - witaj.

Nagaplama -
daj dzisiaj cyce do zabawy m., podobno facet lepiej działa. :-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry