R
RiSiA
Gość
Marta kurtka nie mam... ale poszukam w jednym miejscu ale dam Ci znac
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja już w to całe wywoływanie porodu nie wierzę - przyjdzie odpowiedni czas to maleństwo wyjdzie (albo je lekarze wygonią)
Moja mała drugi wieczór pod rząd strasznie się wierci - nie wiem co o tym myśleć bo przeciez powinna być spokojniejszawczoraj zaczęła ok 20 i skończyła po 1,5h i dziś na razie jest tak samo. Mam wrażenie że wszędzie wystawia nogi - z prawej, z lewej, góra, dół - boję się że się jakoś źle ułoży albo poowija pępowiną
do tego gmera i kłuje mnie gdzieś w pochwie
Chciałabym żeby juz wyszła bo ja się nie długo nerwowo wykończe:-(

no i w drodze powrotnej mam jeszcze bon na 50 EUR od firmy z opieka poporodowa na sklep dzieciecy wiec tam zahaczymy jeszcze na jakies zakupki. Niestety same ciuszki tam maja , a tych juz mam dosc sporo, ale cos sie znajdzie napewno, najechetniej chcialabym znalezc stanik do karmienia, ale mam dosc duze (.)(.) i nie wiem czy cos tam dostane. 
Nie słuchaj głupot.Musze sie Wam pozalic bo mnie ludziska denerwuja. Dzisiaj znajoma stwierdzila ze mi to chyba zle wyliczyli date porodu bo pytala czy badali mi wody i powiedzialam ze tak ze sa ok a ona ze na tym etapie to powinny juz sie robic metne. Mąci to ona mi w glowie takimi bzdurami.
grrrrr złosc mnie bierze na takie głupie gadanie.

Ślicznie, pewnie dobrze Wam razem :-)Melduje, iż 26 sierpnia urodził się nasz synek Dominik. Wazy 2650 g mierzy 50 cm10 pkt apgar.