Witajcie
Nie było mnie przez weekend bo goscili u nas znajomi meża. Fajnie bylo ale mały jak zwyle cały weekend był inny niż zazwyczaj. Cały czas poddenerwowany byłi widać że mu cos nie pasiło, a jak wczoraj tamci odjechali to już zmiana o 180 st. Zastanawiam się jak bedzie na Swięta..mamy jechać do taty M na wigilię i pewnie zostać na noc, aż boje sie myśleć jak zniesie to Artur..a M znając życie się uprze i pretensje bedzie miał, że chce jechać, wiec pewnei wyboru nie będzie.;-)
Dziewczyny prosze też o rade: Mały ostatnio zaczął mi ulewać, nie ważne ile zje to mu się zwraca troche. Nie są to jakies ogromne ilosci, czasem zwróci mleczko zaraz po jedzeniu a czasem już widać ze to lekko strawione..zmieniłam mu mleko z Bebiko na NAN bo doczytałam się, ze po nim dzieci lubią ulewać i że niby mniej wartosciowe, i niby jakaś poprawa jest ale sie zastanawiam jaka może być przyczyna..On nigdy wczesniej tak czesto nie ulewał, a przejadać go nie przejadam bo daje mu najpierw 90 ml i jak widze że nie pojedzony to dorabiam, ale najczesciej zje tyle i gdziec za 2,5h domaga się znowu..
Risia- to jak najbardziej zrozumiałe, dzieci są najważniejsze
Palma- co do usypiania, to mój mały tez nerwowy ostatnio i tak jak martusia gładze po czułku, twarzyczce i poprzytulam do cyca, a jak go odkąłdam do łóżeczka, czy wózeczka to zanim wezme ręce to jeszcze przez chwile go kołysze jak już leży i kładę mu pieluszkę koło bużki.
Mnie @ jeszcze nie nawiedziła, ale sprawdzałam na tescie owulacyjnym ( zostały mi z przed ciąży) i miałam 4 dni temu jajeczkowanie wiec kto wie cos czuej ze juz niebawem dostanę, bo cyca daje razy i to nie całego..
My juz rozmiar 68 mamy bo w 62 się nie miesci, dzis go mierzylam co prawda sama i ma 65 cm, tak że rośnie mi chlop i pampersy 3 i w sumie nie kupowałam jeszcze żadnych bo tyle mały nadostawał:-)
Tygrysku- głowa do góry, mnie M też wkurza..aż sił pisać nie mam, ja tez wkurzająca jestem no i tak się razem nakręcamy..niby teraz złagodzenie i ocieplenie nastąpiło ale na jak długo to nie wiem..
Merlin- super ta huśtawka! Ja podaje tylko koper i wodę
Maleństwo- u mnie Artur jak widzi aparat to obczajkę robi i jak zobaczy błysk to automatycznie uśmiech sie mu pojawia, a ja jak szalona pstrykam:-)
Patrysia- Dominik rośnie na baardzo przystojnego mężczyznę! Zresztą mlodsi już go gonią. Przecudowne chłopaki!:-)
Pisałam to od 14 ale synuniek tak potrzebował mamy że dopiero teraz to mogłam skończyć..w ogóle nie daje się juz nosic na palsko tylko do góry i nie piersiami do mnie, a pleckami tak aby mógł wszytsko obczajać, taki cwaniak ;-) Dobrej nocy!