reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

wrzesień 2012 ;)

Verita haha :-p zdrowka zasmarkanej ;-) ja tez woze zawsze kocyk i cos do zarzucenia bo pogoda zdradliwa :tak:ja robiłam dzis porzadki bo znow małych rzeczy sie nazbierało a z skrzyni wyciagam wieksze i znowu mi sie jej szafki nie domykaja :-p:-D Czy ja pisałam ze pogoda cudna :nerd: no to sie popsuła:no: zimno wieje i pada z popołudniowego spaceru nici :baffled:

reklama
Oj u nas też się brzydko zrobiło jakby mroźno. Ale słońce jest. Jutro rano zimowa kurtka i znow na play grupę. Najgorsze ze idziemy rano jak jest zimno i wilgotno a wracamy po 11 w słońcu.
Dobrej nocki bo chlop wola :-D

Witam z rana:-) choc wstac sie nie chciało bo jakos pochmurno ciemno itp do tego jakas jelitowka mnie łapła:crazy:
młodaszaleje od rana ta energi ma za 10 co najmniej :-p gimnazjalisci w szkole i błoga cisza :-p:-D pranie sie pierze .Młda sie wczoraj plackow ziemniaczanych najadła myslałam ze w nocy bedzie płacz ale nie tak jej smakowały ze szok:szok::-D ale wiadomo jak mamusia zrobi to mniamusne ;-):-D

fasolka
mówisz że nic Młodej nie było po plackach?
Ja mam straszną ochotę na racuchy drożdżowe.
Tylko mi się nie chce robić obiadu osobno dla mnie i osobno dla niej więc myślałam, że smażone to raczej odpada.
I dałam sobie spokój z racuchami, choć chodzą za mną już długooooo.
Kurcze kurcze, to może ja też dziś spróbuję z tymi racuchami.
Może nie będzie rewolucji brzuszkowych.

Młoda dziś w żłobie pierwszy raz zostaje na dłużej.
Normalnie to od 7.30 do 11.30 tam była.
Dziś odbieram ją o 14.30.
Dobrze się zaaklimatyzowała w starszej grupie.
Jest o wiele lepiej niż w tej młodszej.
Czas więc na spróbowanie, co będzie jak ją na dłużej zostawię.

Awersja racuchy z jabłkami tez jadła wczesniej i nic ,plackow ziemniaczanych sie bałam i nie chciałam dawac bo mi sie troche ciezkostrawne wydawały no ale jak jedlismy to larma narobiła pomimo ze chwile wczesniej zupke zjadła no i matka sie złamała i dała:zawstydzona/y:i tak jej zasmakowało :szok::-D No Tosia zuch dziewczynka :-)

Ale Tośka ma fajnie!! ;-) Mój lgnie do starszych dzieci a te w swoim wieku lub młodsze to ignoruje... Coś mi się zrobiło z dodawaniem wiadomości wam też??

Właśnie starsze dzieci Tośkę bardziej interesują niż te w jej wieku. A młodsze od siebie to już w ogóle ignoruje hehe.
Co się będzie z dzidziami zadawać hihi.
W tej starszej grupie to od razu było dobrze mimo że poszła do niej po półtora tygodnia nieobecności w żłobku.
Pewnie te starsze mniej płaczą, a ona głównie wyła jak inne też płakały.
No i żarełko jest normalne a nie miksowane, to też pewnie jej lepiej pasuje.
Inne zabawki na sali, spanko na leżaczkach, no tak doroślej jest.
Ta zmiana grupy, to był strzał w dziesiątkę.

a my rano zaliczyliśmy neurologa, babka twierdzi,że dalszych wizyt nie potrzebujemy bo młody ok, mała główka bo on cały drobny,ale rośnie a to najważniejsze :tak:
no i mnie zjechała,że dziecka za rękę nie prowadzam :szok: a dopiero co nasza fizjoterapeutka mnie przestrzegała,że nie mogę bo dziecko samo musi :baffled:
no chyba,że to w kwestii wcześniejszego prowadzenia zanim sam zaczął pomykać....już zgłupiałam :no:

po południu idziemy do logopedy na pierwszą wizytę.....już mam nerwa,że wymyślają co rusz nowych specjalistów do odwiedzenia....zobaczymy co tym razem się dowiem :wściekła/y:

ja wszystkie za małe ciuszki juniora upchnęłam u teściowej w szafach :-D

reklama
Stokrotka jak ja lubie jak kazdy lekarz co innego mowi :nerd: ja wszystkie ciuszki maty itp w ''obiegu '' mam teraz u mojej psia sa bo rodzi w listopadzie corcie Lilijanna ma byc :-p i u niej zostaja bo ma duzy dom az ja nie bede potrzebowac ;-)

Polisia jak tam ,Palma i cała reszta :-p wyłazic z krzakow :-p:-D

zapraszamy na herbatke 1379474_607919469265285_100059598_n[1].jpg

Załączniki

• 1379474_607919469265285_100059598_n[1].jpg
    1379474_607919469265285_100059598_n[1].jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 46
Do góry