reklama

wrzesień 2012 ;)

coś mi pomieszało poprzednią wiadomość a pytałam sie Ciebie o tego kota :-D
biedny potargany kot to w związku z 40tg ?
shocked.gif
laugh.gif
boszsz mam nadzieję ze tak sie nie czujesz
confused.gif
tak sie czuje i tak samo wygladam jak ten kot hehehe

mialam wlasnie pytac gdzie Lotka :) czy rodzi na pierwszego wrzesnia czy nie :)
chcialam szybciej, to pewnie za kare bedize pozniej ;-)

reklama
Witam sobotnio :-) ja nerwa mam od wczoraj najpier zepsuła mi sie pralka ,potem pokłuciłam sie z m :wściekła/y: czuje sie do bani słaba jestem strasznie do tego młoda wirusa chyba jakiegos załapała wymiotuje od rana:no: mnie jakies skurcze od dwoch godzin strasza z przerwami od 3 do 15 min ale pewnie postraszy i przejdzie :baffled: ja chce juz urodzic mam serdecznie dosc ...

I ja się witam!

Zaczynam łapać doła. Chciałabym już urodzić, a tu nic się nie dzieję. Przez trzy dni odchodziło po trochę tego brązowego czopu, a od wczoraj nic. Wzięłam się za porządki i też nic nie daje. To wszystko dlatego, że się nastawiłam, że urodzę przed czasem. W poniedziałek idę na ktg to wyproszę lekarza o badanie. Niech sprawdzi czy się coś tam dzieję czy nie. W nocy spać nie mogłam, bo myślałam o porodzie. W ogóle nie wiem czemu, ale strasznie bolały mnie pośladki. Nie wiem od czego. Trzymajcie się cieplutko! Miłej soboty :)

A ja fajnie spedziłam czas z siostrą :)

Jutro na te zakupy i oby obyło sie bez niespodzianki w postaci porodu ;) na razie leżakuje w domku duzo to się jakos trzymamy pomimo skurczy ;)

Kobitki które chcą rodzić a moze tak nie wyczekujcie tego porodu?psychika bardzo wiele potrafi i jak za bardzo chcecie to własnie nie ma tego porodu ;)najlepiej życ dzień za dniem a sam niespodziewanie przyjdzie ;)

ja juz bym chciala w sumie z egoizmu bo mam juz troszke dosyc ale jednak poczekam do terminu i wtedy cos zaczniemy myslec z M. poza tym on ma urlop od 18 wrzesnia wiec lepiej nawet ze sie nic nie dzieje ;]

no i jednak to lepiej jak maluch posiedzi oby jednak nie za dlugo np do 44tc :P

reklama
PAULINE przechodziłam to juz 2 razy a teraz 3 raz i jak widac bardziej mi zalezy aby dotrwać do końca niż urodzić teraz ;)takze da sie :)korzystaj z wolnego czasu tak czy siak u ciebie kwestia dni maks tygodnia ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry