reklama

wrzesień 2012 ;)

amy22 - kongratsy ;)

gocha - ja nie rodzę ;) nie zapowiada się. ale dziś jade do teściów, wiec może zaczne rodzic hahah
ale najpierw lody z mcdonalda. na śniadanie ofkors.

zadnych skurczybyków, żadnych wód, ruchy jak zwykle...phhhhhhhhhh nie zapowiada się ;)

reklama
WITAM:)

Widzę że jest szansa na lepszą pogodę niz wczoraj(słoneczko się przebija) :)

Siostra na chwilę przyjedzie do mnie dzisiaj :)

Sliczniaste dzieciaczki rodza nam wrzesniówki:))

Trzymam kobitki kciuki za te które nie chca rodzić (w tym ja) żeby nie rodziły a te które chca to aby na porodówke pognało &&& :))

Dziendoberek :-)

Nawet noc przespalam bez bóli, skurczy i innych porodowych spraw. Kiedys powiedziałam do M ze urodze 1go wrzesnia - wiec czeeeeekam :-D:-D:-D. Zapewne nie, ale co??? Pomarzyc mozna co nie?

Ayni - WOW :szok::szok: socjal macie niezły - tak powinno byc wszedzie w kazdym panstwie. Ja co prawda tez nie nazekam bo gratisow tez sporo podostawalam i pampersiaki udalo mi sie kupic w atrakcyjnej cenie.
Biustonosz popatrz na allegro maja calkiem niezły wybór. Ja kupiłam sobie 5szt zwykłych z tym ze miekkich.

gocha84 jestesmy jestesmy.

Lilijanna tez tak mam, cos mi strzeli do glowy jakis mega super pomysl i juz musze sie zabrac za realizacje :tak: nie czekajac na pomoc. Nawet nie poprosze tylko wszystko sama robie.

Miłego dzionka dziewczyny :-)

Witajcie kochane:-)
Moje dziecko dziś marudziło w nocy ale od 5 do 8 dało pospać więc nie będę ja marudzić bo zawsze może być gorzej.
U nas pochmurno ale ciepło mąż pózniej jedzie po wózek to może uda się zaliczyć spacerek jeszcze męża brat ma wpaść z dziewczyną do nas pewnie wezmą Anitkę na plac zabaw więc ja będę mogła się troszkę zdrzemnąć.
Kochane zaczął się nasz miesiąc więc tym co jeszcze są w dwupaczkach życzę szybkich porodów i zdrowych dzieciaczków.
Miłego dzionka wrześnióweczki:-)

Ach widzę, że jak już rodzicie to jakoś po kryjomu :D i na gratulacyjny trafiacie :D no nie mogę no! :))) jak podczytywałam sierpniówki to tam czasem niektóre zdawały całe relacje ze szpitala, a widzę, że wrześnióweczki takie przyczajone :D wielkie gratulacje przy okazji! :)
To co, która zaczyna wrzesień?
Bo ja dzień dobry nie rodzę :D

jakoś cisza, może przed burzą :rofl:
jutro ktg i badanie, zobaczmy czy cokolwiek się ruszyło :) za to dzisiaj chłodniej a jak chłodniej to mi lepiej :)

Camila oh to życzę Ci słodkiej drzemki, pewnie musisz odpocząć ciutkę!
Megan pomarzyć można :D ja rodzę w ten sposób codziennie hahaha
Future lody na śniadanie? :) niemożliwa jesteś haha
Ayni fiu fiu, fajnie masz z tymi kartami, zniżkami itd., udanych zakupów :)

Hallo Kochane! Nie rodzę:-)
Amy ależ niespodzianka:-D Dominik prześliczny!!!!
Camila jakaż cudna ta Twoja Maleńka, zdjęcie w suwaczku rozbrajające!
No i wrzesień, więc od dziś planowo:-)
Ja wybieram się na ostatnie zakupy dla Ady, i w tym fotelik, może jakiś śpiworek. Juro dla Kacka jakieś paputy do przedszkola, wczoraj kupiłam mu komplet na deszcz, bo taki musi mieć w przedszkolu, bo tu nawet jak pada, to wychodzą na dwór, polecam dla Mam większych dzieci Dziecięca ciepłochronna kurtka przeciwdeszczowa 284817 w Tchibo, i Dziecięce spodnie przeciwdeszczowe 284881 w Tchibo i Kalosze dziecięce 284837 w Tchibo Uwielbiam rzeczy z tego sklepu, są rewelacyjnej jakości, a na zimę mają super kombinezony.
My jeszcze ..............10 dni!
A kto chce już to trzymam kciuki!!!!
Gorgusia!!! Niezłe!!!!

Dzień dobry Mamusią:-)

U mnie pogoda beznadziejna, zachmurzone niebo i zimno brrr:wściekła/y: czuje jesień w powietrzu.. No ale w końcu wrzesień nie? NASZ MIESIĄC:-):-) miesiąc wysypu:-D

Jak tak sobie pomyśle, że niedawno jeszcze nie dowierzałam, że w ciąży jestem i wydawało mi się ze września nigdy nie doczekam..a tu proszę :-) Co prawda noc do najlepszych nie należała, w ogóle się nie wyspałam, jak zwykle mały dostaje nad aktywności nocnej i nie daje mi spać..a z drugiej strony tak sobie pomyślałam że to jedne z jego ostatnich wygibasów w brzuchu, niech szaleje, potem będzie mi tego pewnie brakować ( nie mam na myśli jednak tego jak daje po zebrach:-p)

Polisia- ja po ciuchu czekam aż nasze obecne już mamy poopisują troszkę jak to wyglądało, bo nie ukrywam ciekawa jestem, a na sierpniówkach fajnie się czytało;-)

hehe ciekawe czy któraś dzisiaj nas zaskoczy:-)

Idę sprzątać, i nieco się poruszać, poschylać powyginać..może co się wykluje:-p Miłego dnia !;-)

reklama
Bardzo dziękuję wszystkim za gratulacje.
A ja także gratuluję serdecznie wszystkim świezo upieczonym mamuskom :)

Nasz Antoś własnie spi w łóżeczku obok mnie, jest kochany. Karmienie idzie nam juz calkiem nieźle, głodomorek z niego, budzi się co 2-3 godz. na jedzonko :) Brodawki mam bolesne co prawda, ale da się przeżyć, mam nadzieje, że się zahartuja z czasem i bedzie ok. Póki co, Mały duzo spi. Zazwyczaj wygląda to tak, że ja go karmię, a tata przewija i kładzie sobie Antosia na brzuszku i tak Mały szybciutko zasypia.
Ja dochodzę do siebie, troche szwy ciągną, bo nie udało się uniknąć nacięcia, ale pewnie w poniedz. połozna mi je zdejmie.
pozdrawiam :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry