reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

wrzesień 2012 ;)

troche wam zazdroszcze ze wasze tak wszystko jedza, ja musze jej na jeden posilek robic ze 3 rozne dania bo po paru lyzkach sie nudzi i musi miec nastepne, do tego ciagle 4 zeby plus 2 wychodzace wiec co ona tam pogryzie biedna

reklama
a my rano zaliczyliśmy neurologa, babka twierdzi,że dalszych wizyt nie potrzebujemy bo młody ok, mała główka bo on cały drobny,ale rośnie a to najważniejsze :tak:
no i mnie zjechała,że dziecka za rękę nie prowadzam :szok: a dopiero co nasza fizjoterapeutka mnie przestrzegała,że nie mogę bo dziecko samo musi :baffled:
no chyba,że to w kwestii wcześniejszego prowadzenia zanim sam zaczął pomykać....już zgłupiałam :no:

po południu idziemy do logopedy na pierwszą wizytę.....już mam nerwa,że wymyślają co rusz nowych specjalistów do odwiedzenia....zobaczymy co tym razem się dowiem :wściekła/y:

ja wszystkie za małe ciuszki juniora upchnęłam u teściowej w szafach :-D
Stokrotka nasza Pani neurolog dopiero na wizycie miesiąc temu zauważyła, że dziecko ma małą głowę ( 3 centyl ) a widzimy się od urodzenia co 2-3 miesiące z nią :angry: a Mała po prostu od urodzenia tak idze tym 3 centylem, a ja mam dość, bo co idziemy do niej na wizytę to ma być już ostatnia a ona znowu coś wymyśla...
My za to wczoraj kardiolog - najprawdopodobniej Mała ma strunę na serduszku, a jutro Pani dr od rehabilitacji - mam nadzieje, że już nie wracamy na zajęcia.

Dobrze Wam, że gdzieś te rzeczy upychacie, janie mam gdzie wiec zostawiam ulubione a resztę muszę sprzedawać.

Hej! U nas gorączka:-(. Miałam nadzieję, że to tylko 1 dzień i koniec ale zapowiada się kolejna noc. To dopiero druga choroba w życiu Gosi i nie mam jeszcze doświadczenia więc przeżywam;-).
No właśnie Stokrotka o co chodzi z logopedą?
Dobrej nocki wszystkim!

Stokroc o co chodzi z logopeda?
Drzemag zdrowka dla Gosi :)

ja dzis w koncu echo umowilam na za miesiac ale to nie na styczen w koncu. bedziemy naprzeciw CZD robic w fundacji zdrowie.

moj dziec byl dzis wazony na wadze dla starszych dzieci tej co sie stoi ;)

Fasolka widze, że wywołujesz :D

u nas spoko, jest naprawde fajnie, co prawda herbatki robić nie robi hahah (fajne foto!), ale bawi się, zaczepia, naśladuje, jest super. To jest teraz taki super wiek, no mega jestem zakochana :D
Nie bardzo chce jeść, wciąż dużo mleka no i noce cięzkie mega, martwi mnie, że tyle to trwa i nadal je.

A lekarzy nie znoszę, każdy cos innego, albo olewa sprawę. Swoją drogą szczepiłyście już na mmr?

Polisia my zaszczepione juz ;-) no fajne takie te nasze maluchy u nas w sumie w nocy nie je juz i nawet znow spokojnie zaczyna przesypiac tylko ze pobudka ok 6 i po spaniu a z jedzeniem roznie miała takie momety ze by ''konia z kopytami " a teraz podziobie troszke i koniec ale mysle ze to przejsciowe :tak:

My też już szczepione, a gorączka ufff minęła:happy2:. Cieszę się, że tak szybko bo tak się łudzę, że silny organizm i szybko zwalcza te zarazy co fruwają w powietrzu. Dziś przyjeżdża babcia i będę miała trochę laby!!!

reklama
Do góry