Eeee jaki tydzień, wybywamy o 12, chcę wrócić o 18-19, na spanie.
No chyba, że pojadę z nimi o 19 i wtedy już prosto z samochodu do łóżek. Adrianna zaraz idzie na zajęcia plastyczne i o 12 kończy, więc do samochodu i jedziemy. ;-)
Ja też jeszcze troszkę traktuję je blenderem, bo dla dziewczyn wolę takie gładkie. Mniej zblendowane robię jak do rogalików daję. Ja mam słoiki poopisywane, więc wiem, który słoik otwieram. ;-) Sama też lubię czuć owoce. W gotowaniu te owoce ładnie już Ci się rozwalą.
Kurczę, teraz mnie skołowałyście.
Może Adrianny nie puszczę na te zajęcia i wybiorę się wcześniej albo puszczę ją na połowę zajęć. No i masz namieszały człowiekowi we łbie. 
Awersja - powodzenia jutro w imprezowaniu. Udanego tortu.
No chyba, że pojadę z nimi o 19 i wtedy już prosto z samochodu do łóżek. Adrianna zaraz idzie na zajęcia plastyczne i o 12 kończy, więc do samochodu i jedziemy. ;-)Ja też jeszcze troszkę traktuję je blenderem, bo dla dziewczyn wolę takie gładkie. Mniej zblendowane robię jak do rogalików daję. Ja mam słoiki poopisywane, więc wiem, który słoik otwieram. ;-) Sama też lubię czuć owoce. W gotowaniu te owoce ładnie już Ci się rozwalą.

Kurczę, teraz mnie skołowałyście.
Może Adrianny nie puszczę na te zajęcia i wybiorę się wcześniej albo puszczę ją na połowę zajęć. No i masz namieszały człowiekowi we łbie. 
Awersja - powodzenia jutro w imprezowaniu. Udanego tortu.
bardzo to przezywalam, ale raczej przed niz po. Dzien wczesniej dostalismy kartki urodzinowe dla Adasia i oboje z M puscilismy kilka lez, oczywiscie ja to tak twardo sie trzymalam, zeby tylko nie dac po sobie poznac, ale w dzien urodzin Adasia kiedy sie szykowalam pod prysznicem to poszlo razem z woda...
cala impreza jednak byla tak wesola, ze juz nie bylo miejsca na lzy, wielka radosc, chyba sie pogodzilam z tym, ze moje dziecko tak szybko mi uroslo. 

![szczescia_bez_miary_niech_sie_spelnia_urodzinowe_czary_0[1].jpg szczescia_bez_miary_niech_sie_spelnia_urodzinowe_czary_0[1].jpg](https://fx1.bbstatic.pl/attachments/322/322864-eed2849f6a73f1bdb1f678ae285bce49.jpg)