reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
Merlin właśnie, że nie specjalnie. Ale piszę też na forum https://www.babyboom.pl/forum/stara...nowac-plec-dziecka-chlopiec-dziewczynka-1147/ , i miałam zamiar coś pokombinować. Ale udało się za pierwszym razem, jedynie co to stosowałam dietę bardziej na dziewczynkę, i z tego co teraz wiem to saxy były O+12, czyli owulacja i 12 godzin później bara-bara.
Wszystkim dziewczyną które chcą zaplanować płeć polecam ten wątek. Dziewczyny tam wszystko wiedzą, i się udaje naprawdę. A już nieoceniona jest wszystko wiedząca Piranha, która bardzo pomaga. Zawsze można spróbować pokombinować:-)

Ostatnia edycja:
Axaraia dziękujęmmy bardzo. Dziś mieliśmy mieć szczepionkę ale jak zaszliśmy do przychodni to się okazało że kobietki od szczepionek dziś nie ma będzie dopiero w czwartek więc wtedy się wybieramy. A jutro mamy wizytę u alergologa bo malutki ma takie jakby skorupki na twarzy na razie pediatra powiedziała żeby dawać Bebilon pepti zobaczymy co jutro alergolog powie. I jeszcze jedno w związku z tym że malutki jest niespokojny i tak byle jak je powinnam mu dzielić porcję jedzenia zamiast 120 ml na raz to po 60 ml na dwa razy. Poza tym wszystko w porządku. Pozdrowienia :-):-)

Fasolka jeszcze zdjęcia będą, ale mocy urzędowej muszą nabrać:-) A bo tej mój Kasparek to taki bardziej przytulaśny króliczek, a nie tygrysek:-)
Dziewczyna no proszę bardzo! Moja Ada sama sobie tak podzieliła. W dzień zajada około 60 co 2 godziny, a powinna 130 co 4 godziny, więc się nie przejmuję;-) Jako kobieta już wie jak dbać o linię, że należy jeść mniej ale częściej:-)
Merlin Krzysiu miodzio, a minki robi takie jak Ada z języczkiem, śmieszek jeden:-)

Ostatnia edycja:
No Ada język ma niezławy, sama byłam zdumiona jak zobaczyła zdjęcie;-):-p
Beacia chłopaki super, a Marcelek jak ślicznie z muchą? chyba? no w każdym bądź razie śliczna dziewczynka by z niego była:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Merlin właśnie, że nie specjalnie. Ale piszę też na forum https://www.babyboom.pl/forum/stara...nowac-plec-dziecka-chlopiec-dziewczynka-1147/ , i miałam zamiar coś pokombinować. Ale udało się za pierwszym razem, jedynie co to stosowałam dietę bardziej na dziewczynkę, i z tego co teraz wiem to saxy były O+12, czyli owulacja i 12 godzin później bara-bara.
Wszystkim dziewczyną które chcą zaplanować płeć polecam ten wątek. Dziewczyny tam wszystko wiedzą, i się udaje naprawdę. A już nieoceniona jest wszystko wiedząca Piranha, która bardzo pomaga. Zawsze można spróbować pokombinować:-)

za parę lat będę na pewno próbować :)

Dziewczyny mam dziś totalne odkrycie w tej huśtawce co ją dostaliśmy jest dźwięk świerszcza i mały dziś bez żadnego bujania zasypia na ten dźwięk dziś bez problemu było usypianie w ciągu dnia :szok::-D

Do góry