reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

wrzesień 2012 ;)

Axa- Kacper zasypia nie wcześniej jak o 21,a ja idę się kąpać dopiero o 23,bo wtedy ściągam mleko na pierwsze nocne karmienie,więc zanim obrządze cyce i ogarne siebie to juz jest 24,a o 1 pierwsza pobudka na karmienie. O 3 pobudka na ściąganie,o 4 na karmienie...cudownie. a mój M ciągle jęczy jaki to on jest zmęczony,a przesypia całe noce :wściekła/y:

Wieszam pranie na milion rat,bo co odejdę to Kacperek się budzi...

reklama
Witam się już przy kawie i tostach.

Dzisiaj ciurkiem 5 spałam bo młoda porę karmienie sobie przesunęła:-) Teraz chodzi spać o 20 pobudka na mleko o północy następna o 5 i pobudka o 8:30 jupi!!!!:) Oby jej tak zostało:tak: bo ja chodzę spać o 23 czasem o 24!

Palma zdrówka
Gorgusia podziwiam za wytrwałość!!! Ja odciąganie odpuściłam po nie całych 3 tyg. chodziłam jak zombi niewyspana a dzieć mi się budził co 2h. Teraz na mm rzadko śpi w dzień ale w nocy ciurkiem 4-5h.
Mój też takie teksty wali że on strasznie zmęczony jest szczególnie głośno to powtarza jak ma wolne żeby tylko małą się nie musiał zajmować:wściekła/y::wściekła/y: bo przecież musi odpocząć po tygodniu pracy, a ja to chyba na wakacjach jestem 24h 7dni w tygodniu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Martuś myślę że z Dodą to lipa, Jej prowokacja. Czekam kiedy się pojawi na bb wątek o ciąży Dody tej samej Autorki co o Kate:-D:-D:-D
Ayni ja też z Opola z Malinki:-D Kurcze nie wiedziałam że do tej tragedii doszło w tym szpitalu. Nasłuchałam się od koleżanek które tam rodziły a teraz jeszcze to:wściekła/y: Też nie chciałabym tam rodzić:no:
Future &&&&&& oby tak zostało:) brrrr jak zimno u ciebie, u mnie +7:)
Axarai współczuje moja odbekuje zaraz po jedzeniu, czasem sama:tak: Nigdy nie musiałam jej nosić tylko sadzam ja na kolanie i poklepuje po pleckach a brodę podtrzymuje wyżej albo przez ramię - zawsze bek;-)
Tygrysku jak mały po nocy?? Lepiej??

Witam;-)
My dziś na spacer wreszcie wyjdziemy bo pogoda piękna a śniegu po kolana.
Przez ostatnie dni tak kurzyło że się nie dało wyjść wiec mam nadzieje że teraz to już lepiej tylko będzie.
No ja już po kawie i idę mamie pomóc uszka na wigilię robić, ona tak zawsze wcześniej robi i mrozi żeby potem nie mieć wszystkiego na głowie.
A Artur dzisiaj pierwszy raz chyba tak spał bo nie pamiętam wcześniej żeby tak się zdarzyło..spał od 21 do 10 z 2 pobudkami na jedzenie!:szok:

Palma- życzę szybkiej reaktywacji Matki Polki;-)
Axa- Mojego tak właśnie przez te włoski postarzają, dają mu 6 m-cy jak nie więcej
Gorgusia- głowa do góry! ze zdj. widziałam że masz włoski długie i efekt taki że ich dużo wypada..no bo wystarczy ze z 5 wyjdzie a ze długie to już efekt robią.:tak:

Witam Was!

Zazdroszcze sniegu... u mnie +4'C i sloneczko!

Dzisiaj znowu jestem sama z moja dwojka kochanych Lobuzow... Starszak spi,a Mlodszy pojechal z tata na wizyte z pielegniarka srodowiskowa ,bo mamy bilans '3miesieczniaka'...:-D:-D:-D chociaz 3 miesiecy jeszcze nie mamy...:tak:

Starszak ma juz ladniejsze oczka, po przemyciu rumiankiem i moim mlekiem ( ma zapalenie spojowek) coraz rzadziej mu ropieja...moze posle go jutro do zlobka,bo chcialabym ogarnac mieszkanie,ktore wyglada jak po wojnie :-D ale co tam... Mamusia chwile relaksu tez musi miec :tak:

Wspolczuje Chorowitkom i dolaczam sie do Was.... tak mnie boli gardlo,ze zaraz wyjde z siebie.... czy oprocz plukania sa jakies leki,ktore mozna stosowac przy karmieniu? co myslicie o Strepsils??

Milego dnia Babeczki!

Adi jak zaśnie, to nic nie jest wstanie zmusić jej do beknięcia.
Lotka dzieci urodzone 12 września zniknęły:cool2::sorry:
I w ogóle od tygodnia śpi w dzień ze 3/4 razy po 15/30 minut.

No my juz po spacerku u nas -7 ale piekne słonko i duzo sniegu:-) ide nastepna kawe robic bom nietomna jakas:-p:-D Chorowitkom wszystkim zdrowka:tak: mamusie z dwojka maluchow dacie rade ja dałam i zyje to wy tez dacie:-)

Kochane podpowiedzcie mi ... czy mogę wypić wapno dla alergików karmiąc piersią :confused: firmy zdrovit - nie ma na ulotce przeciwwskazań a w necie też nie bardzo mogę znaleźć

wysypało mnie i mam katar - jestem uczulona na koty i chyba jeden mi sie zakradł do szafy bo włożyłam dziś sweter był w sierści i nie zauważyłam dopiero jak drapać sie zaczęłam to sie zorientowałam ze to nie jest sierść psa :eek: a wapno mi zawsze pomagało tylko nie wiem czy mogę

reklama
10473_401602766578602_129005485_n.jpg

Do góry