Moja na te placki na dziobku dostała od pediatry masc Cortineff na noc mam smarowac a w dzien linomagiem i juz fajna poprawe widze od czwartku :-)
No to super, jakoś tak nas serca bolą, jak maluchom coś tam wyskoczy, niby wiemy, że to nic wielkiego, ale zawsze.
Lili parapety mam wysoko a grzejnik w pokoju za szafką więc nie ma obaw że Oli coś zmajstruje

a co do tych ceramicznych wieszadeł kiedyś mi położna mówiła ze to wylęgarnia pleśni, grzybów itp... zawsze stawiałam taką już filiżankę po przejściach z wodą lub jakiś gorszy ręcznik...
A to wszystko zależy czy ktoś o to dba, bo zalewać wodą tylko to może i niepożądane towarzystwo się wykluć. Zakładam, że filiżankę myć będziesz, te wieszadła też się myje. Moje czyściutkie. Ręcznik też wieszam, przy okazji suszą się po kąpielach, bo zimą wiadomo wszystko schnie gorzej.
tutaj link do tych oszustów
LITTLEBABY.PL - WSZYSTKO DLA TWOJEGO DZIECKA !!!
my dziś na zakupach

młody dostał inne auto, nocnik i śpiworek zimowy

jak obfocę to wstawię
Ocho, miesiąc wakacji to się koleżanka zaczyna rozkręcać na nowo.
no właśnie, któraś z Was sadza na nocnik, choćby dla oswojenia?

ja się już przymierzam do kupna.
Polecam w Ikei są świetne, szkoda, że już mam, bo bym zaraz kupiła, są za 19,99 PLN i mają tą wkładkę wyjmowaną, do tego są eleganckie na małe dupki. My mamy z ikei, ale starszą wersję. Weronika kilka razy siedziała, 2 czy 3 udało jej się tam coś zrobić, jakoś nie kojarzy, żeby to powiązać z wypróżnianiem się, do tego ona mi nie usiedzi tam, bo to struś pędziwiatr. Mamy też nakładkę i ta jest o tyle fajowa, bo Weronika robi siusiu czy kupkę jak siostra. Nie jest to jednak czynność, o którą dbam, ot przy okazji jak widzę, że coś się zaczyna dziać. Wysadzam też przed kąpielą i po spaniu. Kilka pieluch zostało uratowanych.
Mamy taki - - - >
LILLA Nocnik - IKEA
Ten jest super - - - >
LOCKIG Nocnik - IKEA