Lilijanna!!!
Liljanna proszę biedny gołabek
Lilijanna-

drastyczny żywot tego gołąbka
Oj dziewczyny, zaraz tam biedny, szczęśliwy, skakał z radości, że może się przydać.
A ja sobie zaplanowałam 30 grudnia, moje 04 urodziny, w lokalu, i miałam zamiar dostać masę prezentów! Ale niech sobie nie myślą, że im się upiecze wyprawie wcześniej, Ha!
I niech mi ktoś wmówi, że z tego się wyrasta. ;-)
Mam pytanie z innej beczki: w czym śpią Wasze maluchy? Nasz do tej pory w rożku, ale wyrasta z niego i zatanawiam się co dalej. Myslalam o spiworku z dlugim rekawem. Ewentualnie jeszcze kolderka wcisnięta po bokach pod materacyk. Sama nie wiem.
Moja od poczatku pod kołderką, ale u nas w sypialni chłodno jest, nie wciskam nic po bokach, pod materac czy nie wiadomo gdzie jeszcze, kołderkę mamy 135x100 więc jest opatulona do paszek.
W dzień śpi pod kocykiem takim puchatym.
Megan ja to czekam aż mogę się wyrwac z domu
Mam tak i ja albo się wyrwać z domu albo się pozbyć trójki z domu, byle co, byle chwilę (co najmniej 3h) samemu.
Adrian za każdym razem jak poje dostaje czkawkę... nie lapie powietrza bo zwracam już na to szczególną uwagę...ale jak ma tą czkawkę to dosłownie chlusta mlekiem i to tak, że masakra... muszę uważać, żeby się nie udusił tymi wymiocinami...czy Wasze pociechy mają tak czasami?
Ja nie pomogę, bo u nas po jedzeniu dwa beki i czkawka, normalka, ale bez chlustania. Ada mi mocno ulewała, ale to przy odbiciu. Dziecko oddychając nosem łyka właśnie powietrze, to, że mówi się, że łyka, nie znaczy, że ustami.
mam mega kupkowy problem
do tej pory Zuzka robiła raz na 3 dni
a dziś już 3 raz i jestem lekko przestraszona
dla mnie to wygląda jak rozwolnienie, ale nie wiem jakie są kupki u dzieci
co robić????
Żólta jak jajecznica, wodnista tak bardzo, że pampers potrafi wchłonąć. Jak będzie biegunka to gołym okiem zobaczysz, że jest coś nie tak.
Do Mamuś stosujących BioGaję u swoich dzieci. Po jakim czasie u Was zaczęła działać na problemy brzuszkowe, zaparcia, wzdęcia etc.? Bo ja już stosuję tydzień, a poprawy nie widzę

. Odstawić? Mam jeszcze kropelki Delicol i zastanawiam się, czy nie odstawić BioGaję i zastosować Delicol, żeby zobaczyć czy pomoże. Co myślicie?
Te specyfiki działają od 3 dni do 14 dni, także poczekaj, bo za szybkie zmienianie leków może pogorszyć sprawę, ja bym najpierw dodała do biogai delicol, a potem odstawiała biogaję w razie wu.
Zaraz biorę się za sprzątanie chaty, póki towarzystwo śpi, muszę dziś poprać firany, a mam ich "tylko" 10 sztuk. Ale zaraz będę powieszać na okna i niech tam sobie schną. No i w ogóle muszę dziś odgracić chałupę i na strych/pawlacz powynosić co trzeba.

A. mi okna pomył, od razu świat widać tak jakoś bardziej kolorowo. ;-)
Zaraz też zamykam menu na chrzciny i pozostaje zakupić towar i w sobotę trzeba to wszystko poszykować. Ach.
No i muszę się pochwalić 24.10 mielismy rocznicę ślubu, poszliśmy z dziewczynkami do restauracji, były kwiaty, pyszne żarcie i ... dostałam od A. pierścionek - za urodzenie mu drugiej córci. Zaskoczył mnie, choć dostałąm już za urodzenie Ady 2 lata temu i choć pamiętałam to nie spodziewałam się powtórki w ogóle. Cieszę się bardzo i z pierścionka, ale przede wszystkim z tego, że dla A. jest to ważne.